انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چرا باید ویندوز را کنار گذاشت؟  (دفعات بازدید: 5580 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین PedramPaakzad

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 84
پاسخ به: چرا باید ویندوز را کنار گذاشت؟
« پاسخ #15 : 04 امرداد 1390، 06:41 ق‌ظ »
نقل‌قول
این سوال پیش میاد که چرا این شرکت ها مثل adobe یا autodesk چرا فقط نسخه های رایگانشونو واسه لینوکس میدن بیرون مثلا adobe air ؟! دلیلش کاملا واضحه ما 3 پلتفرم داریم ( مک ، ویندوز و لینوکس ) که 2 تای اولی پولی هستند و سومی مجانی  آیا وقتی نسخه لینوکسی تری دی مکس واسه لینوکس وجود داشته باشه و کاربر فقط تری دی مکس کار باشه آیا واسه ویندوز  و مک پولی پرداخت خواهد کرد یا نه ؟ خوب مشخص  هست که نه و نهایتا کاربران ویندوز  و مک به شدت کاهش  خواهند یافت بنابراین همیشه یک انحصار طلبی وجود خواهد داشت که نمی گذارند این شرکت ها نسخه های پرطرفدار ویندوزی را برای لینوکس بیرون بدهند و خود مایکروسافت هم در جلوگیری از این امر سهیم است.
مثلا نسخه پولی vmware به خوبی مک و ویندوز  در  لینوکس کار می کنه! پس ........

برای چندین و چندمین بار! گنو/لینوکس برای جایگزینی ویندوز، مک یا هیچ سیستم عامل انحصاری دیگه‌ای به وجود نیومده، بلکه یک آلترنتیو مطلقا آزاد در مقابل سیستم عامل‌های انحصاریه. نکته اینجاست که این آزادی شامل برنامه‌هایی که قراره روی اون اجرا بشه هم میشه، چون گنو و گنو/لینوکس صرفا یه ابزار نیستن و هدفی والاتر دارن. نمیدونم چرا همش میگین اگر فلان شرکت‌ها برنامه‌‌هاشونو (که انحصاری هستن) برای گنو/لینوکس ارائه میدادن دیگه کسی از ویندوز استفاده نمیکرد! اگر قرار باشه گنو/لینوکس یه واسطه (ابزار) برای اجرای برنامه‌های انحصاری باشه پس اصلا برای چی به وجود اومده از ابتدا؟!!

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
« پاسخ #16 : 04 امرداد 1390، 10:24 ق‌ظ »
ببینید قبل از اینکه جانب داری کنیم بیایید به بیان واقعیت بپردازیم . بیان واقعیت هیچگاه نشان دهنده سمت و سوی گفتار نخواهد بود . اگر شما موضوع رو آزادی  عنوان کردید هر برنامه ای چه آزاد چه غیر آزاد چه تجاری و چه  غیر تجاری  ، سیستم عامل موظف هست که بستر را برای توسعه نرم افزار های آزاد و غیر آزاد آماده کنه این رسالت هر سیستم عاملی هست . حالا اون مربوط به خودتون و طرز فکر  خودتون هست که چطور می خواید رفتار کنید و لی هی کس نباید محدود به طرز فکر  خاصی باشه و همه آزادند هر جور دوست دارند فکر کنند و حتی از نرم افزار های چند هزار دلاری تحت لینوکس استفاده کنند . از دید من استفاده از لینوکس برای  من شرط هست و بقیه موارد فرعیات امر هستند ( از دید من ).
شما را نمی دونم ولی یکی از  خواسته های بنده همه گیر  شدن لینوکس به عنوان یک سیستم عامل کامل هست.و من لینوکس رو به عنوان رقیب خواهم دید .

آفلاین PedramPaakzad

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 84
« پاسخ #17 : 04 امرداد 1390، 01:11 ب‌ظ »
@ طاهر

خب شما دقیقا همونطوری که گفتم دید ابزاری نسبت به گنو/لینوکس داری و این بین آزاد یا انحصاری بودن هیچ فرقی به حال شما نمیکنه. حتی اگه خود گنو/لینوکس هم انحصاری بود باز فرقی به حال شما نمیکرد! در دیدگاه شما صرفا مفت بودن و کارایی مهمه که خب اینم برا خودش یه جور نظر و عقیدست، اما خودخواهانست :)

در ضمن شما منظور پست قبل من رو متوجه نشدی، من نمیگم گنو/لینوکس نمیتونه یا نباید رقیب ویندوز یا مک باشه یا بشه، میگم که هدف گنو/لینوکس آزادیه و برای رقابت با ویندوز نباید اصولش رو زیر پا بذاره و به هر کاری نباید دست بزنه. در واقع اولویتش جایگزینی ویندوز یا مک نیست که در این راه هدف بخواد وسیله رو توجیه کنه.
« آخرین ویرایش: 04 امرداد 1390، 01:22 ب‌ظ توسط PedramPaakzad »

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
« پاسخ #18 : 04 امرداد 1390، 04:45 ب‌ظ »
شما می تونید هدف والای  گنو/لینوکس رو بیان کنید.

آفلاین Keivan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
« پاسخ #19 : 05 امرداد 1390، 11:53 ب‌ظ »
مرداد 1390 - شرکت مایکروسافت کارتون زیبایی را به عنوان هدیه تولد لینکوس برای این سیستم عامل منابع باز آماده کرد.
این فیلم متحرک یک دقیقه ای مسیر برخوردهای میان دو سیستم عامل ویندوز و لینوکس را نشان می دهد و در پایان به این نتیجه می رسد که بهترین راه برای ادامه رقابت، صلح و آشتی است.

این کارتون را شرکت ردموند به مناسبت بیستمین سالگرد تولد سیستم عامل منابع باز لینکوس برای شرکت پنگوئن فرستاده است.

ویندوزهای مایکروسافت سیستم عاملهای تحت لیسانس و لینوکسها سیستم عاملهای منابع باز هستند. این دو نگاه متفاوت به بازار IT به مدت دو دهه است که درحال مبارزه با یکدیگرند.

براساس گزارش اوستاتیک، در ابتدای این فیلم جمله "مایکروسافت در مقابل لینوکس" ظاهر می شود. سپس بیل گیتس (به عنوان نماد مایکروسافت) کیک تولدی را برای پنگوئن (علامت لینوکس) می آورد اما پنگوئن آن را قبول نمی کند و به این ترتیب مبارزه میان این دو آغاز می شود.
در پایان، با طرح سئوال "مایکروسافت و لینوکس؟" به نظر می رسد که غول نرم افزاری دنیا پیشنهاد آشتی را مطرح می کند به طوریکه سرانجام پنگوئن می پذیرد که کیک را قبول کند.
20 سال قبل در ماه آگوست سال 1991 یک دانشجوی فنلاندی به دلیل علاقه ناب خود به یک دنیای انفورماتیکی تازه شکل گرفته، با این جملات اولین عرضه سیستم عامل "کرنل لینوکس" را اعلام کرد: "سلام به همه شما که از سیستم عامل مینیکس استفاده می کنید. من در حال ساخت یک سیستم عامل رایگان برای رایانه های AT 386 و 486 هستم که تنها برای سرگرمی است و بنابراین چندان مهم و حرفه ای نخواهد بود" و به این ترتیب اولین بارقه سیستم عامل لینکوس در دنیای IT درخشید.

منبع: ItIran

یه خبر جدید اینکه دیشب کرنل ورژن 3 پایدار شد.