انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چرا BIOS از جدول پارتیشن GPT استفاده می کند؟  (دفعات بازدید: 454 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mahdinux

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
سلام دوستان

من یک ابونتو روی ماشین مجازی (vmware) دارم که از BIOS استفاده می کند. BIOS قاعدتا باید از MBR استفاده کند و از GPT پشتیبانی نمی کند، اما در حال حاضر در کامپیوتر من از جدول پارتیشن GPT استفاده می کند.

من چند سوال در این باره دارم:

1- چرا بایوس از جدول پارتیشن GPT استفاده می کند؟

2- بایوس GRUB را از کجا لود می کند؟ آیا بایوس همچنان سکتور MBR را می خواند؟ یااینکه GRUB را از پارتیشن (ESP) لود میکند؟

3- bios-grub در پارتیشن dev/sda1/ چیست؟ دقیقاً چه چیزی در این پارتیشن 1 مگابایتی ذخیره می شود؟

root@linux:~# parted -l /dev/sda
Model: VMware, VMware Virtual S (scsi)
Disk /dev/sda: 64.4GB
Sector size (logical/physical): 512B/512B
Partition Table: gpt
Disk Flags:

Number  Start   End     Size    File system  Name  Flags
 1      1049kB  2097kB  1049kB                     bios_grub
 2      2097kB  64.4GB  64.4GB  ext4

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19761
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
حالا گذشته از این که UEFI هم یک بایوسه و با فرض این که منظورت از بایوس، بایوس قدیمی بدون پشتیبانی از UEFI است، کی گفته بایوس نباید از GPT پشتیبانی کنه؟ 🤔

در ضمن ابزار مجازی سازی‌ای که نام بردی، یه نرم‌افزار مالکیتیه و این‌جا در مورد صحبت نمی‌کنیم.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mahdinux

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
بله منظورم BIOS legacy هستش و دقیقا سوالم همین هست که نحوه لود شدن گراب در این حالت که از جداول پارتیشن بندی gpt استفاده میکند به چه صورت است؟
آیا همچنان گراب در سکتور های اولیه دیسک هستش (MBR) یا نه و اینکه نقش پارتیشن bios_grub چیه در این موضوع

و اینم بگم من موضوع صحبتم اصلا خود مجازی ساز نیستش