ضمن تشکر از اینکه دوستان پاسخ دادند:
یک راه راحتش اینه
system > administration > shared folders
خوب بعد از این مرحله چه کار کنم؟ الان من اینکار را کردم و اومدم یک فولدر تست با یک فایل تست ساختم و اون را به همین روشی که شما فرمودید share کردم. خوب بعدش چیکار کنم؟ روی اون بورد چطوری به این فایلها دسترسی پیدا کنم؟ روی بورد من محیط گرافیکی ندارم و فقط کامندی باید دسترسی داشته باشم. واسه همین اصلا نمیدونم با این روش چه کاری باید انجام بدم تا اون فایلها را ببینم.
میشه در این مورد یک راهنمایی بیشتر بکنید؟
و اما توضیحات بیشتر در جواب به دوست عزیزی که جواب بنده را دادند.
من لینوکس خیلی کم کار کردم. شبکه هم خیلی بلد نیستم. واسه همین مقالات و اموزشهای زیادی خوندم اما نتونستم از هیچکدوم نتیجه بگیرم. و این را هم میزارم پا حساب مبتدی بودن خودم.
اول اومدم samba کار کنم. دیدم اوبونتوی روی کامپیوتر سمبا نصب شده روش. اما روی بورد نصب نشده. و اصلا نمیدونم چطور میتونم پکیج سمبا را روی این بورد نصب کنم. پس بیخیال سمبا شدم.
بعد با خودم گفتم. خوب من که تونستم با ftpget فایلها را از توی ویندوز کپی کنم. پس حتما میتونم با ftp همون کار را با اوبونتو انجام بدم که هر کاری کردم نشد.
ارتباط شبکه ای بین هر دو برقرار هست اما تنها دستوراتی که برای کار با ftp داره اینهاست:
ftpget
ftpput
tftp
ftpd
که من نمیدونم چطور باید با اینها کار کنم که بتونم فایلهای توی اوبونتوی روی کامپیوتر را بخونم و کپی کنم. و البته شاید هم باید تنظیماتی روی اوبونتوی روی کامپیوتر انجام بدم که این را هم نمیدونم.
بنابراین دوستان اگر امکانش هست توضیح بدهید که این روشی که میگید ساده ترین روش هست (ftp( چطوری انجام میشه؟ چه تنظیماتی روی کامپیوتر(اوبونتو باید انجام بشه) چه دستوراتی باید استفاده کرد و ....
روشهای دیگه و ساده ترین روشی که امکانش هست را توضیح بدهید ممنون میشم
در اینجا جا داره که من اون کارهایی که تونستم انجام بدم را براتون توضیح بدهم شاید بتونید بهتر کمک کنید من را.
من روی ویندوزم با vmware یک اوبونتو نصب کردم.
تونستم فایلهایی که توی یک مسیر خاص در مسیر d:\inetpub\rootftp هست را از روی بورد با دستور ftpget کپی کنم.
تونستم از روی ویندوز روی اوبونتوی روی کامپیوتر ftp کنم.
تونستم از روی اوبونتوی کامپیوتر روی ویندوز ftp کنم.
ویندوز به اوبونتوی - ویندوز به بورد - بورد به اوبنتو ئ بالعکس همه به هم ping میدن و همه به هم متصل هستن.
اما نتونستم ftp را بین اوبنتو و بورد راه بندازم.
اصلا دستور ftp روی بورد نداره. و تنها اون 4 دستوری که گفتم را داره.
از سمت اوبونتو هم که به بورد ftp میکنم با این دستور:
ftp 192.168.100.3
میگه
connection refused
و خلاصه پاک گیج شدم.
نمیدونم چه تنظیماتی باید انجام بدم. چه چیزی باید نصب کنم. چه دستوری باید استفاده کنم و....
لطفا مرا یاری کنید
ممنونم