یه سوالی برام پیش اومد در مورد آپدیت اوبونتو به صورت آفلاین این نسخه دی وی دی که برای ارتقا آفلاین ارائه میشه عملا آفلاین نیست چون دفعه قبلی که میخواستم ارتقا بدم باهاش آخرش گفت هزارو خورده ای فایل باید بگیری! در نتیجه نمیشه بهش گفت آفلاین میخواستم ببینم راهی هست که تمام پکیج های لازم رو دانلود کرد و جایی قرار داد و ارتقا کاملا آفلاین داشت؟(حالا نه کاملا آفلاین ولی با ADSL و بدون مصرف زیاد حجم ارتقا داد)
حالا من خودم میتونم لپ تاپ رو ببرم دانشگاه اونجا هرجوری شده ازتقا بدم ولی مشکل اینه که چون بدون دانلود منیجر میگیره سرعتش کمه و رفیقم هم هست که سیستم داره میخواستم ببینم میشه فایل های دانلودی خودم رو یه جوری بهش بدم که اون بدون دانلود همه اونها بتونه ارتقا بده؟
درود
مشکل اینجاست که اون dvd ها هم خودشون در مرور زمان قدیمی میشن و برای خیلی از پکیج ها آپدیت جدید تری میاد
وقتی شما اینترنت دارید و این dvd ها رو به مخازنتون اضافه می کنید میاد می بینی در اینترنت پکیج های جدید تری هست و اولویت رو به اونها می ده
پس اگر می خواید از dvd استفاده کنید دیگه نباید بذارید در موقع نصب پکیج از مخارن آنلاین استفاده کنه
اگر هم می خواید از دانلود های خودتون درست کنید راهش رو دوستمون گفتند
اینطوری می تونید پکیج های اون زمان زو زوی cd ببرید
البته داستان بالا برای این پکیج ها بر قرار هست:)
در مورد کارت گرافیکی هم معلومه که نه
البته می تونید با apt بگید فقط دانلود کنه و نصب نکنه که در این صورت میشه