اوبونتو را آپدیت کردم و دیگه این مشکل رخ نداد
بنده هنوز مشكل با خاموش كردن سيستم رو دارم و هنوز بعد از آپديت رفع نشده اما مشكل كيبرد بعد از آپ فكر كنم حل شده.(تا حالا كه حل شده!)
دوستان مرا راهنمایی بفرمایند:
چرا 10.10 64 bit این قدر هنگ هست ؟ واقعا چرا ؟ رکورد ویندوز را شکسته ؟ فقط کافیه دو تا نرم افزار کوچولو باز و مورد استفاده باشه دی گه نمی شه جمش کرد؟ (با این که در system monitor هیچ خبر غیر عادی نیست و سیستم من هم خیلی بالا می باشد)
تو همین انجمن خوندم تنها مشکل 64bit ها سرعت زیادش هست !!! ولی ....
+1
دوستان مرا راهنمایی بفرمایند:
چرا 10.10 64 bit این قدر هنگ هست ؟ واقعا چرا ؟ رکورد ویندوز را شکسته ؟ فقط کافیه دو تا نرم افزار کوچولو باز و مورد استفاده باشه دی گه نمی شه جمش کرد؟ (با این که در system monitor هیچ خبر غیر عادی نیست و سیستم من هم خیلی بالا می باشد)
تو همین انجمن خوندم تنها مشکل 64bit ها سرعت زیادش هست !!! ولی ....
...
راستی کی گفته ویندوز هنگ میکنه؟! ویندوز از تمام گنو/لینوکس هایی که دارای میزکارهای KDE و Gnome هستن کمتر هنگ میکنه، در واقع در مقابل اونا اصلا هنگ نمیکنه، برای من حداقل اینطوره. البته میزکارها کرش میکنن نه هنگ، ولی همونم اغلب مواقع ریست میطلبه. این که میگن گنو/لینوکس خیلی پایدارتر از ویندوزه و ماهی یه بار هم ریبوت نمیخواد برا محیط کنسوله نه DE.
من 7 ماهه ویندوز 7 دارم؛ خدا میدونه یه بارم هنگ نکرده یا صفحه آبی نیومده و کرش نکرده (البته غیر از مواقعی که به علت اورکلاک سیستم ناپایدار میشه که در اون مورد بازم 7 پایدارترین سیستم عامل دنیا در مواقع اورکلاکه). اینقدر غلو نکنید در مورد هنگ ویندوز، اگه ویندوز شما زیاد هنگ میکنه مطمئن باشید ویروسی تروجانی ملوری چیزی داره و این به خود ویندوز ربطی نداره، بلکه کاهلی شما در نصب و اپدیت انتی ویروس و همین طور اپدیت خود ویندوز رو نشون میده.
...
كي گفت ويندوز هنگ ميكنه توي اين تاپيك؟؟؟
در ضمن كسي شما يا هيچ كس ديگه رو اجبار به استفاده از گنو لينوكس بد و ناپايدار نكرده!! (اينو از linuxrevo ميگم كه از اين يه جملش خيلي خوشم اومد .) بريد از همون عمو بيل عزيز استفاده كنيد اما لطفا نظر بدون منطق نديد.
بنده هم در كنار لينوكس از ويندوز 7 و xp استفاده ميكنم اما واقعا از 7 زياد خوشم نيومد.البته اينجا جاي اين بحث نيست .