انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ubuntu 7.4 { حل شد }  (دفعات بازدید: 6824 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین salah

• Full Member
  • *
  • ارسال: 131
    • Pride Web hosting and Domain Reisteration
پاسخ به: ubuntu 7.4 { حل شد }
« پاسخ #15 : 24 شهریور 1386، 01:06 ب‌ظ »
سلام
اینجا تا یکی رو بشه زد تو سرش امان نمیدید باند بازی میکنید !! در ضمن علیرضا جان مرسی سوال رو فهمیدی در ضمن نصب شد !

LinuxRevo  ( جهان 1 ) خیلی بچه ای !! 100 جور متلک بارم کردی ! اصلا کسی اینجا به تو چیزی گفت ! خانوم نمی دونم دیبا فکر کنم اونم که زد زیر حرفش
بعد شما به من گفتی هکر ! c++  و ... عزیزم کارم برنامه نویسی ! نه c++ ( از این به بعد خواستی کلاس بزاری بگو C# )
php asp aspx و ... تحت وب مینویسم اومدم اینجا که اگه php نویسی میکنم تو لینوکس یعنی زمینش این کاشت رو یاد بگیرم ! شما چه کار میکنی حتما هکری ؟؟ با shell  و  این بازی ها رو هم بلدم ! cp , echo , ls ,cat/etc/passwd,cat /etc/httpd/conf/httpd.conf  اینا برای هک ( بچه بازی بسه ) تو zone-h.org  هم خیلی جاها رو ثبت کردم ( پرسیدن عیب نیست ندانستن عیب ! ) من پرسیدم و قید کردم فقط  جواب نه کل کل شما نتونستی جواب بدی ؟؟ چرا اینطوری ... آقای  طالقانی فکر کنم این کار رو کردن ! مدیر عزیز ( من جهان 3 هستم اما LinuxRevo  نمیدونم چند ! از این به بعد قانونی بزارید که فقط جواب سوال داده بشه من اومدم اینجا جواب بگیرم نه کل کل کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )
« آخرین ویرایش: 24 شهریور 1386، 03:02 ب‌ظ توسط salah »

آفلاین مرتضی علیرضایی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 214
    • ALIREZAEI.ir
« پاسخ #16 : 24 شهریور 1386، 02:36 ب‌ظ »
خدایا! توبه.... توبه....
این چندمین بار هست که من دارم این وضع را میبینم و آدم نمیشم...!
من بارها وقتی خواستم کسی را راهنمایی کنم با این مشکل مواجه شدم
- سوال را کامل مطرح نمیکنن
- صورت مسله واضح نیست
- وقتی یک چیزی را که بلدند بهشون یادآوری می کنی نسبت بهت جبهه میگیرند
- هرکسی سوال میکنه باید جنبه پاسخ اون را هم داشته باشه
- بد نیست آدم خودش هم یکمی تلاش کنه
الان باید منتظر عواقب این حرفهام هم باشم...!
در ضمن با حلوا حلوا گفتن دهن آدم شیرین نمیشه...!
اگه من هم بخوام دانسته هام را به رخ دوستام بکشم باید یک مثنوی هفتاد من بنویسم. ندانسته ها که دیگه هیچی... سر به فلک میکشه!
- چون من چیزی را بلدم نباید اون را به رخ دیگران بکشم یا کار کسی را کم اهمیت جلوه بدم.
-اگه چیزی را بلدی و یک نفر دیگه داره برات توضیح میده گوش کن. یادآوری یک مطلب بد نیست.
ما هم مثل شما اینجا کاربر لینوکس هستیم بعضی چیزها را می دونیم بعضی چیزها را نه. (ندونسته ها بیشتر!)
- مهمترین چیز برای یک برنامه نویس اخلاق هست نه تبحر در برنامه نویسی. اینجاست که فرق بین یک هکر با کرکر مشخص میشه.

خدا همه ما را به راه راست هدایت کنه....

آفلاین salah

• Full Member
  • *
« پاسخ #17 : 24 شهریور 1386، 02:53 ب‌ظ »
 :-X
« آخرین ویرایش: 24 شهریور 1386، 03:10 ب‌ظ توسط salah »

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #18 : 24 شهریور 1386، 03:16 ب‌ظ »
اصلا برای من اهمیت نداره که کی به دیبا یا هر کس دیگه چه گفته مهم اینه که وقتی به چیزی نمی رسی عین بچه ها زود عصبی نشی و هوار هوار نکنی... من هر چی هستم برای خودمم!‌هکرم برنامه نویسم یا هرچی دیگه... تو سوابق خود من شخصا چیزی جز انواع و اقسام حمله به هسته اصلی ویندوز و خیلی از سایت های مخصوصا ایرانی که از سرور ویندوز استفاده می کنن چیزی نیست!!!! اما این دلیل نمی شه برم وسط یه انجمن طرفداران و مصرف کنندگان ویندوز فریاد بکشم که آی شماها هیچی بلد نیستین و این ویندوز به درد فلان می خوره یا نمی خوره!!!‌من در عمل نشون دادم و با هیچ شخص خاصی هم مشکل ندارم اصلا برام مهم نیست که آسیب رسوندن به این سیستم عامل در پیت به قول شما و خیلی های دیگه هک کردن اون بچه بازی هست یا نه.اگه بچه بازی بود...  شما هم اگه با لینوکس و مخصوصا اوبونتو مشکل داری بگو یا بپرس شاید حل شد شاید نشد اما احترام رو هم حفظ کن. برای من اصلا مهم نیست لینوکس ۲۰۰ هزارتا کاربر داشته باشه یا ۲ تا برام مهم اینه که یکی بر نگرده تو انجمن لینوکس به یکی دیگه بگه تو چی می دونی؟ تو که هیچی حالیت نیست!‌ لازم نیست به همه بگی من که یه برنامه نویسم و تو ویندوز راحت بودم و حالا اینجا ناراحتم و... اینجا جای این بحث ها نیست! چون اون وقت منم بهت می گم تو اگه برنامه نویسی حالا تو هر زمینه چرا نمی تونی یه بوت بسازی!‌‌اعتراض معنی نداره اینجا اگه می تونی انتقاد کن اونم با دلیل نه اعتراض. راهپیمایی که نیومدی دوست عزیز!ا‌حتمالا زبانت خوبه بهت پیشنهاد می دم بری انجمن هایی که متعلق به بقیه ساکنین این دنیاست رو هم بخونی!!!!
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین salah

• Full Member
  • *
« پاسخ #19 : 24 شهریور 1386، 03:49 ب‌ظ »
ویندوز هر چی هست ۶۰۰۰ نفر اون رو نوشتن ! یک exploit   رو کام‍پایل کردن ...... خوب هر چی هم بود حلش کردم
زیاد یالا نرو ! جات بشین ! لینوکس هر چی هست برای خودش ویندوز هم همینطور ! Mcse  رو وقتی رفتی در مورد ویندوز با من حرف بزن ! هکر !!!

فعلا
 کم کل کل کن .

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #20 : 24 شهریور 1386، 05:09 ب‌ظ »
نقل‌قول
۱. شما توافق میکنید که در طول مدت استفاده از این انجمن، هیچ‌گونه ارسال کذب، افتراآمیز، ناصحیح، توهین آمیز، مبتذل،  منافی ادب و عفت عمومی، منفور، آزار دهنده، موهن، کفرآمیز، جنسی، تهدید آمیز، آشکار کننده مسائل شخصی و خصوصی زندگی افراد و یا به نحوی مخالف قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران نخواهید داشت.
.
.
.
۱۷. برای ارسالهای خود عناوین متناسب با متن ارسال انتخاب نمائید. به عنوان مثال «فقط شبکه» یا «مشکل پشت مشکل» عناوین نامناسب و «به اشتراک گذاری اینترنت در اوبونتو» در صورتی که متن سوال نیز در همین مورد باشد یک عنوان مناسب است.

این پست به دلایل بالا قفل شد!
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom