آخه این یه پیشنهاد بسیار خوبه.ببین من میتونم خیلی از مطالب مفید همین انجمن رو بهت معرفی کنم که بس که توش نوشته متشکرم از برنامتون و یا متشکرم از راهنماییتون و انم نوشته خواهش میکنم واینا.صفحات الکی زیاد شده و برای یکی که مثلا به یه مشکلی خورده یا میخاد کل صفحات یه مطلبو بخونه عذاب آوره.
به نظر من وبمستر باید یه فکر اساسی راجع به این مساله داشته باشه
100 درصد حرف شما منطقیه و بنده منظورم به عدم صحت سخن شما نبود، همه هم میدونیم که بهترین راه برای جلوگیری از زیاد شدن تعداد صفحات تاپیک ها استفاده از دکمه تشکر هستش (شاید یکی از دلایلی که کاربرها بجای جستجو در انجمن سوالات تکراری میپرسن و تاپیک جدید باز میکنن همین کثرت پست های نامربوط باشه- مثلا کاربرهایی هستن که از میون پستهاشون حداقل 100 تاش فقط دو کاراکتر داره 1+
)
وقتی وبمستر بعد از این همه توی سر زدن کاربرها در این خصوص کاری انجام نمیده پس تکرار مکررات کردن نتیجه ای نداره و فقط باعث میشه وقتتون تلف بشه.دو تا از مباحثی که به صورت دوره ای اوج میگیرن یکی دکمه تشکره و دیگری وضعیت ویکی !!! متاسفانه هر بار هم به تجربه ثابت شده که این بحث ها نتیجه ای نداره(به نظر من بعد از ارسال یکی دو پست در تاپیک هایی که به این مبحث می پردازن بیشتر حالت تفنن و وقت تلف کردن پیدا میکنن).