کم کم دارم از این که این همه مبتدی ام و هی سوال می پرسم خجالت میکشم .
خجالت نداره که
من داره به این پشکار و علاقت حسودیم میشه. همینجوری ادامه بدی زود استاد میشی. منم خیلی حرفه ای نیستم. از روی احتیاج یه چیزای خیلی کمی یاد گرفتم.
من با دستور chroot آشنا نیستم بعضی از پوشه های آرچ هم قفل اند و نمی تونم آن ها رو باز کنم
منم خیلی وارد نیستم فقط یه چندباری از روی راهنماها این کارو انجام دادم. هر چی میخوام بهت بگم رو دارم از این لینکی که پایی میگذارم می خوام ترجمه کنم برات.
https://wiki.archlinux.org/index.php/Change_Root
تا جایی که من میدونم کار chroot اینه که ریشه سیستم رو عوض میکنه. آخرش یعنی انیکه شما از کرنل فدورا استفاده میکنی برای راه اندازی کامپیوترت ولی بعدش با همون کرنل وارد سیستم آرچ لینوکس میشی و هر تغییری تو سیستمت بدی روی آرچ اعمال میشه
راستی اگه می شه یک روتر خوب رو معرفی کن که برم بخرم دیگه در ضمن اگه یک رو تر خوب داشته باشم دیگه احتیاج به عوض کردن کرنل ندارم ؟ چون شنیدم کرنل های پیش فرض سیستم عامل با سیستم عامل بهتر کار می کنند
خریدن یه روتر خوبه ولی تعویض کرنل برای شما واجبه. چون حتی اگه انیترنتت وصل بشه هم با این کرنل سرعتت میاد پایین حدود 27%. علتشم که قبلا گفتم بهت: درایور کارت شبکت تو ورژن های قدیمی لینوکس مشکل داشته.
روترا تو بازار تهران خیلی تنوع ندارن. همشون با d-link هستن با tp-link همشون هم چینی هستنو از یه غماش. شما کافیه موقع خرید تاکید کنی که مودم داری و میخوای روتری بخری خودش کانکشن درست کنه. من نمیدونم تو بازار چه جنسایی هست الان. من خودم یه D-Link DIR-300 دارم. ولی فعلا برای خرید عجله نکن شاید مشکلت همینجوری حل بشه. مودمت از چه مارک و مدلیه؟
-----------------------------------
حالا برای chroot کردن یه شرطی لازمه و اون هم اینه که کرنل اون دیسکی که باهاش بوت میکنی (فدورا) و برنامه های روی هاردت (آرچ) هر جفتشون یا 32 بیتی باشن یا 64 بیتی. یعنی از این نظر مثل هم باشن. شما خودت بهتر میدونی چه فایلی دانلود کردی ولی اگه نمیدونی یا شک داری دستور زیر رو روی هر دو سیستم بزن.
uname -m
خروجی دستور زیر رو هم بهم بگو که بعدا لازم میشه
fdisk -l
مدل مودمم اینه
TP-LINK TD-8811 ADSL2+Modem router
uname -m
تو هر دوتا می زنه
x86_64
fdisk -l
Disk /dev/sda:1500.3GB,1500301910016 bytr 225 heads ,63 sector size(logical/physoptimal)
:512bytes/512bytes
Disk identifier:0x0005ff39
device boot start end blocks id system
/dev/sda1 * 1 66 530113+ 83 inux
/dev/sda2 67 194 1028160 82 inux swap/solaris
/dev/sda3 195 4083 31238392+ 83 inux
/dev/sda4 4084 182401 1432339335 83 inux