انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: ذخیره نرم افزار دانلود شده  (دفعات بازدید: 7911 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mehran64

• Full Member
  • *
  • ارسال: 110
پاسخ به: ذخیره نرم افزار دانلود شده
« پاسخ #15 : 07 شهریور 1390، 01:39 ب‌ظ »
هیچ کی نمیخواد راه حل بده  ](*,)

آفلاین ham!d

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 599
« پاسخ #16 : 07 شهریور 1390، 03:06 ب‌ظ »
هیچ کی نمیخواد راه حل بده  ](*,)
شما قاعدتا یک فایل فشرده دانلود کردین که پس از اکسترکت کردن فولدرهای زیر توشه:
doc
linux
locale
logs
pixmaps
plugins
projects
source
win32
خوب حالا وارد پوشه‌ی linux می‌شین و اونجا دو تا فایل دارین به این اسمها:
keryx
keryx.conf
حالا روی keryx کلیک راست کنین و از سربرگ Open Wuth ببینید که روی هیچ نرم افزاری فعال هست یا نه. اینجا اعلام کنین که چه نرم افزارهایی توی این tab لیست شدن و بطور پیش فرض کدوم گزینه انتخابه؟

اگه ویندوز دارین  فایل exe توی پوشه win32 رو توی ویندوز چک کنین ببینید اجرا میشه؟ همین فایل رو با واین هم باز کنین.
« آخرین ویرایش: 07 شهریور 1390، 03:47 ب‌ظ توسط Dream »

آفلاین Saeed D

• Full Member
  • *
  • ارسال: 170
« پاسخ #17 : 11 شهریور 1390، 11:30 ب‌ظ »
سلام من همین الان میخواستم در این مورد یه پست بزنم که دیدم این دوست عزیز قبل از من زحمتش رو کشیده
من رفتم توی اون پوشه ای که گفته بودید ولی دیدم همون جور که موقع نصب یک برنامه از اینترنت چندین پکیج دانلود میشه اون جا هم هزاران پکیج موجوده

فکر کنم با کپی کردونشون کار حل نمیشه از چند جواب هم که بچه ها دادن سر در نیاوردم میشه یه کم ساده تر توضیح بدید؟
درود دوست عزیز.
امیدوارم که جوابتونو دیر نداده باشم.
بهترین راه برای بک آپ گیری همون راهی هس که دوستمون گفته.برنامه Aptoncd طریقه نصبشم خیلی ساده هستش.
کافیه ترمینال رو باز کنید و دستور زیر رو توی اون پیست کنید:
sudo apt-get install aptoncd
بعد از شما پسورد میخاد که باید وارد کنید.
بعدش خودش نصبش میکنه.برای اجرا کردنشم توی همون ترمینال تایپ کنید:
aptoncd
برنامه باز میشه.
عشق است دنیای متن باز

آفلاین mehran64

• Full Member
  • *
« پاسخ #18 : 14 شهریور 1390، 04:47 ب‌ظ »

شما قاعدتا یک فایل فشرده دانلود کردین که پس از اکسترکت کردن فولدرهای زیر توشه:
doc
linux
locale
logs
pixmaps
plugins
projects
source
win32
خوب حالا وارد پوشه‌ی linux می‌شین و اونجا دو تا فایل دارین به این اسمها:
keryx
keryx.conf
حالا روی keryx کلیک راست کنین و از سربرگ Open Wuth ببینید که روی هیچ نرم افزاری فعال هست یا نه. اینجا اعلام کنین که چه نرم افزارهایی توی این tab لیست شدن و بطور پیش فرض کدوم گزینه انتخابه؟

اگه ویندوز دارین  فایل exe توی پوشه win32 رو توی ویندوز چک کنین ببینید اجرا میشه؟ همین فایل رو با واین هم باز کنین.

اولا فایل keryx در پوشه لینوکس نبود بلکه در پوشه Source بود طبق فرمایش شما کلیک راست کردم وتنها برنامه های Office در اونجا بود

« آخرین ویرایش: 15 شهریور 1390، 10:37 ق‌ظ توسط mehran64 »

آفلاین mehran64

• Full Member
  • *
« پاسخ #19 : 17 شهریور 1390، 07:23 ب‌ظ »
چرا کسی جواب نمیده!!!!!!!!!!

آفلاین Saeed D

• Full Member
  • *
  • ارسال: 170
« پاسخ #20 : 17 شهریور 1390، 07:26 ب‌ظ »
چرا کسی جواب نمیده!!!!!!!!!!
اینجا همینجوری هس.عادت میکنی.
ایشالا فروم جدید که ساخته بشه خیلی وضعیت بهتر میشه.
اگه شمام دوس داری فروم جدید ساخته بشه به قسمت پیشنهاد و انقادات برو و اونجا موافقتتو اعلام کن
عشق است دنیای متن باز

آفلاین ham!d

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #21 : 18 شهریور 1390، 12:05 ب‌ظ »
چرا کسی جواب نمیده!
طبق فرمایش شما کلیک راست کردم و تنها برنامه های Office در اونجا بود
باید واین رو نصب داشته باشین: wine
فایلی که من دانلود کردم این هستش:keryx_0.92.4.1.zip  به حجم 17.8مگابایت و همون وضعیتی داره که بالا گفتم!

اولا فایل keryx در پوشه لینوکس نبود بلکه در پوشه Source بود
سافتورسنتر رو باز کنین و در قسمت Installed Software عبارت python رو سرچ کنین، ببینید نصبه؟ (قاعدتاً باید بصورت پیش‌فرض نصب باشه)
=>
keryx.py رو از طریق کلیک راست> تب پرمیژن> اجرایی کنین و بعد با دابل کلیک> open in terminal

نقل‌قول
اگه ویندوز دارین فایل exe توی پوشه win32 رو توی ویندوز چک کنین ببینید اجرا میشه؟ همین فایل رو با واین توی لینوکستون هم می‌تونین باز کنین.
این کارو انجام دادین؟
« آخرین ویرایش: 18 شهریور 1390، 12:47 ب‌ظ توسط Dream »

آفلاین mehran64

• Full Member
  • *
« پاسخ #22 : 21 شهریور 1390، 01:08 ق‌ظ »
چرا کسی جواب نمیده!
طبق فرمایش شما کلیک راست کردم و تنها برنامه های Office در اونجا بود
باید واین رو نصب داشته باشین: wine
فایلی که من دانلود کردم این هستش:keryx_0.92.4.1.zip  به حجم 17.8مگابایت و همون وضعیتی داره که بالا گفتم!

اولا فایل keryx در پوشه لینوکس نبود بلکه در پوشه Source بود
سافتورسنتر رو باز کنین و در قسمت Installed Software عبارت python رو سرچ کنین، ببینید نصبه؟ (قاعدتاً باید بصورت پیش‌فرض نصب باشه)
=>
keryx.py رو از طریق کلیک راست> تب پرمیژن> اجرایی کنین و بعد با دابل کلیک> open in terminal

نقل‌قول
اگه ویندوز دارین فایل exe توی پوشه win32 رو توی ویندوز چک کنین ببینید اجرا میشه؟ همین فایل رو با واین توی لینوکستون هم می‌تونین باز کنین.
این کارو انجام دادین؟

همون فایلی رو که گفتید دانلود کردم و نصب ولی بازم فایلی که گفتید در پوشه source بود و دوباره همون کارایی که گفتید انجام دادم ولی هیچ فایده ای نداشت

python ورژن 2.6 در سیستمم نصبه ، روی keryx.py کلیک راست کردم و بعد Open with رو زدم و تنها فایل gedite و office اونجا بود که دستی python رو ADD کردم ولی بازم فایده ای نداشت
فایل keryx_1.0-public21_all.deb رو که DEB هست دانلود کردم و به راحتی نصب شد ولی شکل نرم افزار به همان صورتی است که لینک عکسش رو گذاشتم
لطفا راهنماییم کنید
لطفا راهنماییم کنید

آفلاین ham!d

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #23 : 21 شهریور 1390، 09:40 ق‌ظ »
مفسر پیتون رو نصب دارین دیگه؟
python interpreter
----------------------
چه اصراری روی کریکس دارین. "از سوشی‌هاه" استفاده کنین: http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,16491.msg167047.html#msg167047
یا می‌تونی با سیناپتیک نرم‌افزارهایی که می‌خوای را توی یک اسکریپت جا بدی ببری روی سیستم دیگه دان کنی و چند روش دیگه که همون لینک بالا اشاره شده بهشون.
نقل‌قول
روی keryx.py کلیک راست کردم و بعد Open with رو زدم و تنها فایل gedite و office اونجا بود که دستی python رو ADD کردم ولی بازم فایده ای نداشت
عزیز شما دقت نمی‌کنی چرا؟ keryx.py را executable کن. روش دوبار دابل کلیک کن. یک باکس پیغام باز میشه، که یک گزینه‌ش Open in terminal است. این گزینه رو انتخاب کن. صحبت از open with کی کرد این وسط؟!

تکرار: اگه ویندوز دارین فایل exe توی پوشه win32 رو توی ویندوز چک کنین ببینید اجرا میشه؟ همین فایل رو با واین توی لینوکستون هم می‌تونین باز کنین. این کارو انجام دادین؟

"فایل keryx_1.0-public21_all.deb رو که DEB هست دانلود کردم و به راحتی نصب شد ولی شکل نرم افزار به همان صورتی است که لینک عکسش رو گذاشتم" => کدوم عکس؟

آفلاین mehran64

• Full Member
  • *
« پاسخ #24 : 21 شهریور 1390، 07:04 ب‌ظ »

نقل‌قول
مفسر پیتون رو نصب دارین دیگه؟
python interpreter
----------------------
بله نسخه 2.6

نقل‌قول
عزیز شما دقت نمی‌کنی چرا؟ keryx.py را executable کن. روش دوبار دابل کلیک کن. یک باکس پیغام باز میشه، که یک گزینه‌ش Open in terminal است. این گزینه رو انتخاب کن. صحبت از open with کی کرد این وسط؟!

منم دقیقا همین کار رو کردم اول executable بعد Open in terminal ولی هیچ عکس العملی نشون نمیده

نقل‌قول
تکرار: اگه ویندوز دارین فایل exe توی پوشه win32 رو توی ویندوز چک کنین ببینید اجرا میشه؟ همین فایل رو با واین توی لینوکستون هم می‌تونین باز کنین. این کارو انجام دادین؟

نه هیچ کدوم رو ندارم

نقل‌قول
"فایل keryx_1.0-public21_all.deb رو که DEB هست دانلود کردم و به راحتی نصب شد ولی شکل نرم افزار به همان صورتی است که لینک عکسش رو گذاشتم" => کدوم عکس؟
http://www.4shared.com/photo/cIJh7PKt/Screenshot.html

آفلاین ham!d

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #25 : 21 شهریور 1390، 08:15 ب‌ظ »
نقل‌قول از: mehran64
فایل keryx_1.0-public21_all.deb رو که DEB هست دانلود کردم و به راحتی نصب شد ولی شکل نرم افزار به همان صورتی است که لینک عکسش رو گذاشتم:
:o
شما که نصبش کردی، مشکل چیه الان؟

نقل‌قول از: mehran64
نقل‌قول از: Dream
اگه ویندوز دارین فایل exe توی پوشه win32 رو توی ویندوز چک کنین ببینید اجرا میشه؟ همین فایل رو با واین توی لینوکستون هم می‌تونین باز کنین. این کارو انجام دادین؟
نه هیچ کدوم رو ندارم
شما که بالا گفتی واین رو نصب کردی؟

آفلاین identi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 417
« پاسخ #26 : 22 شهریور 1390، 09:17 ب‌ظ »
توی پوشه‌ ای که keryx.py هست روی فضای خالی کلیک راست کنین و open in terminal بزنین و بعد:
python keryx.py

آفلاین mehran64

• Full Member
  • *
« پاسخ #27 : 23 شهریور 1390، 12:10 ق‌ظ »

نقل‌قول

شما که نصبش کردی، مشکل چیه الان؟

این عکس با چیزی که در لینک زیر میبینید متفاوته به هر حال اگه در همین ورژنی که من نصب کردم میتونید بهم بگید که چطور فایلها رو از سیستم مبدا به مقصد انتقال بدم چیزی که در لینک زیر کام مشخصه
http://keryxproject.org/2011/01/announcing-keryx-1-0
« آخرین ویرایش: 23 شهریور 1390، 12:12 ق‌ظ توسط mehran64 »