0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: knight-rak در 11 اردیبهشت 1391، 01:19 قظیه سوالی برام پیش اومده البته هنوز تست نکردم استفاده از این روش آیا برنامه ها و پکیج هارو به APT cache اضافه میکنه؟ اونهایی که قبلن بودن که پاک نمیشن ؟ کد: [انتخاب]/var/cache/apt/archivesنه چون این فقط یه اسکریپته که فقط دانلود منیجر رو به Axel تغییر میده و برنامه رو همون Apt-get نصب می کنه.
یه سوالی برام پیش اومده البته هنوز تست نکردم استفاده از این روش آیا برنامه ها و پکیج هارو به APT cache اضافه میکنه؟ اونهایی که قبلن بودن که پاک نمیشن ؟ کد: [انتخاب]/var/cache/apt/archives
/var/cache/apt/archives
دوستان من دقیقا این کارها رو کردم ولی نشد :axel رو که نصب داشتمبعد رفتم اون apt-fast.sh رو دانلود کردم و کپی کردم توی usr > bin بعد روی اون کلیک راست می کنم Make link رو میزنم و اون لینکی که ساخته شده و rename می کنم و .sh رو پاک می کنم (حتی تست کردم که بدون ساختن لینک فقط .sh فایل اصلی رو پاک کنم)بعد یه بار گذاشتم فایل اصلی کنار لینک بمونه و یه بار هم فایل اصلی رو از کنار لینک پاک کردمولی در هیچ صورتی درست نشدیه نفر درست ما رو راهنمایی کنه...
نقلقول از: Iman17 در 11 اردیبهشت 1391، 01:09 قظدوستان من دقیقا این کارها رو کردم ولی نشد :axel رو که نصب داشتمبعد رفتم اون apt-fast.sh رو دانلود کردم و کپی کردم توی usr > bin بعد روی اون کلیک راست می کنم Make link رو میزنم و اون لینکی که ساخته شده و rename می کنم و .sh رو پاک می کنم (حتی تست کردم که بدون ساختن لینک فقط .sh فایل اصلی رو پاک کنم)بعد یه بار گذاشتم فایل اصلی کنار لینک بمونه و یه بار هم فایل اصلی رو از کنار لینک پاک کردمولی در هیچ صورتی درست نشدیه نفر درست ما رو راهنمایی کنه...فایل اصلی رو که نباید پاک کنی چه خودش چه پسوندشبهتره فایل اصلی رو در مسیر user/share قرار بدیلینک اگه توی مسیر bin قرار بدی باید از طریق alt+f2 و یا ترمینال فراخوانیش کنی اگه جواب نداد می تونی توی مسیر /usr/sbin هم تست کنی
این دستور را توی ترمینال بزنیدکد: [انتخاب]sudo Nautilusبعدش در پنجره باز شده میتونید فایل را کپی کنید
sudo Nautilus
منم همین مشکل iman117 رو دارم تمام این کارا رو کردم ولی کار نمی کنه...,و وفتی دستوری رو با apt-fast میزنم این رو میده: bash: /usr/sbin/apt-fast: Permission denied
نقلقول از: strix در 11 اردیبهشت 1391، 01:45 بظمنم همین مشکل iman117 رو دارم تمام این کارا رو کردم ولی کار نمی کنه...,و وفتی دستوری رو با apt-fast میزنم این رو میده: bash: /usr/sbin/apt-fast: Permission deniedدلیلش اینه که فایلت جابلیت اجرا ندارهchmod +x apt-fast.shبرای اجرا شدن از داخل ترمینال فراخوانی کنید اگه نشد مسیر کامل رو وارد کنید اگه در پوشه bin کپی کردید/usr/bin/apt-fast
./apt-fast
sh apt-fast
برنامه ای مثل team viewer برای لینوکس وجود داره که بشه باهاش اومد روی دسکتاپ سایرین و اون جا فعالیتی انجام داد؟می خواستم اگه هم واسه رفع این مشکل ازش کمک بگیرم
برنامه ای مثل team viewer برای لینوکس وجود داره که بشه باهاش اومد روی دسکتاپ سایرین و اون جا فعالیتی انجام داد؟
نقلقول از: Iman17 در 11 اردیبهشت 1391، 11:10 بظبرنامه ای مثل team viewer برای لینوکس وجود داره که بشه باهاش اومد روی دسکتاپ سایرین و اون جا فعالیتی انجام داد؟خود TeamViewer!