انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نظرسنجی

با مقايسه سطحي موافق يا مخالف

كاملا موافق
2 (40%)
50 در صد موافق
2 (40%)
50 در صد مخالف
1 (20%)
كاملا مخالف
0 (0%)
خيلي مهم نيست!
0 (0%)

مجموع آرای اعضا: 5

نویسنده موضوع: باید و نباید درباره مقایسه  (دفعات بازدید: 6732 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 317
  • رقابت ایجاد شده، هست و ادامه داره...
    • هنر، علم، تکنولوژی، طبیعت
پاسخ به: باید و نباید درباره مقایسه
« پاسخ #15 : 11 آبان 1389، 05:55 ب‌ظ »
نقل‌قول
۲- شما از بحث فتوشاپ و گیمپ چه نتیجه گرفتید؟ بگید تا من هم استفاده کنم

هدف این بود که همه داشه هاشون رو بگن و در پایان یک جمع بندی کلی از نطرات بچه ها بشه؛ اینجا یه انجمنه که همه با هم و با کمک هم می تونن خیلی کارها بکنن.

نقل‌قول
۳- به مقایسه های انتی ویروس هم اعتقاد ندارم چون هر شرکتی که بیشتر پول به آزمایشگاه مورد نظر بده بالاترین امتیاز رو می گیره

خوب رقابت ناسالم همینه، کاری هم از دست ما ساخته نیست... هر شرکتی دوست داره یکه تاز میدان باشه به هر شکل ممکن، حتی رشوه و یا تقلب. که من هم با شما در این یک مورد موافقم.

نقل‌قول
۴ - به نظر شما واقعا چند درصد مقایسه های تو اینترنت واقعی هستند

مشکل اینجاست؛ ما همه توی همین انجمنیم و داریم با همفکری هم این انجمن رو پیش می بریم، به هم کمک می کنیم، و یا یک مقاله ی آموزشی از تجربیات خودمون ارائه می دیدم. تا دیگران استفاده کنند.

نقل‌قول
۵ - به نظر شما بهتر هست سوال در یک مورد پرسیده بشه یا یک مقایسه کلی انجام بشه

بستگی به موقعیت و نیازی داره که ما و یا دیگران در اون قرار داریم. شاید یک سوال و شاید هم یک مقایسه بین دو یا چند سخت افزار و یا نرم افزار.

نقل‌قول
منظور من  از برنامه کرکی همون پولی هست

برنامه های پولی، رو با شکستن قفلشون به کرکی تبدیل می کنند، و ما اینجا بحثی از کرک نرم افزار به میان نیاوردیم تا زمانی که شما گوشزد کردید که در مورد برنامه های کرکی ( منظور همون برنامه های قفل شکسته ) بحثی نشه که خلاف قوانین هست.

نقل‌قول
از عنوان تاپیک هم مشخص هست که من مخالف مقایسه نیستم

امیر جان، من دیگه مایل به ادامه ی بحث نیستم و بهتر میدونم برم و فنون حرفه ای مقایسه و یا خوب پرسیدن و خوب آموختن به دیگران رو بیاموزم ( این رو هم یک درس از برادر بزرگتری می دونم که خیر این انجمن و کاربرانش رو می خواد )، اینجور نه کسی به من مشکل خواهد گرفت و نه تاپیکی مخالف قوانین انجمن خواهم ساخت.

با تشکر از شما
محمد شکوهی - یک هنرمند علاقمند به تکنولوژی...

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • درورد بر اوبونتو
« پاسخ #16 : 15 آبان 1389، 07:35 ب‌ظ »
من براي اينكه نظر كلي انجمن رو بهفهمم نظرسنجي ايجاد كردم

اگر نظرتون مهم هست تو نظرسنجي شركت كنيد

جمع بندي بنده
1- يك مقايسه نرم افزار آزاد با نرم افزار هاي شركتي صحيح نيست
2- مقايسه سطحي دو نرم افزار ازاد با هم تبديل به يك جنگ رواني و يا بحث سليقه اي هست
3-به هر مقايسه اي نمي توانيم اعتماد كنيم و بايد خودمون بيشتر تحقيق و تست كنيم
4- من مخالف يك مقايسه صحيح و علمي نيستم!
5-براي سليقه اي نشدن مقايسه بايد يك معيار علمي داشته باشيم براي هر چيزي
6- سليقه اي شدن يك بحث (مقايسه) بيشتر باعث گيچ شدن يك مبتدي ميشود
خداحافظ وبلاگ نويسي

من كاربر حرفه اي لينوكس نيستم
فقط خوب جستجو ميكنم.

lomion

• مهمان
« پاسخ #17 : 15 آبان 1389، 08:23 ب‌ظ »
به جز مورد یک، نظر شخصیم با جمع بندی یکی هست. نمیشه مقایسه نکرد به چند دلیل، اول اینکه بعضی از نرم افزارهای آزاد توی اسمشون عبارت Alternative اومده. یعنی خودشون یک جایگزین هستن برای یک برنامه دیگه که یا توی سیستم عامل گنو/لینوکس نیست و یا اینکه سورس بسته هست. پس در نظر خود توسعه دهندگان، مقایسه نرم افزار آزاد با نرم‌افزارهای شرکتی یک موضوع درسته. از نظر قوانین انجمن هم مساله ای نداره. به خصوص که خیلی از کاربران از سیستم عاملهای دیگه مهاجرت کردن و حق دارن بدونن که نرم‌افزارهای جایگزین چه مزایا و کاستیهایی نسبت به نرم افزار مورد استفاده خودشون دارن.
بهتره اینطوری گفت که یک مقایسه نرم افزار آزاد با نرم افزارهای شرکتی با سطح انتظارات یکسان خیلی کار خوبی نیست. ولی اگه هم مقایسه میشه، با شروط ۲ تا ۵ شروط خوبی به نظر من هستن :)