انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: سوالاتی در مورد کوبونتو  (دفعات بازدید: 5563 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین farshad4017

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 33
سوالاتی در مورد کوبونتو
« : 16 شهریور 1386، 01:18 ب‌ظ »
با سلام به همگي !
با هزار مكافات كوبونتو رو نصب كردم !
درسته يه دنياي ديگس ، ولي شديد  :-X
تو ويندوز برا خودم يه پا اوستام ! ولي اينجا ، ياد اونموقع ميفتم كه تازه دستم به كيبرد كامپيوتر خورده بود  :D  درست همون حس رو دارم !  همه هم بهم مي گن ديوونه شدم رفتم سراغ لينوكس !
الان كه كوبونتو رو نصب كردم تقيبا نميشه باهاش كاري كرد ! آخرين نسخشه و از سايتش دانلود كردم ! فقط يه چيزي ! بعضي جاها ديدم كه بحث از يه بسته نرم افزاري يا يه همچين چيزي به اسم هما هستش ! ميشه من رو راهنمايي كنين !

مي خوام به بقيه بفهمونم كه همه چي بيلي نيست  ;)
« آخرین ویرایش: 17 شهریور 1386، 10:39 ق‌ظ توسط Mehdi »

آفلاین mtux

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 450
    • Mgroup
ایول!
اراده تو تحسین می کنم! (منم یه روزی یه همچین کاری کردم!)

اما یه نکته:
همون طور که خودت گفتی چون توی ویندوز اوستا بودی دلیل نمی شه این جا هم باشی! (ادامه بدی... بزودی می شی!  ;))

هما یه دیسک است پر از نرم افزار هایی که یه کاربر مثل شما در وهله اول به اونا نیاز داره! (کار یکی از مدیرایه سایت به نام مهدی حسن پور است)
اینجا اطلاعات بیشتر درباره هما:  http://wiki.hezardastan.org/Homa
البته محیط گرافیکی و اکثر برنامه های هما برای اوبونتو کار می کنه!! نه کوبونتو!

اینکه هیچی کار نمی کنه احتمالا به دلیل عدم آشنایی شما با نرم افزار هاست!
« آخرین ویرایش: 16 شهریور 1386، 02:00 ب‌ظ توسط mehrdad.momeny »
Free Software Advocate and Developer
http://mtux.wordpress.com
My GNU Affero page: http://rate.affero.net/mtux

آفلاین amin

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 454
  • We live, as we dream - Joseph conrad
تبریک میگم.
اگه اینترنت پر سرعت داری ، بهتره اوبونتو رو دانلود کنی و البته سی دی هما .
چون این سی دی مخصوص اوبونتوست. البته میشه با نصب چند بسته توی کوبونتو هم استفاده کرد .
یا اینکه بسته ها رو خودت نصب کنی که سخت هم نیست .
http://wiki.hezardastan.org
http://wiki.hezardastan.org/DapperGuide
و گوگل !
یه روزی به خاطر این ریسک به خودت افتخار میکنی . مطمئن باش .
اگه مشکلی داشتی و نتونستی حل کنی ، در خدمتیم .
فقط صبر داشته باش و پشتکار  ;)
@cybertux
no sign

آفلاین مرتضی علیرضایی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 214
    • ALIREZAEI.ir
اگه درست نصب کرده باشی همه چیز درسته... تا منظورت از همه چیز چی باشه!
نصب کوبونتو از ویندوز خیلی ساده تر هست.... مکافاتش از نصب ویستا کمتره.
کوبونتو هم درست مثل ویندوز یک سیستم عامل هست ولی با امکانات بیشتر. اگه کاربر حرفه ای ویندوز بودی باید خیلی ذاحت با محیط KDE کنار بیای.
اگه اینترنت پر سرعت داری فقط کافیه راهنمای نصب نرم افزار در ویکی را بخونی.

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
بله! پیشنهاد من هم اوبونتو هست. به نظر من شما کمی بدون اطلاعات کافی این کار رو کردی و در واقع عجله کردی . البته کوبونتو نسخه خوبیه اما من زمانی که خواستم سیستم عامل رو عوض کنم خیلی تحقیق کردم و دیدم اوبونتو بهترین گزینه هست حتی سایت PC world رو هم چک کردم ببینم بین محصولات خوب هست یا نه و دیدم که ۱۶ شده. با نصب اوبونتو شما می تونی کم کم به دونسته هات گسترش بدی و مطمپن باش یه روز با افتخار خواهی گفت که من استاد لینوکس هستم و دونستن ویندوز خیلی (****) هست!‌ ظاهرا نت \ر سرعت داری. من با ۱۲۸ کمتر از ۱۱ ساعت گرفتمش!!!!!‌خدا رو شکر  ::) شما هم همین کار رو بکن  ;) اوبونتو دنیای وسیع و ناشناخته اما امن و زیباییه...  :P
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین مرتضی علیرضایی

• Full Member
  • *
    • ALIREZAEI.ir
من خودم کاربر گنوم هستم ولی همیشه KDE را هم نصب میکنم. نمیشه گفت کدوم دسکتاپ بهتره. هرکدوم طرفدارهای خودش را داره.
هسته اوبونتو و کوبونتو یکی هست ولی با دسکتاپهای متفاوت. پس نمیشه گفت در انتخاب اشتباه کرده. همین که لینوکس را انتخاب کرده قدم بزرگی هست.
با وجود اینترنت پر سرعت تقریبا مشکلی  از نظر نرم افزار وجود نداره.

البته دسکتاپ گنوم سادگی و لطافت خاص خودش را داره...!

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
من هم بخاطر انتخابت بهت تبریک میگم. کوبونتو واقعا میزکار قدرتمندیه. نمیخوام اینجا بحث انتخاب میزکار رو راه بندازم تا گیج بشی (و از دوستان هم میخوام که این کار رو انجام ندن)، اما به نظرمن انتخاب خوبی کردی و اینو وقتی بیشتر متوجه میشی که kde4 انتشار پیداکنه. (فکر کنم از kubuntu 8.10 این کار انجام میگیره).

kde خیلی محیط راحتی داره و تقریبا تعداد بینهایتی هم گزینه تنظیمات متفاوت داری که این انتخاب رو جذاب‌تر میکنه فقط کافیه به ControlCenter سری بزنی. توی کوبونتو خیلی بیشتر از گنوم نرم‌افزار هست و تقریبا نیازی به خط فرمان نداری مگر در مواقع خاص! (و این برای شما که تازه کاری خیلی نکته خوبیه)

اگر برای گوش دادن به فایلهای موسیقی هم به مشکلی برخوردی میتونی این صفحه رو نگاه کنی! راهنمای این کار در kde رو هم اونجا گذاشتم!
http://wiki.ubuntu.ir/RestrictedFormats

در ضمن گفتی که:
الان كه كوبونتو رو نصب كردم تقيبا نميشه باهاش كاري كرد

مثلا چه کاری میخوای انجام بدی که نمیشه؟برای هر کاری یک تاپیک جدا در انجمن کوبونتو  باز کن و سوالتو بپرس. 
« آخرین ویرایش: 16 شهریور 1386، 05:09 ب‌ظ توسط mohi »
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • as in freedom
و اگر هم خواستی از هما در کوبونتو استفاده کنی کافیه سی دی هما رو داخل سی-دی رام بگذاری و این مراحل رو طی کنی:

۱- به منوی سیستم برو و گزینه Adept Manager رو انتخاب کن. برای اجرای این برنامه نیاز به رمز هست که ازت میپرسه. اجرا شدن این برنامه هم کمی بیشتر از برنامه‌های معمولی طول میکشه چون نرم‌افزار سنگینیه.
۲- وقتی نرم‌افزار اجرا شد، از منوی Adept گزینه‌ی Manage Repositories رو انتخاب کن.
۳- از پنجره بازشده لبه‌ی Third-Party Software رو انتخاب کن
۴- مطمئن باش که سی دی هما توی CDROM هست و کلید Add CD-Rom رو بزن.

اون وقت میتونی خیلی از چیزهایی که توی اون راهنمای RestrictedFormats بود، از طریق ابزار add/remove نصب کنی + تمامی محتویات دیسک هما!

آفلاین amin

• Sr. Member
  • *
??? چه خبره بابا ؟!!!
آقا قبول نیست ! چرا کسی منو اینطور راهنمایی نکرد پس  ::)
بعضی ها چه شانسی دارن ! بر خلاف من :(
 ](*,)
@cybertux
no sign

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • as in freedom
??? چه خبره بابا ؟!!!
 ](*,)

:P  :D  ;)

آفلاین مرتضی علیرضایی

• Full Member
  • *
    • ALIREZAEI.ir
??? چه خبره بابا ؟!!!
 ](*,)

آخه شما خودت استادی..... ;)

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
خوب اول باید یکی دنبال یه چیزی بره تا بعد بتونه به بقیه کمک کنه!
یا علی

آفلاین farshad4017

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 33
wwwwwwwwoooooowwwwwww
بابا دمتون گرم   :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
واقعا شرمنده كردين !
من هم با يكسري از دوستان يه انجمني داريم و يه كارايي مي كنيم  ;) البت سيستم برق و الكترونيك ! هر كدوم از دوستان كه بيان اونجا قدمشون رو يچشم . فقط كافيه بگين لينوكسي هستين  ;) www.eca.ir
اينو گفتم به خاطر يه چيزي ! چون يه تعداد ازم پرسيده بودن كه منظورم از هيچ كار نمي تونم بكنم يعني چي !  الان كل كاراي گرافيكي و محصولات فروشگاه سايتمون با منه !
يعني كار كردن با 80 مدل نرم افزار ، از فلش بگير تا اتوران سازي و كارهاي گرافيك و برنامه نويسي و انواع نرم افزارهاي مختلف ! حالا بعد گشت و گذار فهميدم كه كه هر نرم افزاري يا بيشترشون يه نمونه هم براي لينوكس دارند ! و بسياري شون هم ميشه با يه كارايي توي محيط لينوكس راه انداخت !  ولي خوب ! بازم مثل ويندوز كار نمي كنن ! چون نرم افزارهاي برق و الكترونيك بيشترشون نرم افزاريي هستند كه با يه نمه ايراد درست كار نمي كنن !  به غير اون ! يه فايل mp3 نتونستم باز كنم ! نصب نرم افزار رو ديگه نگو كه اونموقع   :'(
ولي خوب ! ارزششو داره ! چون فكر مي كنم تا چند سال بعد استفاده از سيستم لينوكس بايد خيلي زياد بشه ( همون متن باز) و اونموقع براي ياد گرفتنش ديره !
كوبونتو رو هم يكي كه اينكارس بهم پيشنهاد داده و گفت كه كمتر گيج مي شم و بعدا  كه اوستا شديم ميريم سراغ بقيه چيزا ! 
ولي فكر نمي كنم كه يخيل هم بد باشه ، من كه باهاش حال كردم  ;)
يه سوال مهم برام پيش اومده ، اينه كه هر نرم افزاري كه بگن متن بازه ، به هر مدل توزيعي مي خوره ؟ يا اينكه هر توزيع لينوكس براي خودش نرم افزاراي خاص خودشو داره ؟
مثل اينكه دوستان مي گن كه اين سي دي هما رو مي تونم نصب كنم ! چيه و به چه دردي مي خوره و از كجا دانلود كنم !
البت بگم كه اينترنت پرسرعت دارم و اگر لازم باشه مي تونم هر چيزي رو دانلود كنم !

بازم ممنون و متشكر از همه بروبچ گل اين انجمن  ;)

آفلاین amin

• Sr. Member
  • *
??? چه خبره بابا ؟!!!
 ](*,)

آخه شما خودت استادی..... ;)
استاد خودتی !  ;D 
خوب اول باید یکی دنبال یه چیزی بره تا بعد بتونه به بقیه کمک کنه!
مگه ما غیر این حرفی زدیم ؟!!!
@cybertux
no sign

آفلاین mtux

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 450
    • Mgroup
يه سوال مهم برام پيش اومده ، اينه كه هر نرم افزاري كه بگن متن بازه ، به هر مدل توزيعي مي خوره ؟ يا اينكه هر توزيع لينوكس براي خودش نرم افزاراي خاص خودشو داره ؟
مثل اينكه دوستان مي گن كه اين سي دي هما رو مي تونم نصب كنم ! چيه و به چه دردي مي خوره و از كجا دانلود كنم !
البت بگم كه اينترنت پرسرعت دارم و اگر لازم باشه مي تونم هر چيزي رو دانلود كنم !

بازم ممنون و متشكر از همه بروبچ گل اين انجمن  ;)
هر نرم افزاری که بگن متن بازه یعنی سورس کدش در دسترسه! و هر کسی می تونه بگیره و مخصوص سیستم خودش یا توزیع خودش کامپایل کته!
راحت ترین راه هم برای نصب اینه که پکیج کامپایل شده رو بگیری! برای اوبونتو پسوندش deb است!

اگه اوبونتو رو بگیری و از هما استفاده کنی که کارت خیلی راحت تره! جون یه محیط گرافیکی داره که هر پکیج که بخوای رو تیک می زنی و بعد دکمه ی نصب رو می زنی و نصب می کنه!
اما برای کوبونتو به خورده کارت بیشتره!!

خوب اینکه فایل mp3 رو اجرا نمی کنه! رو می تونی اینطوری حل کنی:
http://wiki.ubuntu.ir/RestrictedFormats

در ضمن بهتره بدونی: برای استفاده از لینوکس یه چیزی واجب عیتی هست: دسترسی به اینترنت و استفاده از forum و ویکی!
و یه چیزی واجب کفایی: توانایی دانلود!

برای نرم افزارها هم یه گشتی بزن! بقول بچه یه گوگلی بکن! حل می شه! (اکثرشو توی همین ویکی خودمون می تونی پیدا کنی!!)
اگه نشد! یکی یکی بگو چی می خوای تا هر کی هرچی می دونه بگه!!!

موفق باشی...
Free Software Advocate and Developer
http://mtux.wordpress.com
My GNU Affero page: http://rate.affero.net/mtux