0 کاربر و 21 مهمان درحال مشاهده موضوع.
LinuxRevo خیلی قشنگ شده
درسته این آیکون ها و تم رو از کجا گیر اوردی ؟
نقلقول از: یه انقلابی در 20 بهمن 1387، 01:46 بظبا سلام درست میبینم lomion هم kde کار شد یا علیخیلی وقته که تموم دنیای لینوکس داره میاد اونم اومد وقتی ادم سیستم مناسب داشته باشه مگه میشه با محیط قویتر کار نکنه بله تو یه سیستم ضعیف گنوم فوق العادس ( خداست ) ولی نه تو سیستم امروزی دیگه نیازی نیست میشه از امکانات پیشرفته تر بهره برد
با سلام درست میبینم lomion هم kde کار شد یا علی
سلام دوست عزیز،منظورتون از رفتن داک بار موقع شروع به کار ابونتویه؟اگه آره که باید اون رو به نشست (Session) های خودتون اضافه کنید
این هم عکس از دکستاپ یک مبتدی! فقط چندتا سؤال داشتم!چجوری میشه کاری کرد که توی دکستاپ آیکونها نمایش داده نشه؟و اینکه راهی هست که پنجرهای که باز هست زیر Dock bar نره؟ چون وقتی میره اون زیر پائین صفحه نشون داده نمیشه؟!
با من بودی اینو؟
نقلقول از: LinuxRevo در 22 بهمن 1387، 12:04 قظبا من بودی اینو؟آره جوووووووووووونم !!!
این در مورد اولی: http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,700.msg4033.html#msg4033دومی هم بستگی داره از چه داک باری استفاده میکنی. ciaro dock که مطمئنم چنین تنظیمی داره. ولی این فکر کنم آوانت باشه که باهاش کار نکردم. ولی احتمالا باید این تنظیمات ساده رو داشته باشه.
درسته آوانت هستش . مشکلات زیادی داره زیاد نتوسنتم باهاش کنار بیام