انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نظرسنجی

بهترین میز کار چیست؟

گنوم
kde
xfce
lxde
دیگر موارد

نویسنده موضوع: افزودن سایر میز کار ها به اوبونتو .آیا ممکنه؟؟  (دفعات بازدید: 9328 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sampady

• Full Member
  • *
  • ارسال: 138
  • سجاد حیدری-یه تازه کار!
یه مشکل دیگه!
مشکل قبلیم حل شد این یکی اومد وسط!

من الآن همه رو ریختم لیست میزکار ها:
GNOME
ubuntu desktop edition
KDE
kubunt desktop edition
Xfce
Xubuntu desktop edition
lxde
lubuntu desktop edition
open box(dorost neveshtam???)
خب مشکل اینجاست:
صفحه لوگین مال KDE هست!
صفحه لودینگ مال XFCE هست
صفحه بوت مال ubutnu  هست!
دسکتاپ دیفالت LXDE هست!
برنامه های KDE به صورت اتوماتیک رو همه ی دسکتاپ ها باز میشه و ارور میده و بسته میشه!
برنامه های GNOME اجرا میشه ولی نمیشه!(خیلی ساده بگم (ویرگول کجاست؟) رو خود gnome اجرا نمیشه رو بقیه دسکتاپ ها میشه)!

ولی خودمونیم خیلی حال میده این کار رو کردم به شما هم پیشنهاد میکنم این کار رو بکنید !!!!!
یه تازه کار

آفلاین Azhang

• Full Member
  • *
  • ارسال: 236
  • kurosaki ichitax
نقل‌قول
صفحه لوگین مال KDE هست!
صفحه لودینگ مال XFCE هست
دسکتاپ دیفالت LXDE هست!
عجب ابگوشتی درست کردی بابا دمت گرم :D

نقل‌قول
برنامه های KDE به صورت اتوماتیک رو همه ی دسکتاپ ها باز میشه و ارور میده و بسته میشه!
برنامه های GNOME اجرا میشه ولی نمیشه!(خیلی ساده بگم (ویرگول کجاست؟) رو خود gnome اجرا نمیشه رو بقیه دسکتاپ ها میشه)!

این یکی دیگه خیلی جالبه :o
ببینم سیستمت سالمه ؛مال من یه بار 2تا ویندو 3تا لینوکس ریختم باهام قهر کرد از اون به بعد هاردم قاطی کرده برای نصب هر لینوکسی یه بلایی سرم میاره(نامرد سیستم طرفدار ویندوزه :biggrin:)

آفلاین sampady

• Full Member
  • *
نقل‌قول
صفحه لوگین مال KDE هست!
صفحه لودینگ مال XFCE هست
دسکتاپ دیفالت LXDE هست!
عجب ابگوشتی درست کردی بابا دمت گرم :D

نقل‌قول

این یکی دیگه خیلی جالبه :o
ببینم سیستمت سالمه ؛مال من یه بار 2تا ویندو 3تا لینوکس ریختم باهام قهر کرد از اون به بعد هاردم قاطی کرده برای نصب هر لینوکسی یه بلایی سرم میاره(نامرد سیستم طرفدار ویندوزه :biggrin:)

خیلی جالبه!
ولی یه سوال چرا میگی سیستم من سالمه؟
الآن تو گنوم که میام هیچ برنامه ای باز نمیشه!بعد تو هر جا دیگه که میرم همه چی باز میشه!
چکار کنم؟
یه تازه کار

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
پاسخ به: افزودن سایر میز کار ها به اوبونتو .آ®
« پاسخ #18 : 03 آبان 1389، 09:10 ق‌ظ »
به قول دوستمون آبگوشت درست کردی
یکی از این دسکتاپ ها رو انتخاب کن و سیستم رو بر پایه اون مجدد نصب کن و خیال خودت رو راحت کن

« آخرین ویرایش: 03 آبان 1389، 09:30 ق‌ظ توسط eMan »
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین Azhang

• Full Member
  • *
  • kurosaki ichitax
نقل‌قول
خیلی جالبه!
ولی یه سوال چرا میگی سیستم من سالمه؟
الآن تو گنوم که میام هیچ برنامه ای باز نمیشه!بعد تو هر جا دیگه که میرم همه چی باز میشه!
چکار کنم؟

اگه میگفتی سالمه تعجب میکردم!!
ولی راه پیشنهادی ایمان روامتحان کن!

آفلاین sampady

• Full Member
  • *
سیستمم سالمه

اتفاقا خودم هم میخواستم همونکار رو بکنم

خوب حالا یه کمک دیگه بهم بکنید!!!
من همه اینا رو دوست دارم!

یه هارد دارم که توش دو تا درایو هست
درایو c رو می خوام ولی می خوام d پاک شه

حدود 270gig اگر اشتباه نکنم فضا داره

به چند بخش تقسیمش کنم؟
هر کدوم چقدر فضا؟
می خوام اینا رو حداقل توش بریزم:
1-ابونتو
2-کوبونتو
3-زوبونتو
4-لوبونتو
5-اجوبونتو
6-یه اوبونتو دیگه!
اگر بازم جا داره تا 10 نسخه دیگه از لینوکس!!!

البته همشون هم خیلی ضروری نیست....!

ولی گذشته از شوخی ۲ تا ابونتو حداقل و ۱ کوبونتو اگر ببشه بقیه اش رو هم میخوام
هارد رو چجوری تقسیم کنم؟؟؟
یه تازه کار

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
2 تا اوبونتو اصلا ضرورت نداره و میتونی یه اوبونتو داشته باشی با دو تا نام کاربری
برای هر چند تا سیستم لینوکسی که میخوای نصب کنی یه پارتیشن Swap کافیه ( یعنی برای همه یه دونه نه برای هر کدوم یه دونه )
برای هر چند سیستم که ساختی باید ریشه رو جدا تعریف کنی یعنی هر ریشه ای یه پارتیشن جدا ( بر عکس swap )
home/ هم یه چیزی بین این دوتاست ، برای هرچند تا سیستم میتونی یه پارتیشن home/ داشته باشی ( برای همه فقط یه home/ به شرطی که یوزر نیم های سیستم هات متفاوت باشند )
مثال میزنم
پارتیشن  c که هیچ
پارتیشن d رو پاک میکنی به جاش n تا پارتشن برای n تا سیستم درست میکنی و اختصاص میدی برای ریشه ها البته همه ش رو نه بلکه همونقدر که به نظرت برای هر ریشه کافیه
بقیه فضا رو یه دونه swap میسازی ( اینم به مقدار لازم )
حالا مثلا میمونه 150 گیگ دیگه
اگه میخوای یه پارتیشن برای استفاده هم در ویندوز داشته باشی هم در لینوکس در نتیجه کار های زیر رو میکنی
یه پارتیشن برای اتصال home/ می سازی با حجم 50 گیگ که فکر کنم کفاف هر چند تا سیستم رو بده
بعد بقیه رو یه پارتیشن NTFS میسازی
اگه میخوای یه پارتیشن برای استفاده فقط در لینوکس داشته باشی در نتیجه کار های زیر رو میکنی
کل فضای باقی مونده رو یه پارتیشن می سازی و وصلش میکنی به home/

در آخر هم دوباره تکرار میکنم اگه مثل بالا برای nتا سیستمت یه home/ ساختی باید نام کاربری سیستم هات متفاوت باشه
مثلا یوزر شما در اوبونتو باشه eman
و یوزرتون در کوبونتو باشه eman1
و یوزرتون در آرچ باشه  eman2
و ...
تا محتویات یوزر ها با هم در سیستم های مختلف قاطی نشه
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین sampady

• Full Member
  • *
ببین درست فهمیدم:
یه پارتیشن swap برای همه سیستم های لینوکسی کافیه ولی برای هر لینوکس به /home باید تعریف کنم درسته؟؟؟

دو تا ابونتو لازم دارم تا این آش رو دوباره بپزم و یه جوری سرو تهش رو هم بیارم
ویندوز هم رو c هست

چکار کنم؟

میشه کمک کنید؟

راستی این swap و /home رو چجوری تعریف کنم؟تو اوبونتو فقط ntfs و ext2 ext4 میشه!
یه تازه کار

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
ببین درست فهمیدم:
یه پارتیشن swap برای همه سیستم های لینوکسی کافیه ولی برای هر لینوکس به /home باید تعریف کنم درسته؟؟؟

نه درست متوجه نشدی
مثلا سه تا اوبونتو میخوای نصب کنی
مواد مورد نیاز شما
یک عدد Swap
یک عدد home/ به شرطی که username های سه تا اوبونتو با هم متفاوت باشند
سه عدد / یا ریشه

بهتر اول توسط یه دیسک زنده بیای بالا و این پارتیشن ها رو که در مثال بالا 5 عدد هست رو بسازی بعد در حین نصب هر کدوم از سیستم ها فقط متصلشون کنی

آفلاین sampady

• Full Member
  • *
یه لحظه من الآن ابونتو رو یه فلش نصبه هر بلایی میتونم سر هاردم بیارم

پس یه swap میزنم
ولی چون احتمالا یوزر نیم ها یکسان خواهد بود به اضای هر یوزر یه /home میزنم ولی

/home هم محدویت فضا داره؟(یعنی باید براش تعریف کنم؟)
اگر داره برای هر سیستم چقدر بزارم؟

در ضمن اگر اشتباه نکرده باشم برای هر کدوم یه / هم باید تعریف کنم درسته؟
یه تازه کار

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
برای هر یوزر یه home معقول نیست
هاردت چل تیکه میشه  ;D چرا حتما باید یوزر هات یکسان باشند رو نمیدونم ولی پیشنهاد من همونه
home محدودیت فضا نداره و الان که میخوای اینکار رو بکنی به نظر من اصلا home رو جدا تعریف نکن و بگذار خودش توی ریشه تعریف بشه و پاذتیشن جدا براش نداشته باشی ( اگه home رو جدا تعریف نکنی خودش به صورت خودکار داخل ریشه تعریف میشه پس نیاز به کار خاصی نیست که بکنی )
هر ریشه رو 20 گیگ بگیر و هرچقدر هم اضافه اومد یه درایو NTFS بساز

آفلاین sampady

• Full Member
  • *
برای هر یوزر یه home معقول نیست
هاردت چل تیکه میشه  ;D چرا حتما باید یوزر هات یکسان باشند رو نمیدونم ولی پیشنهاد من همونه
home محدودیت فضا نداره و الان که میخوای اینکار رو بکنی به نظر من اصلا home رو جدا تعریف نکن و بگذار خودش توی ریشه تعریف بشه و پاذتیشن جدا براش نداشته باشی ( اگه home رو جدا تعریف نکنی خودش به صورت خودکار داخل ریشه تعریف میشه پس نیاز به کار خاصی نیست که بکنی )
هر ریشه رو 20 گیگ بگیر و هرچقدر هم اضافه اومد یه درایو NTFS بساز
نمی خوام کامپیوترم داغون شه!اگر هاردم چل تیکه میشه .... پس یه home تعریف میکنم بقیه اش رو هم که .... خوب حالا تو محیط نصب میشه home تعریف کرد؟؟؟
الآن ابونتو رو رو یه فلش دارم و با اون میام چکار کنم؟

لازم نیست یوزر نیم ها یکی باشه ولی اگر اسم یوزر(اونی که تو لوگین نشون میده)یکی باشه مشکل داره؟
یه تازه کار

آفلاین abfat

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 91
دوستان من kde رو رو اوبونتو نصبیدم بعد گنوم رو پاک کردم مثل هلو خوشمزست

آفلاین Azhang

• Full Member
  • *
  • kurosaki ichitax
نقل‌قول
نمی خوام کامپیوترم داغون شه!اگر هاردم چل تیکه میشه .... پس یه home تعریف میکنم بقیه اش رو هم که .... خوب حالا تو محیط نصب میشه home تعریف کرد؟؟؟
الآن ابونتو رو رو یه فلش دارم و با اون میام چکار کنم؟

لازم نیست یوزر نیم ها یکی باشه ولی اگر اسم یوزر(اونی که تو لوگین نشون میده)یکی باشه مشکل داره؟

همون طور که ایمان عزیز گفت اگه یه شاخه home  تعریف کنی و اسم یوزرهات یکی باشه محتویاتشون قاطی میشه
در  مورد هارد چل تیکه بهتره حواست باشه تا مثل من اخر سر یه هارد قاطی پاتی نداشته باشی!والبته داغون
بله home/ رو میشه موقع نصب تعریف کرد.بعد از اینکه تعیین کردی ex4,ex3,ntfs و...باشه تو همون کادر تعیین میکنی که پارتیشنت /باشه یا home/ یا boot/ یا ....(البته توی اوبونتو این جوری بود تو توزیع های دیگه یه کم فرق میکنه)

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
والا من هه مدلی رو برای شما دوست گلم توصیف کردم و دوست عزیزم آژنگ هم که دیگه کاملش کرد دیگه نوبت شماست که درست پست ها رو بخونید و تصمیم بگیرید