انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: اشکال در نصب مینت ۲۱.۳  (دفعات بازدید: 741 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین USSR

• Full Member
  • *
  • ارسال: 213
اشکال در نصب مینت ۲۱.۳
« : 08 دی 1403، 11:50 ق‌ظ »
سلام بر همگی.

فایل iso لینوکس مینت ۲۱.۳ را میخوام بریزم روی یک فلش و بوت ایبلش کنم تا ببرم برای نصب روی رایانه ای دیگر. مثل اینکه آلزایمر گرفتم و موردی را اشتباه کرده ام که در مرحله انتقال فایل iso روی حافظه فلش بوسیله نرمافزار VENTOY همانطور که در عکسها میبینید اعلام خطا میکنه و آن فایل بوت را انتقال نمیده. مشکل کجاست؟
رایانه ی من ۳۲ بیتی است و فایل ایزو ۶۴ بیتی است. البته سال گذشته با همین رایانه این کار را میکردم ولی نمیدانم امروز کجای مسیر اشتباه کرده ام.
همانطور که در عکس دوم دیده میشه آن فایل live نمیاد.

« آخرین ویرایش: 08 دی 1403، 11:53 ق‌ظ توسط USSR »
بشنوید تا در عظمت شناور شوید.

https://en.wikipedia.org/wiki/File:Soviet_Anthem_Instrumental_1955.ogg

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2686
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
پاسخ : اشکال در نصب مینت ۲۱.۳
« پاسخ #1 : 08 دی 1403، 12:06 ب‌ظ »
این که ایزو نیست، شما باید یک ایزوه  درست حسابی رو بریزید روی فلش، اینا موارد داخل ایزون.
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین esmaeelE

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1276
« پاسخ #2 : 08 دی 1403، 02:48 ب‌ظ »
روش کار را در ویکی ونتوی ببینید.
ابتدا برنامهٔ ونتوی را نصب کنید و سپس فایل mint.iso را با استفاده از برنامهٔ ventoy روی حافظهٔ فلش کپی کنید.

توجه کنید که با این کار اطلاعات روی آن به کلی حذف خواهد شد.

آفلاین USSR

• Full Member
  • *
« پاسخ #3 : 09 دی 1403، 10:17 ق‌ظ »
تشکرات.

لطفا آدرس بدین که بقول شما یک ایزوی درست و حسابی را داون کنم.البته تا جاپی که یادم میاد پارسال از همین استفاده کرده بودم. خوب یادم نیست شاید هم اشتباه میکنم آخه جز این مینت دیگری نداشتم.بهر حال لطفا آدرس دریافت یک مینت سالم را بدین تا جای شک و ایرادی نباشه چون وقتی ایراد پیش میاد آدم بد تر گیج میشه و از مسیر اصلی دور میشه. سپاس.

آفلاین esmaeelE

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #4 : 09 دی 1403، 11:04 ق‌ظ »

از اینجا می‌تونید نسخهٔ مورد نظر از توزیع مینت را دریافت کنید.

https://www.linuxmint.com/download.php

آفلاین USSR

• Full Member
  • *
« پاسخ #5 : 09 دی 1403، 06:56 ب‌ظ »
با درود و سپاس.

زمانیکه این قبیل ورژن ها را روی رایانه های قدیمی نصب میکنم اوایل روان کار میکنه ولی بعدهاکه آپدیت هااضافه میشه شروع به کند شدن میکنه تا جائیکه کلا فریز میشه.
پرسشم اینه که اگر فقط آپدیت های ضروری و امنیتی را بگیریم و نه همه ی آپدیتها را برای جلو گیری از این حالت مفیده یا خیر؟

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 09 دی 1403، 07:04 ب‌ظ »
پس باید از یک توزیع پایدار استفاده کنید که بروزرسانی کمی داشته باشه.
دبیان پایدار + میزکار lxqt و مرورگر falkon خوبه.

آفلاین abc

• Full Member
  • *
  • ارسال: 159
« پاسخ #7 : 10 دی 1403، 12:47 ق‌ظ »
مطمئنید مشکل به خاطر به‌روزرسانی‌هاست؟ چون معمولا به‌روزسانی‌ها نسخه‌ی جدید را جایگزین نسخه قبلی می‌کنند و معمولا تغیرات حجمی کمی رخ می‌دهد (گاهی کم می‌شود و گاهی زیاد ــ البته در اندازه‌های کم). احتمالا مشکل از جای دیگری باشد.
اگر توزیع سبک می‌خواهید دبیان پیشنهاد خوبی است. وید‌لینکوس هم (void linux) بد نیست (البته به روزرسانی‌هایش چیزی بین آرچ و دبیان است)
در کل اگر خواستید دبیان نصب کنید پینشنهاد می‌کنم هنگام انتخاب بسته‌های پیشنهادی (همان جایی که می‌پرسد کدام میز کار را می‌خواهید و...) همه را غیر فعال کنید و بعد از نصب، میز کار را خودتان نصب کنید. این طوری بسته‌های کمتری نصب می‌شود و بعدا مطابق نیازتان می‌توانید چیزهای مهم را خودتان به سیستم بیفزایید.
برای نصب میزکار هم ابتدا lightdm و xorg را نصب کنید. بعد میزکار مورد نظرتان را نصب کنید (xfce و lxdt و...) یا به جایش می‌توانید مدیریت پنجره که سبک‌تر هم هست نصب کنید (fluxbox و i3 و...) و در نهایت lightdm را فعال کنید.
~

آفلاین USSR

• Full Member
  • *
« پاسخ #8 : 15 دی 1403، 11:58 ق‌ظ »
درود.
نقل‌قول
مطمئنید مشکل به خاطر به‌روزرسانی‌هاست؟

نه هیچ اطمینانی ندارم. فقط میدانم که من اول مینت ۲۱.۰ را نصب کردم و در طول زمان هر آپدیتی آمد گرفتم. وبتدریج کند شد تا جایی که امروز بوت میشه ولی جز نشانگر موس هیچ حرکنی نیست و حتی مجبورم با دکمه ی خاموش خاموشش کنم.
این رایانه چند روز روشن مانده بود شاید هم یک جایی عیب کرده باشه.
این رایانه ۲ گیگ رم داره و یک جاپیش نوشته بود ۶۴ بیت و مینت ۶۴ هم روش نصب میشه ولی ظاهرا براش سنگینه. در عین حال من مینت ۱۷.۳ را روی لپتاپ ۳۲ بیتی دارم که فقط ۱.۵ گیگ رم داره و چندساله خیلی روان کار میکنه. و خوشبختانه چند روز پیش دیدم فایرفاکس هم خارج از مرورگر روی خود مینت پیام داد میخواهی آپدیت بگیری که من تایید کردم و یک مرورگر بروز رسانی شده و جدا از مرورگر خود مینت براش آمد.
رایانه من ۳۰ گیگ فضا برای نصب لینوکس داره. که زمانیکه کل یک ورژن حجیم را هم نصب میکنم باز بیش از ۱۵ گیگش خالیه. نمیفهمم ایراد از کجا بوجود آمده.کار خاصی هم نمیکنم فقط وب گردی میکنم. گاهی هم ویرایش عکس و صدا.متشکرم.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 15 دی 1403، 12:07 ب‌ظ »
مشکل هنگ از کارت گرافیکتونه. بنظرم دبیان پایدار و میزکار lxqt بهترینه. اگه واقعا پردازنده تون ۶۴ بیته بهتره ۶۴ بیتی نصب کنید.

آفلاین esmaeelE

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #10 : 15 دی 1403، 12:39 ب‌ظ »
من همیشه برای سیستم‌های ضعیف دبیان پایدار به همراه میزکار XFCE را پیشنهاد می‌کنم.
به این شکل که در مرحلهٔ پایانی نصب net-install دبیان همهٔ گزینه‌های را خاموش کنید و تنها XFCE Desktop را فعال کنید.

آفلاین USSR

• Full Member
  • *
« پاسخ #11 : 17 دی 1403، 08:13 ب‌ظ »
سلام و تشکر.
نقل‌قول
مشکل هنگ از کارت گرافیکتونه.

ممکنه علتش همین باشه ولی این سوال پیش میاد که چرا همین رایانه با ورژن پائین تر از همین توزیع مینت راحت کار میکرد؟
بهر حال میخوام اول تلاش کنم همین مینت را که عادت کرده ام نصب کنم و اگر نشد حتما میرم دنبال همان توزیعی که پیشنهاد میشه.

نقل‌قول
من همیشه برای سیستم‌های ضعیف دبیان پایدار به همراه میزکار XFCE را پیشنهاد می‌کنم.
آدرسش را لطف کنید تا یکوقت اشتباهی چیز دیگری را نگیرم.

یادم آمد که برای بوت از روی فلش یک کلک کوچک روی سی دی دارم و همینطوری نمیشه برای دستگاه های قدیمی از روی فلش بوت کرد. باز هم ممنون میرم امتحان کنم.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19741
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #12 : 18 دی 1403، 12:21 ب‌ظ »
می‌تونید از https://debian.ir بگیرید.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن