یک نکته مهم : اینجا انجمن اوبونتو هست و کسی استفاده از نرم افزارها یا سیستم عاملهای قفل شکسته رو تبلیغ نمیکنه ، خلاف مقررات هست
البته ممکنه من هم گاهی اوقات از نرم افزارهای قفل شکسته استفاده کنم چون امکان خریدش رو در ایران ندارم اما فقط در صورت ضرورت، تبلغ هم نمیکنم ، در مورد ویندوز اورجینال که قضیه فرق میکنه ، چون پولش هراه لپتاپ پرداخت شده ، وقتی میشه براحتی ویندوز اورجینال رو حفظ کرد چه اصراری بر استفاده از ویندوز قفل شکسته هست؟
والا پیش خودم که فک می کنم می بیبنم جملاتم بیشتر جنبه اموزنده داره تا تبلیغ نرم اقزار های قفل شکن.به چه بحث جالبی رو پیش کشیدید: copyright
اتفاقا دیشت تو این فکر بودم که چرا این همه ادم هایی که اینجا (توی اساسی ترین سایت متن باز) حضور دارند حتی به خودشون جرات ندادن که یه تاپیک در مورد
کپی رایت راه اندازی کنن. تنها جایی که میشه این مبحث رو برای مردم فرهنگ سازی کرد توی همین سایت ابونتوست.
متاسفانه پذیرش حقیقت سخته به همین خاطر بعضی از دوستان در مقابل ان جبهه می گیرن
.
رفتم توی گوگل و
تعریف سرقت رو در قانون اساسی جستجو کردم ولی جایی که بتونم این تعریف رو تو سایت بذارم ندیدم.به نظر دوستان مشکل چی میتونه باشه؟
تا حالا دوستانی که به قول خودشون 1000 تا پست دادن (البته به دوستان توهین نشه - قصد توهین ندارم) از خودشون پرسیدن چرا با ابونتو کار میکنن؟
پس کو این فرهنگ سازی و آگاهی سازی در حوزه مهندسی نرم افزار؟ این آگاهی دادن وظیفه چه کسیه؟ بر عهده چه سایتیه ؟ در کجا باید مطرح بشه؟
شما سایتی رو میشناسید؟
از پست دادن بی مورد خوشم نمی یاد.
با تشکر