انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: چگونگی وصل شدن به وایرلس و اینترنت ! در اوبونتو 11.04  (دفعات بازدید: 5484 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین om_kh

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
سلام دوستان من به تازگی اوبونتو 11.04 رو به کمک wubi کنار ویندوز نصب کردم.فقط می خواستم بدونم چرا با اینکه شبکه و کارت شبکه رو شناخته چرا دیتایی ارسال و دریافت نمیکنه تا بتونم از اینترنت استفاده کنم.اینترنت من wireles هست.

آفلاین p30maleki

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
سلام دوستان من به تازگی اوبونتو 11.04 رو به کمک wubi کنار ویندوز نصب کردم.فقط می خواستم بدونم چرا با اینکه شبکه و کارت شبکه رو شناخته چرا دیتایی ارسال و دریافت نمیکنه تا بتونم از اینترنت استفاده کنم.اینترنت من wireles هست.

سلام دوست عزیز
در ربطه با این مشکله شما باید بگم که اول وایرلس سیستم را روشن کن بعد سیستم را راه اندازس کن اینتوری شناسی می کنه و داده می یاد و میره من خودم این مشکل را داشتم  یغنی قبل از این که لینوکس بالا بیاد وایرلس را روشن کن

آفلاین R.poustchi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
سلام
من اینترنت رو با یک کامپیوتر xp از طریق وایرلس شیر کردم با encrypt wep توی اوبونتو وقتی میخوام بهش وصل بشم پسورد رو قبول نمیکنه ولی داخل ویندوز بدون مشکل کانکنت میشم
با تشکر

آفلاین esfahan2000

• Full Member
  • *
  • ارسال: 214
  • VA)(ID
با چه دستوری وصل میشی؟
چترها را باید بست/زیر بارن باید رفت/فکر را خاطره را زیر باران باید برد/با همه مردم شهر زیر باران باید رفت/دوست را زیر باران باید دید

آفلاین mattew

• Full Member
  • *
  • ارسال: 105
    • Yam.com
پاسخ به: چگونگی وصل شدن به وایرلس و اینترنت !
« پاسخ #4 : 14 خرداد 1390، 02:29 ب‌ظ »

درود ;)
 ADSL Modem-Router که لستفاده میکنید ۱۰۰٪ به صورت DHCP به Device هایی که بهش متصل هستند IP میده
حالا یه تست کن به صورت دستی (Manual) روی لپ تاپ (LAN or Wireless) آی پی تنظیم کنید به صورت کامل (یعنی IP Address,Subnetmask,Gateway) ببینید بازم وصل نمیشه؟
و با دستور زیر توی ترمینال(در صورتی که IP مودم رو میدونید) که برای مثال IP مودم من به صورت زیر است:
ping 192.168.1.1وقتی بهتون Reply بده ارتباط بین مودم یا روتر با لپ تاپ یا کامپیوتر درست هستش
با دستور زیر هم وجود اینترنت رو بررسی کنید:
ping 4.2.2.4
روتر وایرلس من مشکلی داشت
چون تمام Ping ها رو با Reply داشتم اما پیج باز نمیشد
فهمیدم که روتر توی اتاق که هواش گرم هستش هنگ میکنه
الان براش یه فن نصب کردم
چک کنید اینارو خبر بدید.
موفق باشید \\:D/
« آخرین ویرایش: 14 خرداد 1390، 02:40 ب‌ظ توسط mattew »
دوست آن است که برنجاند.نه آنکه بخنداند.
Life has no  "Ctrl+Z" Be careful
به جامعهٔ آزادت کمک کن، همینطوری که جامعه آزاد به تو کمک کرد.

آفلاین mattew

• Full Member
  • *
  • ارسال: 105
    • Yam.com
یه مورد دیگه هم بگم خدمتتون
سلام دوستان من به تازگی اوبونتو 11.04 رو به کمک wubi کنار ویندوز نصب کردم.
این کار نصب کردن اوبونتو نیست
من پیشنهاد میکنم که اوبونتو رو به صورت کامل روی هارد دیسک نصب کنید
میدونم شاید ترس از این داشته باشید که هارد رو کلا فرمت کنید
اما اگر بک-آپ بگیرید از اطلاعاتتون و بعد که اوبونتو رو نصب کنید از استفاده این OS لذت میبرید  :biggrin:
دوست آن است که برنجاند.نه آنکه بخنداند.
Life has no  "Ctrl+Z" Be careful
به جامعهٔ آزادت کمک کن، همینطوری که جامعه آزاد به تو کمک کرد.