سلام
من مدت زیادی از یاهو و سپس گوگل استفاده كردم . سرویس میل گوگل (جیمل) نسبت به یاهو از نظرات مختلفی بهتر هست و من به شخصه ترجیحش می دم . گوگل در سالهای اخیر پیشرو تكنولوژی های جدید بسیاری بوده و شاید در جریان باشید یكی از شركت هایی هست كه اكثر در مقابل زور گویی كشور های های مختلف تا جای ممكن مقاوت كرده (برخلاف یاهو !!) ولی خوب این هم ناگفته نمونه كه شركتی چون گوگل سالانه میلیارد ها دلار خرج دارند !! مثلما عاشق چشم ابروی ما نیستند كه بیاد و مفت مثلا 3 گیگ فضا رو به هر كاربر خودش بده همراه با كلی پهنای باند و هزینه هایی چون نگهداری و ... ! كسی می تونه ادعا كنه حتی یك ایمیلش ناخواسته یا در اثر خطا از سیستم میل گوگل حذف شده ؟! به احتمال زیاد نه ! ولی در سیستم خودمون و سرورهامون شاید هر روز چند تا فایل رو اشتباهی بر اثر مشكلاتی چون بی دقتی یا نقص نرم افزاری و سخت افزاری از دست می دیم ! با كمی فكر خواهید دید چقدر زحمت می كشند و چقدر هزینه می كنند و چقدر كارشون درسته
خوب دوستان من ، در عوضش اوناهم باید چیزی عایدشون بشه !! و چیزی كه عاید اونا می شه و شاید خیلی بیشتر هم ارزش داره اطلاعاتی هست كه از ما كاربران جمع می كنند . این موارد در مورد هر سیستمی صادق هست و هرجا بریم همینه ! اونهام هم با این اوصاف كاملا حق دارند منافع خودشون رو در نظر بگیرند ! ما همچین سیستمی دستمون بود امكانش بود كه بر خلاف منافع خودمون و به نفع یك كشور دیگه كاری بكنیم ؟؟!!
پس اگر هم مشكلی باشه و محدودیتی از طرف اونا برای ما اعمال بشه من به هیچ وجه از دست جایی كه این تصمیم رو گرفته ناراحت نمی شم !! بسیار هم ممنونم ! تا الانش كلی استفاده رایگان كردم ! بیشتر سعی می كنم دلایلشو بفهم و از اونا ناراحت باشم و سعی كنم كمكی حتی كم برای درست شدن قضایا بكنم !! چرا گوگل یه كشور دیگه رو مسدود نمی كنه ؟!؟! چرا ما ؟ ظاهر كار رو نبینید ! دلیل اصلی این تصمیم چی هست ؟ شاید خودمون مقصریم !
در ثانی متورهایی چون پارسیك یا .. خیلی خیلی راه دارند تا بتوند با سیستم های پیشرفته ای چون گوگل یا یاهو رقابت كنند و شاید هرگز نتونند