انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چرا اوبونتو ابدیت نیست؟  (دفعات بازدید: 2086 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین (moosa nazemi)

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 511
  • ایران - مازندران - قائمشهر
چرا اوبونتو ابدیت نیست؟
« : 30 دی 1389، 08:27 ق‌ظ »
چرا وقتی اوبونتو رو دانلود میکنی ابدیت نیست؟
اون نسخه ای که برای دانلود گذاشتند مثلا 10.10 همیشه همونه چرا ابدیتش رو نمیگدارند؟
یه دوستی تو همین فروم گفته بود بعد از یه مدت ابدیت های امنیتی رو ورش اعمال میکنند ولی من تست کردم وقتی یه نسخه ای رو تو سایت گذاشتند دیگه تغییرش نمیدند.

یعنی همیشه باید 200 - 300 مگ ابدیت کنیم
جالبه همون روز های اول که 10.10 اومده بود 50 مگ ابدبت داشت
به نظر من این یکی از کم کاری های لینوکسی هاست که تو ویندوز اصلا این جوری نیست
غلام همت آنم که زیر چرخ کبود   ز هر چه رنگ تعلق پذیرد آزاد است.

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
پاسخ به: چرا اوبونتو ابدیت نیست؟
« پاسخ #1 : 30 دی 1389، 10:11 ق‌ظ »
به خاطر اینکه ویندوز اصلا آپدیت نمی شه تا نسخه یعدیش(البته شاید)
خب اگر ۱۰.۱۰ رو آپدیت کنند که می شه ۱۱.۴ که ! (البته روزهای اول آپدیتش می کنند) اونا که بیکار نیستند که بخاطر مثلا یک آپدیت ۲۰۰ کیلو بایتی بیان کلا ۴گیگ رو دوباره ایزوش کنند تا زه ممکنه در این میان که دارن ایزو می کننند بک نرم افزار دیگه هم منتشر بشه پس بازم اپدیت نیست در ثانی وقتی اوبنتو می گه که من هر ۶ ماه یکبار نسخه جدید می دم برای همینه دیکه وگر نه که ۱۱.۴ با ۱۰.۱۰ چه فرقی می تونست داشته باشه (البته نه در ظاهر)
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین (moosa nazemi)

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 30 دی 1389، 10:32 ق‌ظ »
خب اگر ۱۰.۱۰ رو آپدیت کنند که می شه ۱۱.۴ که ! (البته روزهای اول آپدیتش می کنند) اونا که بیکار نیستند که بخاطر مثلا یک آپدیت ۲۰۰ کیلو بایتی بیان کلا ۴گیگ رو دوباره ایزوش کنند تا زه ممکنه در این میان که دارن ایزو می کننند بک نرم افزار دیگه هم منتشر بشه پس بازم اپدیت نیست در ثانی وقتی اوبنتو می گه که من هر ۶ ماه یکبار نسخه جدید می دم برای همینه دیکه وگر نه که ۱۱.۴ با ۱۰.۱۰ چه فرقی می تونست داشته باشه (البته نه در ظاهر)

من خودم هر 3-4 ماه دارم یه نسخه جدید از ویندوز سون میخرم نسخه های قبلیش بلوتوث لبتابم رو حتی بعد درایوش کامل نمیشناخت  ??? نمیدونم چرا ولی این اخریه همه چی رو میشناسه.
من که نگفتم 200 کیلو بایت میگم مثلا ماهی 1 بار ابدیت های مهم
یا مثلا حالا که ابدیت های روزانه فقط چند کیلو بایت یا مگابایته اون 300 مکابایت اولیه رو درست کنند.
چی میشه 3 ماه بعد از انتشار یه نسخه ابدیت هم بدن

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
« پاسخ #3 : 30 دی 1389، 09:18 ب‌ظ »

من خودم هر 3-4 ماه دارم یه نسخه جدید از ویندوز سون میخرم نسخه های قبلیش بلوتوث لبتابم رو حتی بعد درایوش کامل نمیشناخت  ??? نمیدونم چرا ولی این اخریه همه چی رو میشناسه.
من که نگفتم 200 کیلو بایت میگم مثلا ماهی 1 بار ابدیت های مهم
یا مثلا حالا که ابدیت های روزانه فقط چند کیلو بایت یا مگابایته اون 300 مکابایت اولیه رو درست کنند.
چی میشه 3 ماه بعد از انتشار یه نسخه ابدیت هم بدن

درود

ویندوز هم فقط در موقع انتشار رسمی sp ها این کار رو می کنه و بقیه آپدیت ها که می بینید غیر رسمی هستن

چرخه انتشار اوبونتو ۶ ماهه هست برای همین در عمل نسخه جدید زودتر از زمانی هست که برای مثال برای ویندوز سرویس پک منتشر میشه

مشابه این عمل هم برای اوبنتو و بعضی از توزیع ها هست که نسخه مینور منتشر می کنن و این نسخه ها با برنامه ریزی قبلی هست و نه هر روز
که برای نسخه های LTS هست
۱۰.۰۴.۱   August 19th
February 17th  ۱۰.۰۴.۲

اینکه چرای اینطوری هست بر میگرده به موضوع تست نرم افزار و ...... که اگر خواستید کمی در موردش صحبت کنیم

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 841
« پاسخ #4 : 30 دی 1389، 11:18 ب‌ظ »
بله همونطور که کرگدن توضیح داد نسخه های آپدیت شده ویندوز که ارائه میشوند غیر رسمی و توسط شرکتهای کپی کننده هست (شما سی‌دی ویندوز اصل بخرید اینجوری نیست ) مگر اینکه سرویس‌پک جدید بیاد که مثلا برای همین ویندوز ۷ هنوز سرویس پک یک نیومده

در لینوکس هم این حالت وجود داره مثلا اگر شما توزیع‌های ریمستر مثل AriOS رو تهیه کنید آپدیت تر از خود اوبونتو است

آفلاین (moosa nazemi)

• High Sr. Member
  • *
پاسخ به: پاسخ به: چرا اوبونتو ابدیت نیست؟
« پاسخ #5 : 30 دی 1389، 11:20 ب‌ظ »
بله همونطور که کرگدن توضیح داد نسخه های آپدیت شده ویندوز که ارائه میشوند غیر رسمی و توسط شرکتهای کپی کننده هست (شما سی‌دی ویندوز اصل بخرید اینجوری نیست ) مگر اینکه سرویس‌پک جدید بیاد که مثلا برای همین ویندوز ۷ هنوز سرویس پک یک نیومده

در لینوکس هم این حالت وجود داره مثلا اگر شما توزیع‌های ریمستر مثل AriOS رو تهیه کنید آپدیت تر از خود اوبونتو است

AriOS چیه؟

آفلاین mahdiar

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 921
پاسخ به: پاسخ به: چرا اوبونتو ابدیت نیست؟
« پاسخ #6 : 30 دی 1389، 11:57 ب‌ظ »

AriOS چیه؟
AriOS توزیعی بر پایه اوبونتو هستش که توسط آقای mFAT که از اعضا انجمن هستند درست شد و حاوی یک عالمه پکیج هستش . برای اطلاعات بیشتر می تونید یه سری به سایتش بزنید

arioslinux.org

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 841