سلام
اول از همه باید خودمو معرفی کنم
اسمم امیر هست و ۱۷ سالمه و تازگیا به لینوکس و صد البته به اوبونتو مهاجرت کردم
من خیلی دوست دارم برنامه نویسی یاد بگیرم از طرفی دوست داره تو یه community هم شرکت داشته باشم...
داشتم یکی از تاپیک ها رو می دیدیم یکی از دوستان گله داشت که چرا ما تولید محتوا نداریم؟؟؟
این جرقه اومد تو ذهنم که یه همچین تاپیکی بزنم.
با کمک بزرگتر های فروم و تازه وارد ها دونه دونه مبانی اساسی برنامه نویسی رو شروع کنیم.درست مثل کلاس درس.
مثلا هر روز ساعت خاصی
بعد که یاد گرفتیم مبانی اصلی رو
شروع کنیم به تمرین کردن با هم و کمک به هم و حل مشکل همدیگه و
وقتی یه چیزایی یاد گرفتیم شروع کنیم با ایجاد تولید محتوا هم برای فروم و هم تولید محتوای اموزشی برای عموم و هم تولید یه سری نرم افزار کاملا ایرانی مثلا برای شروع یه نرم افزار دانلود منیجر
ما مگه چی مون از بقیه کمتره؟؟؟
ممکنه مث این تاپیک قبلا هم بوده باشه
اما چیزی که هست اینه که نزاریم این یکی مثل بقیه خاک بخوره...
ممنون از همه
هر کی هست اعلام آمادگی کنه تا کم کم شروع کنیم...
راستی اگه می خوایم از طریق ای ار سی که بعدا می سازم با هم یاد بگیریم و محتوای ای ار سی رو اینجا قرار می دم
شاید هم یه سایت زدیم...:دی
ممنون
سلام امیر، خوشحالم از آشنایی باهات و علاقهای که به پیشرفت برنامهنویسی لینوکس داری.
کاری که میخوای انجام شدنی هست و ولی یکم باید واقعبین بود. ما افراد متخصص برنامه نویس اونقدر نداریم که بشه همچین کاری رو شروع کرد. به نظرم باید بنیادی کار کرد. فعلا مشکل شدید مطالب آموزشی داریم، مثلا حتی یه مطلب کامل در مورد کامپایل کد C با gcc که کامل توضیح داده باشه نداریم. پیشنهاد میکنم وقت و انرژیت رو فعلا روی تولید محتوای آموزشی بزاری. با زبونها زیادی میشه روی لینوکس برنامه نوشت. زبونهای مثل c و c پلاس پلاس و c شارپ کتاب برای یادگیریشون توی بازار زیاده. زبونی مثل پایتون خیلی عالیه که اصلا مستندات براش به فارسی نداریم. یه کتاب آزاد عالی به اسم DiveInPython براش هست که استارت ترجمهش هم خورده http://www.diveintopython3.ir و میتونی اونجا وقت بزاری. برای Toolkit هایی مثل GTK و QT هم هیچ متن آموزشی نداریم. کار کردن روی اونها میتونه ایده خوبی باشه. کتابهای خوبی هم روی ویکی LinuxReview هست که مسعود معرفی کرد و انتظارت رو میکشن هرکاری رو هم که شروع کردی میتونی بم معرفیش کنی تا توی آزادراه معرفیش کنم تا بقیه هم باش آشنا بشن و افراد بیشتری به کمکت بیان وقتی مستنداتمون به اندازه کافی رسید میتونیم به بقیه موضوعات فکر کنیم و براشون برنامهریزی کنیم
موفق باشی
درود
من هم از آشنایی با شما خوشحالم
خودم دارم سعی می کنم که یه چیز هایی یاد بگیرم و وقتی به یه جاهایی رسیدم یه سایتی بزنم
که هر کاربر بیان و از امکانات استفاده کنن
درسته در مورد کیوت و جی تی کی مقاله نداریم اما بهتره یه اجتماعی درست کنیم که مقاله بنویسه
شاید تک و توک به مقاله های من تو اینجا سر زده باشید
یه چیز دیگه ای هم که هست اینه که من اگه بخوام شروع کنم به تولید محتوا
تو چه سایتی فعالیت کنم و بگم که دارم محتوا می سازم
خود من عاشق تولید محتوا هستم
چیزی که تو فروم های ایرانی کم پیدا میشه
گفتین که تو آزاد راه معرفی می کنین تا بقیه بیان و کمک کنن
مشکل من تنها اینه که تو کجا فعالیت رو آغاز کنم باید یه جایی باشه دیگه
اگه بگین کجا ممنونتون میشم
امیدوارم بتونم با این کار برای مردم کشور عزیزم مفید واقع بشم