انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چگونه بوت دو گانه ی لینوکس بسازیم؟  (دفعات بازدید: 2015 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین shahramlp

• Full Member
  • *
  • ارسال: 110
چگونه بوت دو گانه ی لینوکس بسازیم؟
« : 03 اردیبهشت 1390، 12:47 ق‌ظ »
سلام.میخواستم بدونم میشه دو تا توزیع مختلف لینوکسو کنار هم نصب کرد و پارتیشناشون(به اصطلاح) از هم جدا باشه مثل وقتی کنار ویندوز نصبه؟

آفلاین shahramlp

• Full Member
  • *
پاسخ به: چگونه بوت دو گانه ی لینوکس بسازیم؟
« پاسخ #1 : 05 اردیبهشت 1390، 12:23 ق‌ظ »
خوب لا اقل یکی بیاد بگه نمیشه خیاله مارو راحت کنه

آفلاین Masoud.m

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 553
    • بررسی و معرفی توزیع ها و نرم افزارهای گنو/لینوکس
« پاسخ #2 : 05 اردیبهشت 1390، 01:06 ق‌ظ »
عزیز یه مفدار جستجو و تحقیق بکنی بد نیستا...
هیچ مشکلی نداره و میتونی کنار هم نصبشون کنی. من همین الان آرچ لینوکس و اوبونتو رو کنار هم دارم. ;)
من دیگه معمولا اینجا لوگین نمیکنم. اگر امری داشتید با ایمیلم تماس بگیرید.
[/color]

آفلاین shahramlp

• Full Member
  • *
« پاسخ #3 : 06 اردیبهشت 1390، 02:04 ق‌ظ »
خوب همین که دارم میپرسم یعنی دارم تحقیق میکنم دیگه به نظر شما اینطور نیست؟درضمن از اونجایی که من یه هارد دارم و یه چیزایی روش دارم که اصلا" دوست ندارم از دستشون بدم و به علت حجم بالا امکان گرفتن پشتیبانو ندارم به اون خاطره که ریسک نمیکنم و ترجیح میدم روشرو کامل بدونم حالا اگه شما هم لطف کنید به جای نیش خند به ما هم کمک کنید ممنون میشم

آفلاین b_gholamali

• Full Member
  • *
  • ارسال: 233
« پاسخ #4 : 06 اردیبهشت 1390، 03:43 ب‌ظ »
اولا هارد قابل اطمینان نیست، از چیزایی که بعدا حسرت داشتنشونو میخوری حتما بک آپ بگیر، حتی اگه نخوای لینوکس نصب کنی
دوما کاری که من توی شرایط مشابه شما (یعنی ویندوز داشتم و میخواستم دو تا توزیع لینوکس رو نصب کنم) انجام دادم این بود که یکی از پارتیشن‌ها (پارتیشن آخر) رو خالی کردم و بعد با استفاده از سی دی لایو اوبونتو دو تیکه کردم و تو هرکدوم یه توزیع نصب کردم، خطری هم متوجه پارتیشنای دیگه نمیشه.
فقط وقتی توزیع دوم رو نصب کردی ممکنه گراب (که دوباره نصب شده) توزیع اول و یا حتی ویندوز رو نشناسه که خودت باید اونارو به منوش اضافه کنی، کار سختی نیست و اگه تو همین فروم تحقیق کنی در موردش نوشته
به جای تاج گل بزرگی که پس از مرگم برای تابوتم می آوری، شاخه ای از آن را همين امروز به من هديه کن...

آفلاین shahramlp

• Full Member
  • *
« پاسخ #5 : 06 اردیبهشت 1390، 04:33 ب‌ظ »
ممنون ولی مثل اینکه سوالمو بد پرسیدم من الان mint رو کناره ویندوز دارم منظورم این بود چطور توی همون فضایی که واسه mint جدا کردم(/,home,boot.root,swap) یه جورایی جا باز کنم که یه توزیع دیگه رو بدون تداخل فایلاشون و پاک کردن mint نصب کنم یه جورایی مثل کاری که توی ویندوز با پارتیشن مجیک میشه انجام داد.وگر نه روشی رو که شما فرمودی اولین راهیه که همه انتخاب میکنن.
« آخرین ویرایش: 06 اردیبهشت 1390، 04:49 ب‌ظ توسط shahramlp »

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
« پاسخ #6 : 06 اردیبهشت 1390، 08:21 ب‌ظ »
ممنون ولی مثل اینکه سوالمو بد پرسیدم من الان mint رو کناره ویندوز دارم منظورم این بود چطور توی همون فضایی که واسه mint جدا کردم(/,home,boot.root,swap) یه جورایی جا باز کنم که یه توزیع دیگه رو بدون تداخل فایلاشون و پاک کردن mint نصب کنم یه جورایی مثل کاری که توی ویندوز با پارتیشن مجیک میشه انجام داد.وگر نه روشی رو که شما فرمودی اولین راهیه که همه انتخاب میکنن.

دوست عزیز

از swap ، home می تونید به صورت اشتراکی استفاده کنید و فقط کافیه در مرحله نصب به نصاب توزیع مورد نظر معرفی بشن (توجه کنید که برای جلوگیری از تداخل تنظیمات باید نام کاربری متفاوت انتخاب بشه) - بقیه پارتیشن ها رو به صورت اشتراکی استفاده نکنید (ضمنا / و root یکی هستن !!)
« آخرین ویرایش: 07 اردیبهشت 1390، 11:40 ق‌ظ توسط javandata »
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین shahramlp

• Full Member
  • *
« پاسخ #7 : 07 اردیبهشت 1390، 12:49 ق‌ظ »
خیلی ممنون بابت راهنماییتون.بابت اون اشتباه هم عذر میخوام حق با شماست;سهوی بود.