wwwwwwwwoooooowwwwwww
بابا دمتون گرم
واقعا شرمنده كردين !
من هم با يكسري از دوستان يه انجمني داريم و يه كارايي مي كنيم
البت سيستم برق و الكترونيك ! هر كدوم از دوستان كه بيان اونجا قدمشون رو يچشم . فقط كافيه بگين لينوكسي هستين
www.eca.irاينو گفتم به خاطر يه چيزي ! چون يه تعداد ازم پرسيده بودن كه منظورم از هيچ كار نمي تونم بكنم يعني چي ! الان كل كاراي گرافيكي و محصولات فروشگاه سايتمون با منه !
يعني كار كردن با 80 مدل نرم افزار ، از فلش بگير تا اتوران سازي و كارهاي گرافيك و برنامه نويسي و انواع نرم افزارهاي مختلف ! حالا بعد گشت و گذار فهميدم كه كه هر نرم افزاري يا بيشترشون يه نمونه هم براي لينوكس دارند ! و بسياري شون هم ميشه با يه كارايي توي محيط لينوكس راه انداخت ! ولي خوب ! بازم مثل ويندوز كار نمي كنن ! چون نرم افزارهاي برق و الكترونيك بيشترشون نرم افزاريي هستند كه با يه نمه ايراد درست كار نمي كنن ! به غير اون ! يه فايل mp3 نتونستم باز كنم ! نصب نرم افزار رو ديگه نگو كه اونموقع
ولي خوب ! ارزششو داره ! چون فكر مي كنم تا چند سال بعد استفاده از سيستم لينوكس بايد خيلي زياد بشه ( همون متن باز) و اونموقع براي ياد گرفتنش ديره !
كوبونتو رو هم يكي كه اينكارس بهم پيشنهاد داده و گفت كه كمتر گيج مي شم و بعدا كه اوستا شديم ميريم سراغ بقيه چيزا !
ولي فكر نمي كنم كه يخيل هم بد باشه ، من كه باهاش حال كردم
يه سوال مهم برام پيش اومده ، اينه كه هر نرم افزاري كه بگن متن بازه ، به هر مدل توزيعي مي خوره ؟ يا اينكه هر توزيع لينوكس براي خودش نرم افزاراي خاص خودشو داره ؟
مثل اينكه دوستان مي گن كه اين سي دي هما رو مي تونم نصب كنم ! چيه و به چه دردي مي خوره و از كجا دانلود كنم !
البت بگم كه اينترنت پرسرعت دارم و اگر لازم باشه مي تونم هر چيزي رو دانلود كنم !
بازم ممنون و متشكر از همه بروبچ گل اين انجمن