ولی نظر من اینه که گیمپ هیچی کم نداره، شما هر کاری با فوتوشاپ می تونی انجام بدی با گیمپ هم میشه، این برای منی که هم فوتوشاپ کار می کنم هم گیمپ ثابت شدست.
من هم از هر دو استفاده میکنم، ولی خوب توی زمینهای مثل عکاسی خوب Photoshop خیلی قویتر هستش و چیزی معادل CameraRaw رو با اون قدرت پردازش ندیدم. (تستش خیلی ساده هست، اگر خواستید انجام میدیم)
خوب تیم و تجربهای که پشت Photoshop هست رو نمیشه به آسونی با GIMP مقایسه کرد، ولی این نکته هم قابل انکار نیست که GIMP اکثر نیازهای افراد رو برآورده میکنه و تعداد خیلی زیادی از افرادی که توی ایران از Photoshop استفاده میکنند قدرتی بیش از چیزی که GIMP ارائه میکنه رو نیاز ندارند.
سلام مجدد؛
بله از این لحاظ بخوای ببینی درسته یه چیزایی کم داره، اما همه که دوربین حرفه ای ندارن، قبول دارید، و اونها یی هم که دوربین حرفه ای دارند به جز عکاسان حرفه ای اصلا سراغ فرمت RAW نمی رن.
نمی خوام این ضعف گیمپ رو توجیه کنم!!! و مطمئناً حق با شماست اما قبول کنید برای یه نرم افزار در حد و اندازه ی گیمپ و با روند توسعه ی اون همین امکاناتی که وجود داره خیلی فراتر از انتظارات یک کاربر مبتدی تا سطح متوسط هست. تا اونجایی که کاربران حرفه ای رو هم تا حدود 75 درصد می تونه نیازشون رو برآورده بکنه.
از طرفی تیم توسعه دهنده ی فوتوشاپ یه سری امکانات اضافی رو در این برنامه قرار دادن که ممکنه یه فوتوشاپیست که کارهای دوبعدی انجام میده هیچوقت سراغشون نره.
هرچند که من منکر این نیستم که فوتوشاپ به دلیل ماهیت تجاری بودن روند توسعه ی منظمی داره چون توسعه دهندگان کارشون توسعه ی فوتوشاپ هست و بابت اون پول می گیرن و همین باعث میشه هر بار امکانات بیشتری در اون قرار بگیره.
نکته ی دیگه ای هم که حائز اهمیت هست اینه که یه گرافیست واقعی، کسی که کارش و رشتش گرافیک هست فقط از یک نرم افزار استفاده نمی کنه و مجموعه ای از نرم افزار ها رو در اختیار داره و هر کدوم ممکنه متعلق به یک شرکت باشن که متاسفانه خیل عظیمی از این نرم افزارها انحصاری هستند.
باز هم ممنون میشم دوستان بیان و توضیحات بیشتر بدن.
سپاس