0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
به وسیله gtk toolkit یا qt toolkit که اولی تو گنومه دومی تو kde. می تونید برای qt از qt creator استفاده کنید.
نقلقول از: finaprp در 25 خرداد 1390، 06:41 بظبه وسیله gtk toolkit یا qt toolkit که اولی تو گنومه دومی تو kde. می تونید برای qt از qt creator استفاده کنید.باید eclips رو نصب کنم که بشه برنامه بنویسم؟
نقلقول از: mattew در 25 خرداد 1390، 08:35 بظنقلقول از: finaprp در 25 خرداد 1390، 06:41 بظبه وسیله gtk toolkit یا qt toolkit که اولی تو گنومه دومی تو kde. می تونید برای qt از qt creator استفاده کنید.باید eclips رو نصب کنم که بشه برنامه بنویسم؟ نه مثل این می مونه بگی باید ویژوال استودیو داشته باشم تا برنامه بنویسم. eclipse هم یه آی دی ای یه .با qtcreator می تونید با eclipse میتونید با netbeans می تونید با vim و... هم میتونید برنامه بنویسید.
geany حجمش کمه خوب ولی امکاناتش زیاد نیست.با gcc هم کامپایل کن.
سلام من با DEV C++ خیلی راحتم البته توی ویندوز.. میخواستم بدونم این برنامه رو برای اوبونتو هم داریم .؟ مشابه این کدوم یکی از برنامه ها میشه که نصبش کنم؟
متاسفانه نه اسم اين برنامه رو شنيدم و نه از كاراييش اگاهي دارم.. ولي ميدونم بايد يه چيزي تو مايه هاي نصب برنامه هاي ويندوز توي لينوكس باشه...!