انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در نصب لینوکس روی لپتاپ  (دفعات بازدید: 14036 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین aliboy

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 558
پاسخ به: مشکل در نصب لینوکس روی لپتاپ
« پاسخ #15 : 02 فروردین 1390، 04:37 ب‌ظ »
نقل‌قول
یک نکته مهم : اینجا انجمن اوبونتو هست و کسی استفاده از نرم افزارها یا سیستم عامل‌های قفل شکسته رو تبلیغ نمیکنه ، خلاف مقررات هست

البته ممکنه من هم گاهی اوقات از نرم افزار‌های قفل شکسته استفاده کنم چون امکان خریدش رو در ایران ندارم اما فقط در صورت ضرورت، تبلغ هم نمی‌کنم ، در مورد ویندوز اورجینال که قضیه فرق می‌کنه ، چون پولش هراه لپ‌تاپ پرداخت شده ، وقتی میشه براحتی ویندوز اورجینال رو حفظ کرد چه اصراری بر استفاده از ویندوز قفل شکسته هست؟

والا پیش خودم که فک می کنم می بیبنم جملاتم بیشتر جنبه اموزنده داره تا تبلیغ نرم اقزار های قفل شکن.

به چه بحث جالبی رو پیش کشیدید: copyright   
اتفاقا دیشت تو این فکر بودم که چرا این همه ادم هایی که اینجا (توی اساسی ترین سایت متن باز) حضور دارند حتی به خودشون جرات ندادن که یه تاپیک در مورد کپی رایت راه اندازی کنن. تنها جایی که میشه این مبحث رو برای مردم فرهنگ سازی کرد توی  همین سایت ابونتوست.

متاسفانه پذیرش حقیقت سخته به همین خاطر بعضی از دوستان در مقابل ان جبهه می گیرن  ;D .

رفتم توی گوگل و تعریف سرقت رو در قانون اساسی جستجو کردم ولی جایی که بتونم این تعریف رو تو سایت بذارم ندیدم.به نظر دوستان مشکل چی میتونه باشه؟

تا حالا دوستانی که به قول خودشون 1000 تا پست دادن (البته به دوستان توهین نشه - قصد توهین ندارم) از خودشون پرسیدن چرا با ابونتو کار میکنن؟

پس کو این فرهنگ سازی و آگاهی سازی در حوزه مهندسی نرم افزار؟ این آگاهی دادن وظیفه چه کسیه؟ بر عهده چه سایتیه ؟ در کجا باید مطرح بشه؟

شما سایتی رو میشناسید؟

از پست دادن بی مورد خوشم نمی یاد.

با تشکر

و ما میطوانیم

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
« پاسخ #16 : 02 فروردین 1390، 07:59 ب‌ظ »
دوست عزیز دیگه تاپیک خیلی از موضوع اصلی منحرف شده، اگر علاقمندی در این مورد بحث کنی، اینجا یک تاپیک ایجاد کن.

آفلاین شاهوردی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 86
    • وبلاگ شخصی مصطفی شاهوردی
« پاسخ #17 : 05 فروردین 1390، 06:40 ب‌ظ »
مشکلی که شما توی صورت سوالتون مطرح کردین در حقیقت یه مشکل جدی نیست، یعنی خیلی راحت می شه کاری رو که لازمه انجام داد.
این یه چیز درستی هست که نمی شه بیشتز از چهار تا پارتیشن پرایمری داشته باشیم، اما با برنامه های زیادی مثل پارتیشن مجیک یا پاراگون می شه بدون از دست دادن اطلاعات یه پارتیشن خاص نوع اون رو عوض کرد، در عین حال اوبونتو رو می تونین روی پارتیشن های غیر پرایمری هم نصب کنین،
نکته ی دیگری که به ذهنم می رسه اینه که شما موقع نصب اوبونتو از گزینه ی پارتیشن بندی دستی استفاده نمی کنین، اگر بخواین بدون استفاده از هر گونه نرم افزار جانبی و بدون درد سر اضافه اوبونتو رو روی یه جایی که فضای خالی محسوب می شه نصب کنین،‌ بهتره که از گزینه ی پارتیشن بندی دستی استفاده کنید،
به این صورت که توی فضای خالی دوتا پارتیشن بسازین یکی دو سه گیگابایت برای swap و دیگری هم بیست سی گیگابایت برای / (روت یا همون سیستم فایل اصلی).
حتی به نظر من شما به پارتیشن swap هم احتیاج ندارین و می تونین اصلا اون رو هم نسازین.

این کارها خیلی ترسناک به نظر می رسه، ولی این طور نیست!  ;)

آفلاین aliboy

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #18 : 05 فروردین 1390، 07:18 ب‌ظ »

نقل‌قول
مشکلی که شما توی صورت سوالتون مطرح کردین در حقیقت یه مشکل جدی نیست، یعنی خیلی راحت می شه کاری رو که لازمه انجام داد.
این یه چیز درستی هست که نمی شه بیشتز از چهار تا پارتیشن پرایمری داشته باشیم، اما با برنامه های زیادی مثل پارتیشن مجیک یا پاراگون می شه بدون از دست دادن اطلاعات یه پارتیشن خاص نوع اون رو عوض کرد، در عین حال اوبونتو رو می تونین روی پارتیشن های غیر پرایمری هم نصب کنین،
نکته ی دیگری که به ذهنم می رسه اینه که شما موقع نصب اوبونتو از گزینه ی پارتیشن بندی دستی استفاده نمی کنین، اگر بخواین بدون استفاده از هر گونه نرم افزار جانبی و بدون درد سر اضافه اوبونتو رو روی یه جایی که فضای خالی محسوب می شه نصب کنین،‌ بهتره که از گزینه ی پارتیشن بندی دستی استفاده کنید،
به این صورت که توی فضای خالی دوتا پارتیشن بسازین یکی دو سه گیگابایت برای swap و دیگری هم بیست سی گیگابایت برای / (روت یا همون سیستم فایل اصلی).
حتی به نظر من شما به پارتیشن swap هم احتیاج ندارین و می تونین اصلا اون رو هم نسازین

میشه شما زحمت این کار رو بکشید و راهنمایی تصویری از این راهنمایی هاتون برای ما قرار بدید.

یا حداقل لینکی بیان کنید.

با تشکر
و ما میطوانیم

آفلاین شاهوردی

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #19 : 06 فروردین 1390، 03:00 ق‌ظ »

موقع نصب لینوکس، هنگام مشخص کردن پارتیشن بندی، به مسیر توی عکس اول برین، بعد توی عکس دوم لیست پارتیشن ها روی هاردتون رو می بینید، که برای شما باید یه پارتیشن به صورت free space باشه، شما همون رو انتخاب می کنید و add  رو براش انتخاب می کنید، بعد از اون change رو براش می زنید، و وقتی که صفحه ای شبیه به عکس سوم باز شد، شما توی use as ، براش ext4 رو انتخاب می کنید و برای mount point هم / (slash) رو انتخاب می کنید، swap هم که لازم ندارید (اگه رم شما بالای 4 گیگ باشه احتمالا هیچ برنامه ای نباشه که به swap احتیاج داشته باشه، اگر هم نیاز شد، بعدا می تونید swap  رو اضافه کنید.)

پیشنهاد می کنم که همه ی کارهای بالا رو اول روی یه ماشین مجازی مثل virtialBox انجام بدین که خطرات کاهش پیدا کنه!

آفلاین aliboy

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #20 : 06 فروردین 1390، 12:08 ب‌ظ »

ببین دوست من بهتره که سوال رو به دقت بخونید بعد جواب بدید. این پستی که شما الان زحمتشو کشیدید نصب عادی ابونتوست بصورت دستیه .کاری که همه انجام میدن.

مشکل دوست ما نصب روی لپ تاپیه که 4 پارتیشن پرامیری داره و همه هارد به عنوان یک درایو میشناسه. گرفتین مطلبو.

ضمن اینکه فضای خالی روی سیستم عامل وجود نداره که شما بخواید اونو پارتیشن بندی کنید. همه یک درایو محسوب میشن.

کافیه روی یک درایو غیر ضروری فرمت رو امتحان کنید.بعد پیغام خطا رو مطالعه کنید.

والا نصب ابونتو رو که همه میشناسن.سیستم به ما اجازه پارتیشن بندی نمی ده حالا  چه با پارگون چه با ابونتو.الا فرمت کلی.

نمونه این کار ها رو من روی لپ تابم اچ پی انجام دادم حالا شما معلوم نیست کجا این رو تست کردید.

موفق باشید.
و ما میطوانیم

آفلاین شاهوردی

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #21 : 06 فروردین 1390، 12:24 ب‌ظ »
من هم توی پست قبلیم گفتم که می شه خیلی راحت با یه برنامه مثل Paragon Part. manager نوع درایوها رو از پرایمری به لاجیکال عوض کنیم، و یه فضای خالی هم اون وسط مسط ها بسازیم، بعد از این که این کار ها انجام شد اون وخت اگه اون پارتیشن ساخته شده حتی لاجیکال هم باشه،‌ می شه اوبونتو رو روی اون نصب کرد، من هم خودم یه همچین مشکلی داشتم، و همین جوری حلش کردم؛
(اگه هنوز هم اشتباه متوجه شدم لطفا گوشزد کنید)

آفلاین aliboy

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #22 : 06 فروردین 1390، 01:00 ب‌ظ »

من قصد توهین به کسی ندارم ولی این مشکل دوستمون رو من خودم تجربه کردم سایت های خارجی زیای رو مطالعه کردم.

تو پست های قبل به اندازه کافی توضیح داده شده است.

دوستان میتونن مراجعه کنن.

چیزی دیگه به ذهنم نمی رسه.

موفق باشید.
و ما میطوانیم