انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: باگ های Gnome-Shell and Unity روی اوبونتو 10.10  (دفعات بازدید: 4850 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین iman23

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 391
سلام
می شه دستورات رفع این مشکلات را بدهید:
1. چرا کیبورد قاطی می کنه و فارسی و انگلیسی را با هم تایپ می کنه ( مثل : اوبونتو = hوبوkjو)
2. چرا نمی توانم وقتی با موس بر روی system و یا places کلیک می کنم عکس بگیرم (دکمهprint screen) در 10.4 می شد
3. چرا نمی توانم در usr/share/backgrounds  عکسی را کپی کنم هم با دستور کپی و هم با دستوری که اجازه دسترسی گرافیکی به فایل سیستم می داد در 10.4 به راحتی می شد.

من از اوبونتو 10.10 64bit استفاده می کنم (همان که در http://www.ubuntu.com/desktop/get-ubuntu/download هست)
جالب این جاست در نسخه بتا هم همین طور بود
« آخرین ویرایش: 05 آبان 1389، 05:13 ب‌ظ توسط iman23 »

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
پاسخ به: خرابی
« پاسخ #1 : 26 مهر 1389، 04:16 ب‌ظ »
بچه که بودم به اینا میگفتن باگ های ۱۰.۱۰
نمی دونم شاید حالا یه فکری کردن واسشون!
یه مرد هیچوقت زمین نمیخوره...

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • درورد بر اوبونتو
« پاسخ #2 : 26 مهر 1389، 04:39 ب‌ظ »
برای عکس گرفتن از shutter استفاده کن

بهتر عکس رو home کپی کنید
خداحافظ وبلاگ نويسي

من كاربر حرفه اي لينوكس نيستم
فقط خوب جستجو ميكنم.

آفلاین iman23

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 26 مهر 1389، 06:22 ب‌ظ »
برای عکس گرفتن از shutter استفاده کن
بهتر عکس رو home کپی کنید
انجام شد
بچه که بودم به اینا میگفتن باگ های ۱۰.۱۰
نمی دونم شاید حالا یه فکری کردن واسشون!

چه جوری رفعشون کنم
« آخرین ویرایش: 26 مهر 1389، 06:25 ب‌ظ توسط iman23 »

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • Guess who's back?
« پاسخ #4 : 26 مهر 1389، 07:32 ب‌ظ »
يكيش رو كه استاد امير فرمود
بقيه رو هم ميتوني گزارش بدي لانچپد و اينا!
كه التبه دوستان و ديگر دوستان و دوستان دوستان هم گزارش دادن و هنوز نتيجه نازل نشده بر كسي

آفلاین مُحَمَّدْ

• Full Member
  • *
  • ارسال: 217
« پاسخ #5 : 26 مهر 1389، 09:02 ب‌ظ »
این مشکل رفع شده !(گمونم )  یعنی خودم موقع آپدیت دیدم که یه بسته برای این مشکل تو لیست بود الان این چند روزی هم که آپدیت کردم مشکلی ندارم با کیبوردم
درسته که درست نیست ولی درست نیست که بگیم درسته.

آفلاین iman23

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 26 مهر 1389، 09:51 ب‌ظ »
دوستان مرا راهنمایی بفرمایند:
چرا 10.10 64 bit این قدر هنگ هست ؟ واقعا چرا ؟ رکورد ویندوز را شکسته ؟ فقط کافیه دو تا نرم افزار کوچولو باز و مورد استفاده باشه دی گه نمی شه جمش کرد؟ (با این که در system monitor هیچ خبر غیر عادی نیست و سیستم من هم خیلی بالا  می باشد)
تو همین انجمن خوندم تنها مشکل 64bit ها سرعت زیادش هست !!! ولی ....

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
  • Long Live KDE
« پاسخ #7 : 27 مهر 1389، 06:48 ق‌ظ »
اشکال از 64 بیت بودن نیست دادا، اشکال اینه که اینا نسخه alpha! رو اسمشو میذارن Final (پابلیک ریلیس)، میدن بیرون.

هر چی سیستم شما به سیستم هایی که باهاش توزیع رو کامپایل کردن نزدیک تر باشه کمتر باگ دارین و هر چی فرقش بیشتر باشه ممکنه از چن باگ کوچیک تا غیر قابل استفاده (برای من کوبونتو 10.04 و کوبونتو 10.10 با KDE 4.5.2) متغیر باشه.

یکی از مهم ترین فاکتورهای یک توزیع جامع بودنش از لحاظ سازگاری با انواع سخت افزاره.

البته این از جنبه سخت افزاری بود، خیلی باگ های نرم افزاری که مشکل توی خود نرم افزار (کد) و نه کامپایل اون هست هم وجود داره که باز برمیگرده به همون جمله اولم.

راستی کی گفته ویندوز هنگ میکنه؟! ویندوز از تمام گنو/لینوکس هایی که دارای میزکارهای KDE و Gnome هستن کمتر هنگ میکنه، در واقع در مقابل اونا اصلا هنگ نمیکنه، برای من حداقل اینطوره. البته میزکارها کرش میکنن نه هنگ، ولی همونم اغلب مواقع ریست میطلبه. این که میگن گنو/لینوکس خیلی پایدارتر از ویندوزه و ماهی یه بار هم ریبوت نمیخواد برا محیط کنسوله نه DE.

من 7 ماهه ویندوز 7 دارم؛ خدا میدونه یه بارم هنگ نکرده یا صفحه آبی نیومده و کرش نکرده (البته غیر از مواقعی که به علت اورکلاک سیستم ناپایدار میشه که در اون مورد بازم 7 پایدارترین سیستم عامل دنیا در مواقع اورکلاکه). اینقدر غلو نکنید در مورد هنگ ویندوز، اگه ویندوز شما زیاد هنگ میکنه مطمئن باشید ویروسی تروجانی ملوری چیزی داره و این به خود ویندوز ربطی نداره، بلکه کاهلی شما در نصب و اپدیت انتی ویروس و همین طور اپدیت خود ویندوز رو نشون میده.

برای من گنو/لینوکس بیشتر مظهر قدرت و امنیته تا پایداری. البته این وسط KDE نقطه عطفی برای سیستم عامل های آزاده و باعث میشه کنار قدرت و امنیت گنو/لینوکس، شما زیباترین دستکتاپ دنیا رو هم داشته باشید.

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • Guess who's back?
« پاسخ #8 : 27 مهر 1389، 08:07 ق‌ظ »
+1 پیروزان!
اون پایداری واسه کنسول هست نه دسکتاپ گرافیکی
منم سون داشتم کرش و هنگ و فریز و یخ زدگی و صفحه قرمز و آبی ندیدم.

آفلاین iman23

• Sr. Member
  • *
پاسخ به: پاسخ به: خرابی
« پاسخ #9 : 27 مهر 1389، 03:27 ب‌ظ »
من 7 ماهه ویندوز 7 دارم؛ خدا میدونه یه بارم هنگ نکرده یا صفحه آبی نیومده و کرش نکرده (البته غیر از مواقعی که به علت اورکلاک سیستم ناپایدار میشه که در اون مورد بازم 7 پایدارترین سیستم عامل دنیا در مواقع اورکلاکه). اینقدر غلو نکنید در مورد هنگ ویندوز، اگه ویندوز شما زیاد هنگ میکنه مطمئن باشید ویروسی تروجانی ملوری چیزی داره و این به خود ویندوز ربطی نداره، بلکه کاهلی شما در نصب و اپدیت انتی ویروس و همین طور اپدیت خود ویندوز رو نشون میده.

اتفاقا من هم به این موضوع پی بردم گفتم اگر مطرح کنم با انتقادات شدیدی مواجه می شوم
من هم همین طور تا زمانی که xp داشتم هیچ کندی هنگ بی مورد و ... ندیدم و فقط یک بار عوضش کردم اونم می خواستم 7 بریزم
و مشکلی هم ندارم

ولی با توجه به این که این جا انجمن اوبونتو هست پس ویندوزها در این جا همه خراب و باگ پیدا می کنند  :D :D

آفلاین iman23

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 01 آبان 1389، 11:47 ب‌ظ »
خوب خدا را شکر مشکل زبان در 10.10 حل شد
انتخاب عکس برای لوگان هم حل شد

اما یک مشکل دیگه که خیلی جزیی می باشد اما به هر حال مشکل است :
چرا وقتی بر روی عکسی راست کلیک کرده و گزینه... set as desktop می زنیم به صورت آتو تصویر پس زمینه تغییر پیدا نمی کند و باید رفته به
  .... change desktop  و تصویر را انتخاب کنیم

آفلاین darabi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
پاسخ به: باگ های اوبونتو 10.10
« پاسخ #11 : 02 آبان 1389، 03:34 ب‌ظ »
سلام آقای iman23
خوب خدا را شکر مشکل زبان در 10.10 حل شد
انتخاب عکس برای لوگان هم حل شد

اما یک مشکل دیگه که خیلی جزیی می باشد اما به هر حال مشکل است :
چرا وقتی بر روی عکسی راست کلیک کرده و گزینه... set as desktop می زنیم به صورت آتو تصویر پس زمینه تغییر پیدا نمی کند و باید رفته به
  .... change desktop  و تصویر را انتخاب کنیم

خب مشکل زبان چجوری حل شد. اگه بگید برا ما هم شاید بدرد بخوره

آفلاین iman23

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #12 : 02 آبان 1389، 04:01 ب‌ظ »
اوبونتو را آپدیت کردم و دیگه این مشکل رخ نداد  ;)

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
« پاسخ #13 : 02 آبان 1389، 06:49 ب‌ظ »
اوبونتو را آپدیت کردم و دیگه این مشکل رخ نداد  ;)
بنده هنوز مشكل با خاموش كردن سيستم رو دارم و هنوز بعد از آپديت رفع نشده اما مشكل كيبرد بعد از آپ فكر كنم حل شده.(تا حالا كه حل شده!)

چرا 10.10 64 bit این قدر هنگ هست ؟ واقعا چرا ؟ رکورد ویندوز را شکسته ؟ فقط کافیه دو تا نرم افزار کوچولو باز و مورد استفاده باشه دی گه نمی شه جمش کرد؟ (با این که در system monitor هیچ خبر غیر عادی نیست و سیستم من هم خیلی بالا  می باشد)
+1

...
راستی کی گفته ویندوز هنگ میکنه؟! ویندوز از تمام گنو/لینوکس هایی که دارای میزکارهای KDE و Gnome هستن کمتر هنگ میکنه، در واقع در مقابل اونا اصلا هنگ نمیکنه، برای من حداقل اینطوره. البته میزکارها کرش میکنن نه هنگ، ولی همونم اغلب مواقع ریست میطلبه. این که میگن گنو/لینوکس خیلی پایدارتر از ویندوزه و ماهی یه بار هم ریبوت نمیخواد برا محیط کنسوله نه DE.

...
كي گفت ويندوز هنگ ميكنه توي اين تاپيك؟؟؟
در ضمن كسي شما يا هيچ كس ديگه رو اجبار به استفاده از گنو لينوكس بد و ناپايدار نكرده!! (اينو از linuxrevo ميگم كه از اين يه جملش خيلي خوشم اومد .) بريد از همون عمو بيل عزيز استفاده كنيد اما لطفا نظر بدون منطق نديد.  >:(
بنده هم در كنار لينوكس از ويندوز 7 و xp استفاده ميكنم اما واقعا از 7 زياد خوشم نيومد.البته اينجا جاي اين بحث نيست .
« آخرین ویرایش: 02 آبان 1389، 06:52 ب‌ظ توسط AliRezaiMi »

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
  • Long Live KDE
پاسخ به: پاسخ به: باگ های اوبونتو 10.10
« پاسخ #14 : 02 آبان 1389، 07:06 ب‌ظ »
كي گفت ويندوز هنگ ميكنه توي اين تاپيك؟؟؟
در ضمن كسي شما يا هيچ كس ديگه رو اجبار به استفاده از گنو لينوكس بد و ناپايدار نكرده!! (اينو از linuxrevo ميگم كه از اين يه جملش خيلي خوشم اومد .) بريد از همون عمو بيل عزيز استفاده كنيد اما لطفا نظر بدون منطق نديد.  >:(
بنده هم در كنار لينوكس از ويندوز 7 و xp استفاده ميكنم اما واقعا از 7 زياد خوشم نيومد.البته اينجا جاي اين بحث نيست .
علیرضا جان اول از همه یه نصیحت برادرانه بهت میکنم برای همیشه یادت باشه؛ همیشه قبل از ارسال پاسخ، پست هایی که ممکنه مربوط بشه به اون پستی که میخوای جواب بدی رو کامل و با دقت بخون. این دفعه رو من نشونت میدم کی گفت ویندوز هنگ میکنه توی این تاپیک ولی من همیشه نیستم که!!!:
نقل‌قول
چرا 10.10 64 bit این قدر هنگ هست ؟ واقعا چرا ؟ رکورد ویندوز را شکسته ؟

در جواب بقیه صحبتات؛ من آزادم از هر سیستم عاملی که دوست دارم استفاده کنم و در مورد هر کدومشون هر نظری که خواستم بدم، و همونطور که گفتی هیچ کس نمیتونه به هیچ کاری مجبورم کنه!!! دلم بخواد 7 استفاده میکنم، دلم بخواد کوبونتو با کلی کرش استفاده میکنم، دلم بخواد Mac OS X استفاده میکنم و .... این به شما هیچ ربطی نداره. شما فقط آزادی مثل من نظرت رو بدی نه برای من تکلیف تعیین کنی!