انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: چرا در لینوکس بازی نمی کنم؟  (دفعات بازدید: 15723 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
پاسخ به: چرا در لینوکس بازی نمی کنم؟
« پاسخ #30 : 17 خرداد 1390، 08:51 ب‌ظ »
من بازی نیمکنم ;D و توی بحثی که شد من با پدرام موافقم
در ضمن یه سوالی برام پیش اومد اونم اینه که!!! اگه قرار باشه بازی که تو لینوکس میکنیم مال ویندوز باشه چرا همون بازی رو تو ویندوزبازی نکنیم؟ ???
برای اینکه همش مجبور نباشیم ری‌استارت کنیم. در ضمن اگه اون بازی رو توی لینوکس هم داشته باشیم، ممکنه نخوایم ویندوز رو روی هاردمون نگه داریم.

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
« پاسخ #31 : 17 خرداد 1390، 08:55 ب‌ظ »
نقل‌قول
من بازی نیمکنم  و توی بحثی که شد من با پدرام موافقم
در ضمن یه سوالی برام پیش اومد اونم اینه که!!! اگه قرار باشه بازی که تو لینوکس میکنیم مال ویندوز باشه چرا همون بازی رو تو ویندوزبازی نکنیم؟
بستگي داوه ديدت چطور باشه اگه بازي رو كرك ميگيري و بازي هاي رايگان بازي نمي كي به نظرم بهتر باشه توي ويندوز بازب كني من خودم اگه بازي كرك شده قرارباشه بازي كنم وقتمو با لينوكس طلف نميكنم اما بشتر وقتها بازي ها رو وقتي مي رم سفر مي خرم اين وقتها بازي رو توي لينوكس بازي مي كنم كلا به اعتقاد بستگي داره من يه خورده تو اين زمينه عقلم كمه

Linux is not a word,It's a SPRITE

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
« پاسخ #32 : 18 خرداد 1390، 12:55 ب‌ظ »
عکس های بازی savage 2

قابل توجه دوستانی که دنیای لینوکس رو مرده و بدون بازی می دونن! ;)

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
« پاسخ #33 : 18 خرداد 1390، 07:21 ب‌ظ »
در ضمن یه سوالی برام پیش اومد اونم اینه که!!! اگه قرار باشه بازی که تو لینوکس میکنیم مال ویندوز باشه چرا همون بازی رو تو ویندوزبازی نکنیم؟ ???
برای اینکه همش مجبور نباشیم ری‌استارت کنیم.

چه جواب قانع کننده ای!!!
اونوقت این که گفتی یعنی چی؟
من که تا حالا مجبور نشدم تو ویندوز 7 حتی 1 بار سیستمو ری استارت کنم!
کاش کمی به دور از تعصب حرف میزدیم...
خوبی های لینوکس به جای خود. ولی تورو خدا این حرفارو نزنید. شاید یه نفر که لینوکسی نیست بیاد این چیزارو بخونه. اونوقت به نظرت شاخ در نمیاره؟

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
« پاسخ #34 : 18 خرداد 1390، 10:34 ب‌ظ »

چه جواب قانع کننده ای!!!
خوبی های لینوکس به جای خود. ولی تورو خدا این حرفارو نزنید. شاید یه نفر که لینوکسی نیست بیاد این چیزارو بخونه. اونوقت به نظرت شاخ در نمیاره؟

ما که اصلا از ویندوز استفاده نمی کنیم. اصلا هم نمی دونیم ویندوز چیه؟ یعنی تا به حال درایوراتو آپدیت نکردی. Frame network حدید نصب نکردی.  DirectX آپدیت نکردی. nvidia physix جدید نصب نکردی. و....
ریستارت کردی اما زیاد به چشم نمیاد. به نظر من هم دلیلی برای استفاده از لینوکس نیست اما هر باز ویندوزم رو آپدیت می کردم با قضیه ریستارت مشکل داشتم. الانم سرور های ویندوزم بعضی وقتها اعصابمو خورد می کنن.

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #35 : 18 خرداد 1390، 10:56 ب‌ظ »

چه جواب قانع کننده ای!!!

ما که اصلا از ویندوز استفاده نمی کنیم. اصلا هم نمی دونیم ویندوز چیه؟ یعنی تا به حال درایوراتو آپدیت نکردی. Frame network حدید نصب نکردی.  DirectX آپدیت نکردی. nvidia physix جدید نصب نکردی. و....
ریستارت کردی اما زیاد به چشم نمیاد. به نظر من هم دلیلی برای استفاده از لینوکس نیست اما هر باز ویندوزم رو آپدیت می کردم با قضیه ریستارت مشکل داشتم. الانم سرور های ویندوزم بعضی وقتها اعصابمو خورد می کنن.
نه! هیچ کدوم از این کارهارو نکردم! نه درایوری آپدیت کردم و نه درایوری نصب کردم چون همه ی سخت افزارهارو به صورت اوتوماتیک شناخت و هیچوقت نیاز به ری استارت نداشتم.
حتی اگر فرضو بر این بگیریم که گاهی اوقات نیاز به ری استارت هست فکر نمیکنم برای یک سیستم خانگی مشکل بزرگی باشه!
سیستم خانگی من و شما و خیلی های دیگه سرور یک سایت بزرگ نیست که ری استارت شدنش مشکلی ایجاد کنه.

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
« پاسخ #36 : 19 خرداد 1390، 09:46 ق‌ظ »
منظورم این بود که همش مجور نشیم ری‌استارت کنیم بریم توی ویندوز دوباره ری‌استارت کنیم بریم توی لینوکس...
مسلمهٔ که آدم دوست داره همهٔ کارهاش رو توی یه سیستم‌عامل انجام بده.
شاید نخوایم فقط به‌خاطر یه بازی، ویندوز رو روی سیستم‌مون نگه داریم. در حالیکه این همه شبیه‌ساز هست... تازه خیلی از کارها رو (غیر از بازی) با ماشین مجازی میشه انجام داد...

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #37 : 19 خرداد 1390، 10:02 ق‌ظ »
منظورم این بود که همش مجور نشیم ری‌استارت کنیم بریم توی ویندوز دوباره ری‌استارت کنیم بریم توی لینوکس...
مسلمهٔ که آدم دوست داره همهٔ کارهاش رو توی یه سیستم‌عامل انجام بده.
شاید نخوایم فقط به‌خاطر یه بازی، ویندوز رو روی سیستم‌مون نگه داریم. در حالیکه این همه شبیه‌ساز هست... تازه خیلی از کارها رو (غیر از بازی) با ماشین مجازی میشه انجام داد...
آها. این شد یه جواب قانع کننده.  :)
اینو موافقم

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
« پاسخ #38 : 20 خرداد 1390، 01:08 ق‌ظ »
درود

کم کم تولید کننده ها هم دارن به این سمت میان و لینوکس هم جزو پلتفرم هاشون قرار می دن

این سایت هم ۱۹ بازی اوپن سورس و پر ترفدار رو برای لینوکس معرفی کرده که ۳ ۴ تاشون واقعا گرافیک های قابل قبول و بسیار خوبی دارند

http://www.unixmen.com/gaming-on-linux/1131-19-awesome-opensource-games-for-linux-

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
« پاسخ #39 : 20 خرداد 1390، 11:44 ق‌ظ »
نقل‌قول
نه! هیچ کدوم از این کارهارو نکردم! نه درایوری آپدیت کردم و نه درایوری نصب کردم چون همه ی سخت افزارهارو به صورت اوتوماتیک شناخت و هیچوقت نیاز به ری استارت نداشتم.
حتی اگر فرضو بر این بگیریم که گاهی اوقات نیاز به ری استارت هست فکر نمیکنم برای یک سیستم خانگی مشکل بزرگی باشه!
سیستم خانگی من و شما و خیلی های دیگه سرور یک سایت بزرگ نیست که ری استارت شدنش مشکلی ایجاد کنه.

خیلی عالیه احتمالا ورژن درایور ATI و یا Nvidia ات مال خود برنامه نویس ویژه هیتلره!. 

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #40 : 20 خرداد 1390، 12:32 ب‌ظ »
نقل‌قول

خیلی عالیه احتمالا ورژن درایور ATI و یا Nvidia ات مال خود برنامه نویس ویژه هیتلره!. 
میگم شما دعوا داری؟ از همون اول با این لحن با همه صحبت کردی. در حالی که من اصلا با شما صحبتی نداشتم! و البته اشتباه کردم که در تاپیک متعلق به شما نظر دادم!
ویندوز 7 کارت گرافیک منو بدون نیاز به درایور شناخت.اینم مدل کارت گرافیکم: Nvidia 8600 GT
خوش باشی

آفلاین snake

• Hero Member
  • *
« پاسخ #41 : 21 خرداد 1390، 02:56 ب‌ظ »
نقل‌قول
میگم شما دعوا داری؟ از همون اول با این لحن با همه صحبت کردی. در حالی که من اصلا با شما صحبتی نداشتم! و البته اشتباه کردم که در تاپیک متعلق به شما نظر دادم!
ویندوز 7 کارت گرافیک منو بدون نیاز به درایور شناخت.اینم مدل کارت گرافیکم: Nvidia 8600 GT
خوش باشی

مشکلی نیست دوست عزیز لحن هم به هیچ عنوان دعوا نیست. هنوز تا دعوا سالها فاصله داریم. شما معلومه اصلا اهلا بازی نیستی کاش اینجا نظر ندی. کارت 8.6k شما درایور هاش باید خيلي قدیمی باشه (درایوهای مستند خود ویندوز) فکر کنم شما اصلا با کامپیوترت بازی نمی کنی. اگه بازی نمی کنی که هیچی چون این تاپیک مال بازی خور هاست.
موفق باشی

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #42 : 09 مهر 1390، 09:50 ب‌ظ »

کسی که معتاده بهش متادون می‌دن. حالا بیا بگو اگه قرار باشه متادون هم وابستگی بیاره چرا همون هروئین رو نکشیم؟؟؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Azhang

• Full Member
  • *
  • ارسال: 236
  • kurosaki ichitax
« پاسخ #43 : 09 مهر 1390، 10:32 ب‌ظ »
نقل‌قول
تا قبل از خوندن توضیح بعدیت این شکلی بودم  :o :o :o :o :oدر ضمن شما رو نمدونم ولی من وقتی بشینم پای بازی تا ۶−۷ ساعت کامپیوتر رو ریستات نمیکنم!!!!
نقل‌قول
در ضمن اگه اون بازی رو توی لینوکس هم داشته باشیم، ممکنه نخوایم ویندوز رو روی هاردمون نگه داریم.
مشکل اینجاست که اون بازی رو لینوکس نداریم البته به صورتی که با فلسفه نرم افزار آزاد بخونه ;)(منظورم بازی‌های ویندوزه!)

نقل‌قول
قابل توجه دوستانی که دنیای لینوکس رو مرده و بدون بازی می دونن! Wink

بازی داریم ولی آقا اسنیک خودت که بازی خوری خدا وکیلی این با بازیای چند سال پیش مقایسه میکنی؟!!!!

نقل‌قول
کسی که معتاده بهش متادون می‌دن. حالا بیا بگو اگه قرار باشه متادون هم وابستگی بیاره چرا همون هروئین رو نکشیم؟؟؟
آقا دانیال شما سرور مایی :) :) :) ولی این روشی که داری میگید به نظر من شبیه اینه که هرویین رو تو بسته های متادون بدن به معتاد. ;)
یه جور خود قولیه!!!!

« آخرین ویرایش: 09 مهر 1390، 10:39 ب‌ظ توسط Azhang »

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 804
  • We are not users we are friends.
« پاسخ #44 : 08 آبان 1390، 09:58 ق‌ظ »
چون بازی‌ای نداره که بکنیم :)

مدرنترین بازی‌های گنو/لینوکس در حد بازی‌های دهه‌ی 90 میلادی هست. به شخصه تا وقتی این همه بازی‌های باورنکردنی، هم از لحاظ گرافیک و هم از لحاظ گیم‌پلی (game play) برای ویندوز وجود داره، وقتم رو با بازی‌های گنو/لینوکسی تلف نمیکنم :)
دو سه نمونه از بازیهای نوین ویندوز به همراه بهایی که برای هر کدام پرداخته اید را مهر ورزیده نام برید؟
عزیزان این جرو بحث ها رو بگذارید کنار شما بیایید از پایه کار کنید ببینید، لینوکس از ابتدا که ساخته شد پایه ریزیش برای سیستم های ضعیف بود الان هم همینطوره، وضعیت تغییری نکرده من اوبونتو 10.04 رو روی سیستمی داشتم که سی پی یو اون 478 بود رم اس دی می خورد اما لینوکس با سرعت باور نکردنی روی اون جواب می داد (راضی بودم) با این حال بازی کردن سیستم بالایی می خواد این به نظر من باعث شده که بازی های لینوکسی کم کیفیت باشن چون هر چه کیفیت بازی بیشتر بشه سیستم بالاتری می خواد حالا ما کاری نداریم که آقا گرافیک 2 گیگ گرفته و سی پی یو 6 هسته ای یا آی سون و با خدا صلوات رم ضمنان اینجا که همه چی آزاده با کمک چیزهای ساخته شده از قبل توسط دوستان زحمتکش شما بیا روش کار کن یه چیز خوب با صلوات سیستم درست کن. چه مشکلی داره یعنی تا دنیا دنیاست ما ایرانیا باید مصرف کننده باشیم باید بشینیم اون خارجکیا یه کاری بکنن ما هم استفاده کنیم در حالی که خلاقیت و هنر ایرانی زبانزد خاص و عام بوده.
به علاوه به نظر من هیچ بازی مثل بازی های ماریو، بتل سیتی و سونیک سگا نمی شن! که شبیه ساز کنسول هم هست!
« آخرین ویرایش: 09 آبان 1390، 08:41 ق‌ظ توسط MADMAN »
سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره، اما بازم لاتی راه میره ....