انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: سیاره سایت‌های ایرانی گنو/لینوکس  (دفعات بازدید: 23302 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین MrAli

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
    • وبلاگ علی حسین‌زاده
پاسخ : سیاره سایت‌های ایرانی گنو/لینوکس
« پاسخ #15 : 20 اردیبهشت 1392، 08:37 ب‌ظ »
درود بر کاربران گرامی،

سیاره گنو/لینوکس ایرانی
لیست سایتهای عضو سیاره باید بررسی بشن!
سایتهایی مثل نردنیوز و یا بعضی فروم ها بهتره که حذف بشند. پستهای زیادی و غیرمفیدی که این سایتها دارند (بیشتر خبری اند) باعث میشه مطالب خوب بین مطالب گم بشه!
من هم دقیقا قبول دارم. سایت نردنیوز خودش تقریبا یک سیاره هست و وجودش توی لیست سایتها باعث میشه ‍پستهای وبلاگها و بقیه سایتها گم بشن.
.:علی آقا:.
وبلاگ من: https://alihzadeh.blog.ir

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 493
    • چاپچی
« پاسخ #16 : 27 اردیبهشت 1392، 12:50 ق‌ظ »
سیاره مشکلی پیدا کرده؟ ارور می‌ده.

پلاگین اصلی سیستم را آپدیت کرده بودیم که باعث این مشکل شد، با آمدن آپدیت جدیدتر آن، مشکل برطرف شد.

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
    • چاپچی
« پاسخ #17 : 27 اردیبهشت 1392، 09:33 ب‌ظ »
درود بر کاربران گرامی،

سیاره گنو/لینوکس ایرانی
سایتهایی مثل نردنیوز و یا بعضی فروم ها بهتره که حذف بشند. پستهای زیادی و غیرمفیدی که این سایتها دارند (بیشتر خبری اند) باعث میشه مطالب خوب بین مطالب گم بشه!
من هم دقیقا قبول دارم. سایت نردنیوز خودش تقریبا یک سیاره هست و وجودش توی لیست سایتها باعث میشه ‍پستهای وبلاگها و بقیه سایتها گم بشن.

با توجه به این که نردنیوز مطالب تالیفی هم دارد و RSS آن نیز قابل تفکیک نیست، نمی‌توانیم آن را حذف کنیم

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
« پاسخ #18 : 27 اردیبهشت 1392، 10:31 ب‌ظ »
درود بر کاربران گرامی،

سیاره گنو/لینوکس ایرانی

با توجه به این که نردنیوز مطالب تالیفی هم دارد و RSS آن نیز قابل تفکیک نیست، نمی‌توانیم آن را حذف کنیم
باهاشون صحبت کردین؟ مگه CMS شون چیه؟

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
« پاسخ #19 : 28 اردیبهشت 1392، 08:06 ق‌ظ »
درود بر کاربران گرامی،

سیاره گنو/لینوکس ایرانی

باهاشون صحبت کردین؟ مگه CMS شون چیه؟

نرد نیوز رو دوستانمون کامل خودشون نوشتن؛ یه سیستم متن باز بر اساس روبی آن ریلز که سورسشو تو گیت هاب گذاشتن ???
I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #20 : 28 اردیبهشت 1392، 05:48 ب‌ظ »
مشکل جامعه آزاد ما رفیق بازیه!

عنوان سیاره اینه: "سیاره سایتها و وبلاگهای کاربران ایرانی گنو/لینوکس" که احتمالا فرض این بوده این کاربران درباره گنو/لینوکس می نویسند. اما nerdnews.ir اینطور نیست. همه نوع خبری از ویندوز تا آیفون داره! درسته که فعلا بخاطر نوع محیط هایی که براش تبلیغ کردن، بیشتر نویسنده های لینوکسی پیدا کرده اما روند کارش محدود به لینوکس و گنو نیست.
با وضعی که سیاره پیدا کرده، استفاده ازش برای من غیر ممکن شده. چطوری می تونم به لیست سایتهایی که توی سیاره ثبت نام کردند دسترسی پیدا کنم تا یک فید گزینش شده برای خودم روی فیدلی بسازم؟

آفلاین بهنام توکلی

• Sr. Member
  • *
    • چاپچی
« پاسخ #21 : 29 اردیبهشت 1392، 11:31 ق‌ظ »
@کیان

تعدادی از وب‌سایت‌ها و وبلاگ‌ها در این صفحه معرفی شده‌اند http://sito.ir/#/links/

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #22 : 29 اردیبهشت 1392، 12:55 ب‌ظ »
طراحی جدید سایت مبارک. فقط یه پیشنهاد. به جای IranSans از IranSansZ استفاده کنید. برای استفاده در وب بهتره. در ویندوز هم بهتر رندر می‌شه.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #23 : 29 اردیبهشت 1392، 01:17 ب‌ظ »
تعدادی از وب‌سایت‌ها و وبلاگ‌ها در این صفحه معرفی شده‌اند http://sito.ir/#/links/
لیست خودم از این کامل تره  ::)
خیلی از سایتهایی که تو سیاره مطلباش میاد تو لینک بالا نیست  :'(

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #24 : 03 شهریور 1392، 09:08 ب‌ظ »
طراحی جدید سایت مبارک. فقط یه پیشنهاد. به جای IranSans از IranSansZ استفاده کنید. برای استفاده در وب بهتره. در ویندوز هم بهتر رندر می‌شه.
IranSansZ مشکلات زیادی داره. فعلاً خود IranSans از بقیه بهتر نمایش داده می‌شه. کاربران ویندوزی هم در درجه‌ای از اهمیت نیستن که کاربرای گنویی بخوان به خاطر اون‌ها سایت رو بدتر ببینن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #25 : 03 شهریور 1392، 09:27 ب‌ظ »
IranSansZ مشکلات زیادی داره. فعلاً خود IranSans از بقیه بهتر نمایش داده می‌شه. کاربران ویندوزی هم در درجه‌ای از اهمیت نیستن که کاربرای گنویی بخوان به خاطر اون‌ها سایت رو بدتر ببینن
الان بلاگ خودم iransansz رو داره. به نظرت بد شده؟
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92