انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چند سوال مهم - اوبونتو نسخه دسکتاپ و نت بوک چه فرقی با هم دارن؟  (دفعات بازدید: 2448 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین youngprogrammer

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 66
سلام
نسخه دسکتاپ و نت بوک اوبونتو چه فرقی با هم دارن؟ آیا میشه از برنامه هایی که توی دسکتاپ نصب شده با استفاده از aptoncd بکاپ بگیرم و توی نسخه نت بوک استفاده بکنم؟

آیا میشه برنامه های نسخه 32 بیتی رو در نسخه 64 بیتی استفاده کرد؟

بهترین راه برای بکاپ گیری از فایل های شخصی و برنامه هایی که دانلود شده و نصب شده چیه؟ در صورتیکه بیش از یک راه حل دارید خیلی ممنون می شم همه شون رو بگید.

در ضمن من قبلا نسخه 32 بیتی دسکتاپ رو داشتم که خراب شد و این بار نسخه 64 بیتی نت بوک رو نصب کردم ولی پارتیشن های /opt و /home رو فرمت نکردم. اما بعد از نصب دیدم فایل های home رو ریخته تو opt و فایل های opt رو پاک کرده. نمی دونم مشکل کار من کجاست؟
مشکل از تفاوت 32 بیتی و 64 بیتی هست یا تفاوت نسخه ها؟
ارزش هرکس به اندازه چیزی است که آن را نیکو می داند.

آفلاین youngprogrammer

• Jr. Member
  • *
هیچ کس نیست راهنمایی کنه؟
خواهشا افرادی که متخصص هستند به داد ما برسند
ممنونم

آفلاین r_m1232002

• Full Member
  • *
  • ارسال: 143
سلام
نسخه دسکتاپ و نت بوک اوبونتو چه فرقی با هم دارن؟ آیا میشه از برنامه هایی که توی دسکتاپ نصب شده با استفاده از aptoncd بکاپ بگیرم و توی نسخه نت بوک استفاده بکنم؟

آیا میشه برنامه های نسخه 32 بیتی رو در نسخه 64 بیتی استفاده کرد؟

بهترین راه برای بکاپ گیری از فایل های شخصی و برنامه هایی که دانلود شده و نصب شده چیه؟ در صورتیکه بیش از یک راه حل دارید خیلی ممنون می شم همه شون رو بگید.
...
تفاوت اصلی نسخه دسکتاپ و نت بوک در رابط گرافیکی آنها می باشد که نسخه دسکتاپ از گنوم معمولی و نسخه نت بوک از یونیتی استفاده می کند. برنامه های دسکتاب بر روی نسخه نت بوک نیز کار می کنند.
برنامه های ۳۲ بیتی بر روی نسخه ۶۴ بیتی نیز اجرا می شوند اما عکس آن امکان پذیر نیست.
برای بکاپ از ترکیب دو برنامه rsync و cron استفاده می شود. البته برنامه های دیگری نیز وجود دارند که من چندان با آنها آشنا نیستم.

آفلاین youngprogrammer

• Jr. Member
  • *
ممنون از پاسخ شما. اما برای backup یک برنامه دیگه بنام aptoncd هست که تازه اسمشو شنیدم این به درد می خوره یا نه؟ کدوم راه بهتره؟ اگه دستور خط فرمان باشه خیلی بهتره. همه جا میشه ازش استفاده کرد. شما چه راه حلی رو پیشنهاد میدید؟ من می خوام برنامه هایی که نصب می کنم و همچنین برخی از اطلاعات شخصی رو backup بگیرم و تو یه کامپیوتر دیگه نگهداری کنم وقتی اوبوتو پرید دوباره این برنامه ها رو دانلود نکنم.

آفلاین r_m1232002

• Full Member
  • *
برنامه aptoncd برنامه مناسبی صرفا جهت بکاپ گیری از پکیج های نصب شده می باشد. یعنی از این برنامه تا جایی که من اطلاع دارم برای بکاپ گرفتن از سایر فایل های شخصی استفاده نمی شود. شما می توانید با استفاده از این برنامه پکیج های نصب شده خود را بکاپ بگیرید و با استفاده از rsync که تحت خط فرمان نیز هست از فایل های شخصی تان بکاپ تهیه کنید.
موفق باشید

آفلاین youngprogrammer

• Jr. Member
  • *
ممنونم r_m1232002
چشم از rsync استفاده می کنم. این برنامه مثل aptoncd می تونه از آرشیو پکیج ها هم backup بگیره یا نه؟ اگه اینطور باشه فقط از اون استفاده کنم دیگه aptoncd رو استفاده نکنم. اگر نه که هیچ.

آفلاین r_m1232002

• Full Member
  • *
با rsync از هر فایلی می توانید بکاپ بگیرید.

آفلاین youngprogrammer

• Jr. Member
  • *
با rsync از هر فایلی می توانید بکاپ بگیرید.
خیلی ممنونم. حتما امتحان می کنم