انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: توزیعی متناسب با رم 512 مگ و سی پی یو 3 گیگاهرتز  (دفعات بازدید: 4542 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین jackbil

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 71
با سلام
تا الان توزیع های زیادی رو امتحان کردم ولی هیچکدوم اون بازدهی که می خواستم رو نداشتن
کلا من با سیستمم کارای سنگین انجام نمیدم
در حد فیلم آموزشی و اینترنت و یکم کد نویسی و نقاشی.
توزیع های امتحان شده عبارتند از:
ابونتو ???
کوبونتو ](*,)
زوبونتو ::)
مینت :)
ابونتو استودیو :-X
خوب,تا الان که همه ابونتو بیس بودن.ولی بدم نمیات توزیع هایی با پایه های متفاوت رو هم امتحان کنم
پیشاپیش از همگی تشکر

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 841
اول باید بگی مشکلت با توزیع هایی که امتحان کردی چی بوده؟ اگر مشکلت این هست که این توزیع ها سنگین بودند می‌تونی از lubuntu یا مینت lxde استفاده کنی که اوبونتو بیس هستند اما خیلی سبکتر و اگر باز هم سبکتر می‌خواهی می‌تونی از pupy یا macpup استفاده کنی و ازاون هم سبکتر توزیع slatiz با حجم ۳۰ مگ

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
خب اگر این توزیع ها رو تست کردی و از تست کردن توزیع خوشت می یاد، هرچیز دیگه که به دستت می رسه رو هم تست کن. ریوو نوشتن هم همیشه خوبه. می تونی علاوه بر اسمایلی گریه و اینها، مثلا دقیق بنویسی که مشکل زوبونتو فلان چیزه. اینجوری کلی به درد بقیه هم می خوره و اگر هم اشتباه کرده باشی اصلاح می شه.

اگر علاقمند به پیدا کردن سریع یک توزیع مناسب هستی، باید دقیقا نیازها و مشکلاتت رو بگی تا بشه راهنمایی کرد ولی طبق تجربه و منطق، توزیع های متبنی بر اوبونتو بیشترین سازگاری آوت آو د باکس رو دارن.

اگر علاقمندی تا توزیع ها رو بهتر بشناسی یا دیدت از لینوکس رو به چیزی فراتر از اوبونتو گسترش بدی، خوبه توزیع های متفاوت رو تست کنی: از آر پی امی ها شروع کن (مثلا فدورا یا زوزه) و بعد برو سراغ جنتویی ها (به طور خاص مثلا سابایون) و بعد هم سری به آرچ بزن (اول مثلا چاکرا و بعد خود آرچ) و اگر از اینکارها خوشت اومد، حتی توزیع های غیرمشهورتر رو هم امتحان کن (مثلا همین پاردوس که جدید اومده یا سورس میج و ...) و البته حواست باشه که دلیل داره که این توزیع ها کمتر از بقیه مشهور هستن.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
از آر پی امی ها شروع کن (مثلا فدورا یا زوزه)
اگر خواستی فدورا رو امتحان کنی من توصیه می‌کنم پارسیدورا (که نسخه ریمستر فدورا هست که برای کاربران ایرانی بهینه شده است ) رو امتحان کنید

البته حواست باشه که دلیل داره که این توزیع ها کمتر از بقیه مشهور هستن.

۱۰۰٪ موافقم

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
اگر باز هم سبکتر می‌خواهی می‌تونی از pupy یا macpup استفاده کنی و ازاون هم سبکتر توزیع slatiz با حجم ۳۰ مگ
ببخشید حرفم رو پس می‌گیرم یادم نبود توزیع ‌های فوق فقط live هستند و امکان نصب شدن روی سیستم رو ندارند ،

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
puppy را میتوان بر روی رسانه هایی مانند سخت دیسک و فلاش دیسک نصبید

آفلاین (moosa nazemi)

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 511
  • ایران - مازندران - قائمشهر
به نظر من slax میتونی رو فلش بریزیش یا رو سیدی نصبش کنی و موقع استفاده هم slax رو رمت کپی میشه سرعتش هم عالیه
غلام همت آنم که زیر چرخ کبود   ز هر چه رنگ تعلق پذیرد آزاد است.

آفلاین mahdiar

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 921
اگر باز هم سبکتر می‌خواهی می‌تونی از pupy یا macpup استفاده کنی و ازاون هم سبکتر توزیع slatiz با حجم ۳۰ مگ
ببخشید حرفم رو پس می‌گیرم یادم نبود توزیع ‌های فوق فقط live هستند و امکان نصب شدن روی سیستم رو ندارند ،

البته puppy رو میشه نصب کرد اتفاقا با نرم افزارای اوبونتو هم سازگاره !

آفلاین Sun-PDA

• Hero Member
  • *
puppy را میتوان بر روی رسانه هایی مانند سخت دیسک و فلاش دیسک نصبید
راستش من این توزیع ها رو چند ماه پیش تست کردم ، یادم هست گزینه ای برای نصب (حداقل آیکونی روی دسکتاپ مثل سایر توزیع‌های لایو) نداشت ، اما پاپی یه خصوصیت داره اون هم اینه که تغییرات داده شده رو میتونه روی هارد یا حتی سی‌دی با دی‌وی‌دی خود پاپی دخیره بشه

آفلاین jackbil

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 71
با تشکر از sunpda و mahdiar و moosa nazemi و doomhammer65ir و جادی.
واقعیتش مشکل خاصی با هیچکوم از این توضیعها نداشتم بجز کی دی ای که اصلا با سخت افزار من زمین تا آسمون مشکل داشت
در حال حاظر ابونتو رو نصب دارم
من مشکل اصلیم با دسکتاپ گنومه...
مثلا اکثر موقها بالای پنجره ها خط خطی میشه
دسکتاپ قفل میشه و خیلی چیزای دیگه
لیستی از نرم افزارای مورد استفادم رو مینویسم که بدونید کلا با چه نرم افزارایی کار میکنم
opera
my paint
gimp
vlc
اینم سخت افزار
asus p5gc-mx
intel 3.06 1mb cache
kingston 512mb 533
maxtor 160gb
dvb/s
wacom cth-460
سخت افزار رو نوشتم که قدر سیستمای خودتون رو بیشتر بدونید
گوش شیطون کر تصمیم دارم تا سال 2015 نگرش دارم
خوب من میرم دنبال نصب توضیعهای جدید اگه سوادم رسید ری ویو هم مینویسم
در ضمن هر وقت به نتیجه رسیدم بهترین توضیع رو معرفی میکنم
مجددا بابت حضورتون تشکر

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
سخت افزار شما هیچ مشکلی ندارد
من با حافظه ی کمتر از این (‌ ۲۵۶ ) هم کار کرده ام . شما نخست پوسته ای بسیار ساده برای اوبونتو برگزینید . سپس از :
system -> preferences - > start up هر آنچه نمیخواهید ناکار کنید .
سپس با کمک ابزار زیر :
sudo apt-get install sysv-rc-confسرویس هایی که نیاز ندارید را ناکار کنید .
با کمک این دو ابزار و دست بردن در اوبونتو هنگام آغاز بکار اوبونتو ۱۰٫۰۴ زیر ۲۰۰ مگابایت حافظه برده است

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
در کل من rpm بیس ها رو کمی  سریع تر دیدم مخصوصا حالا LXDE باشن ولی در دبیان بیس ها خیلی راحتر و کاربرپسند تر هستند (از دید من )

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1275
این کارم میشه کرد
یک سیستم عامل مثل debian net install نصب کنین بعد همون جور که خودتون دوست دارین درستش کنین که البته مشکلات خودشم داره  :)