انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: فرمان sudo apt-get update چه کاری انجام می دهد؟  (دفعات بازدید: 1692 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین khajavi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 361
    • کافه ی گنو/لینوکس
من احتیاج به نصب babylon داشتم. برای همین باید ie را نصب کنم. تو نصب ie تو ویکی توضیح داده که باید دو منبع جدید به منابعم اضافه کنم و فرمان sudo apt-get update را اجرا کنم. الان هم حدود نیم ساعتی هست که داره آپدیت میکنه
چیچی آپدیت میکنه؟ آیا این مرحله واقعا ضروریه. داره حوصلم را سر می بره

lomion

• مهمان
این دستور لیست بسته‌هایی که توی مخازن هست، به روز می رسونه . اگه مثل حالا یه مخزن جدید داشته باشید، لازمه تا بسته‌های جدید به لیست بسته‌های قابل نصب اضافه بشن. اگه طول کشید. متوقفش کنیدو دوباره اجراش کنید. 

آفلاین salah

• Full Member
  • *
  • ارسال: 131
    • Pride Web hosting and Domain Reisteration
این دستور لیست بسته‌هایی که توی مخازن هست، به روز می رسونه . اگه مثل حالا یه مخزن جدید داشته باشید، لازمه تا بسته‌های جدید به لیست بسته‌های قابل نصب اضافه بشن. اگه طول کشید. متوقفش کنیدو دوباره اجراش کنید. 

طول میکشه معمولا شاید یک ساعت به سرعت خودت هم بستگی داره اما در ویکی درست توضیح دادن اگه درست بخونی و انجام بدی مشکلی نداره

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
این دستور در واقع فهرست بسته‌های موجود روی مخازن مختلف رو به سیستم نصب بسته‌ها در اوبونتو منتقل میکنه. طول کشیدنش هم بستگی به مخزنهایی که در sources.list معرفی کردید و سرعت اتصال اینترنت شما بستگی داره...
اجرای این دستور رو نباید متوقف کنید...
اگه میشه فایل etc/apt/aources.list/ رو برامون بگذارید ببینیم شاید بشه بعضی از مخازن مثل deb-src یا چیزهایی که لازم ندارید رو غیرفعال کرد...
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom