انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: درخواست راهنمایی برای یک تازه وارد  (دفعات بازدید: 1728 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین matin021

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 43
درخواست راهنمایی برای یک تازه وارد
« : 06 اسفند 1389، 10:50 ب‌ظ »
دوستان من یه تازه کارم ... با اوبونتو 10.10 کار می کنم ... چند تا راهنمایی خواستم ممنون میشم کمکم کنید ...از امروز ویندوز رو بوسیدم گذاشتم کنار که واقعا مزخرفه  \\:D/ \\:D/
1- یه بلیر قدرتمند می خوام که در نوع خودش عالی باشه و همه بسوندها رو سابورت کنه ... لطفا روش نصبش هم بگین ...
2- من کیبورد فارسی رو ست کردم اما بعضی حرفها رو بد می زنه مثل \ این الان  p  هستش ...
3- بخوام نرم افزار های ویندوز روی اوبونتو نصب بشه باید چه کار کنم ...
4- یه نرم افزار هم می خوام که راحت از روی دسکتاب رکورد کنه و هم فایل کم حجم بده و هم بسوندش مثلا swf باشه از اونایی که توی ویکی هست رو استفاده کردم هر کدوم ایراداتی داشت ...

ممنون می شم اگه دوستان کمک کنند ...

آفلاین nodet07

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 89
پاسخ به: درخواست راهنمایی برای یک تازه وارد
« پاسخ #1 : 06 اسفند 1389، 11:14 ب‌ظ »
اولا دوست عزیز . میتونستین در انجمن تازه وارد ها بگردین و جواب سوالاتتونو پیدا کنید اما جواب سوالاتتون

۱- نرم افزار vlc player هستش با حجم حدودا ۲۳ مگ

۲- کیبورد من که درست هستش.در ضمن در کیبورد فارسی اوبونتو - حرف "پ" رو میتونید با دکمه M بزنید

۳- با استفاده از نرم افزار wine یا نصب ویندوز به  صورت مجازی

۴-متاسفانه نمی دونم !!!!

بازهم توصیه میکنم ابتدا کمی در انجمن بگردین !!!

موفق باشید
یادشون رفته اون شاه که به 100 مهره نمی باخت               

تاجو از سرش تو میدون ، لشگر پیاده انداخت !!

آفلاین Aref.Ariyapour

• Full Member
  • *
  • ارسال: 203
« پاسخ #2 : 07 اسفند 1389، 01:15 ق‌ظ »
دوستان من یه تازه کارم ... با اوبونتو 10.10 کار می کنم ... چند تا راهنمایی خواستم ممنون میشم کمکم کنید ...از امروز ویندوز رو بوسیدم گذاشتم کنار که واقعا مزخرفه  \\:D/ \\:D/
1- یه بلیر قدرتمند می خوام که در نوع خودش عالی باشه و همه بسوندها رو سابورت کنه ... لطفا روش نصبش هم بگین ...
2- من کیبورد فارسی رو ست کردم اما بعضی حرفها رو بد می زنه مثل \ این الان  p  هستش ...
3- بخوام نرم افزار های ویندوز روی اوبونتو نصب بشه باید چه کار کنم ...
4- یه نرم افزار هم می خوام که راحت از روی دسکتاب رکورد کنه و هم فایل کم حجم بده و هم بسوندش مثلا swf باشه از اونایی که توی ویکی هست رو استفاده کردم هر کدوم ایراداتی داشت ...

ممنون می شم اگه دوستان کمک کنند ...

سلام متین جان.
آقا حتما حتما ویکی رو زیرو رو کن. خیلی اطلاعات کامل و مخصیصا به درد بخور برای تازه وارد ها داره.
موفق باشی عزیز
That's me in the corner
That's me in the spotlight, I'm
Losing my religion

آفلاین matin021

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 43
« پاسخ #3 : 07 اسفند 1389، 01:34 ق‌ظ »
ممنون عارف جان من تقریبا تمام کارایی که تو این چند وقته انجام دادم اعم از نصب آپاچی و php و ... رو از ویکی انجام دادم اینم بگم هرچی رکوردر اسکرین داشت نصبیدم اما همگی ایراداتی داشتن یکی پسوندهایی که تو ویندوز بخونه نداشت یکی حجم فایل ویدپویی رو خیلی زیاد می کرد ... حالا بازم من منتظر راهنمایی دوستان هستم ... این نصب وی ال سی هم دوستان نگفتن تو فروم هم گشتم پیدا نکردم ... ](*,) ](*,)

آفلاین Aref.Ariyapour

• Full Member
  • *
  • ارسال: 203
« پاسخ #4 : 07 اسفند 1389، 01:46 ق‌ظ »
ممنون عارف جان من تقریبا تمام کارایی که تو این چند وقته انجام دادم اعم از نصب آپاچی و php و ... رو از ویکی انجام دادم اینم بگم هرچی رکوردر اسکرین داشت نصبیدم اما همگی ایراداتی داشتن یکی پسوندهایی که تو ویندوز بخونه نداشت یکی حجم فایل ویدپویی رو خیلی زیاد می کرد ... حالا بازم من منتظر راهنمایی دوستان هستم ... این نصب وی ال سی هم دوستان نگفتن تو فروم هم گشتم پیدا نکردم ... ](*,) ](*,)
ببین چون اول کار هستی باید بهت بگم که باید صبر و سماجتت زیاد باشه.
واسه نصب vlc میتونی بری تو Applications‌(منوی سمت چپ بالا که کنارش علامت اوبونتو هستش) بعد Ubuntu Software Center تو Search بنویسی VLC میاره.
یا میتونی تو ترمینال بزنی:
sudo apt-get install vlcفروم رو بگردی واسه اول کار خیلی مطالب زیاد هست تا یاد بگیری
موفق باشی.
That's me in the corner
That's me in the spotlight, I'm
Losing my religion