انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

اوبونتو ۲۶٫۰۴ «راکون ثابت‌قدم» با پشتیبانی بلند مدّت منتشر شد 🎊

نویسنده موضوع: دسترسی یکپارچه وبسایت‌ها با Ferdium  (دفعات بازدید: 11 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین seyal

• Full Member
  • *
  • ارسال: 138
دسترسی یکپارچه وبسایت‌ها با Ferdium
« : دیروز ساعت 06:17 ب‌ظ »
دنبال یک برنامه‌ای می‌گشتم که بتونم با استفاده از اون بتونم از انواع مختلف وب‌اپ‌های شبکه‌های اجتماعی رو تو یک محیط جمع کنم تا مثل یک برنامه نصب شده که به سادگی قابل جستجو و اجرا باشن.
هرچند می‌شد اونها رو در فایرفاکس Bookmark کرد اما عیبی که داشت باز بودن تب این برنامه‌ها در فایرفاکس حواس من رو پرت می‌کرد.
یک برنامه‌ای که با اینها مثل یک اپلیکیشن مستقل رفتار می‌کرد و با فایرفاکس مخلوط نمی‌شد برای من گزینه مناسب‌تری بود. هر وقت هم می‌خواستم می‌تونستم کلا این برنامه رو ببندم به جای اینکه ترتیب Tab های فایرفاکس رو هم بزنم.

پس از جستجو به برنامه Ferdium رسیدم لینک فلت‌هاب

و اما قابلیت‌های خوب برنامه:
۱- تنظیم پروکسی برای هر وب‌اپ:
برای هر وب‌اپ می‌تونید یک آدرس پروکسی منحصر به فرد تنظیم کنید.
البته این نکته رو اشاره کنم که به هنگام تشکیل یا ویرایش اون می‌تونید این گزینه رو ببینید و به صورت سراسری روی کل وب‌اپ‌ها اعمال نمی‌شه. اسکرین‌شات رو گذاشتم.
این مخصوصا برای وضعیت فعلی اینترنت خیلی کاربردیه چون دیگه نگران نیستید با آدرس پروکسی اشتباه یک وبسایتی رو باز کنید(تو این لینک بیشتر در مورد پروکسی‌ها و مشکلات دسترسی توضیح داده بودم)

۲- غیرفعال کردن تب پس‌زمینه با یک کلیک:
می‌تونید قاعده‌ای تعریف کنید که اگر از یک tab به مدت مشخصی استفاده نکردید غیرفعال بشه.
یا حتی خودتون دستی اون رو غیرفعال کنید تا در پس‌زمینه متوقف بشه

۳- داشتن dark reader به صورت built-in :
با راست کلیک روی اون وب‌اپ این گزینه نمایش داده می‌شه.

۴- تعریف فضای کاری (workspace)
داشتن فضای کاری مستقل با لیست برنامه‌های متفاوت.

۵- تنظیمات اختصاصی برای هر برنامه:
مثل مدیریت نوتفیکیشن‌ها،

۶- گردش میان برنامه‌ها به راحتی:
به راحتی با یک کلیک بدون انتظار و صبر برای لود شدن(اگر برنامه رو در پس زمینه غیرفعال نکرده باشید) می‌تونید بین برنامه‌ها سوییچ کنید
« آخرین ویرایش: دیروز ساعت 06:28 ب‌ظ توسط seyal »