انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اتصال به اینترنت به صورت خودکار در زمان مشخص  (دفعات بازدید: 3339 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین irmtfan

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
من یک سوال خیلی ساده  و کاربردی دارم
در اوبونتو و لینوکس چطور میتوان به صورت خودکار در زمان مشخصی به اینترنت وصل شد. مثلا من یک اکونت مجانی adsl دارم که از ساعت ۳ تا ۷ صبح مجانی است و میخواهم وقتی من خواب هستم خودش به اینترنت وصل شود
من سعی کردم در خط فرمان با دستور sudo pon dsl-provider وصل شوم ولی موفق نشدم
در شمن دستور sudo poff -a برای قطع کردن به خوبی کار میکند.
حالا چه به صورت خط فرمان و چه غیر خط فرمان چطور میتوان وصل شد
یعنی من کاملا در تعجب هستم که شما این همه آدم لینوکسی این همه سال در اوبونتو و سایر توزیع های لینوکس هیچوقت به این نیاز پیدا نکرده اید که در زمان مشخصی که خودتان پشت پی سی نیستید به اینترنت وصل و قطع شوید؟
من کاربر حرفه ای ویندوز هستم در ویندوز تمام این موارد به سادگی انجام میشود تمام تاپیک های من از مواردی است که باعث شده است ویندوز برتری محسوس نسبت به لینوکس داشته باشد. اگر میخواهید اوبونتو و لینوکس جای ویندوز را بگیرد باید این مشکلات بر طرف گردند.

در فروم انگلیسی هم تاپیک زده ام و یک ماهی است که جوابی نگرفته ام
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1603222
با تشکر

آفلاین TomCat

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 53
منم خیلی دنبال این بحث بودم، ولی خوب چیزی که واقعا جوابگو باشه پیدا نکردم.
تو اوبونتو نسخه قدیمی می شد با دستور sudo pon ppp0 کانکشن adsl رو فعال کرد و با دستور poff دیسکانکت شد.

اما تو اوبونتو 10.04 به بعد ساختار کانکشن adsl عوض شده. شما برای اینکه بتونید تو ترمینال کانکشن adsl رو فعال کنید باید بسته pppoeconf رو نصب و کانفیگ کنید. (البته کار پیچیده ای نیست، فقط ممکن رو بعضی از تنظیمات شبکه تاثیر بزاره)
از این به بعدش بر می گرده به دستورات ترمینال. یعنی شما با دستور مثل at میتونید برنامه ریزی کنید که دستور خاصی مثل کانکت شدن به اینترنت اجرا بشه.
من راستش هر چی فکر می کنم یادم نیاد که اشکال این روش چی بود که دیگه ازش استفاده نکردم.
ولی اگه یه نگاه به بسته pppoeconf بزنید بد نیست. چیزای خوبی دستتون میاد.