اولن اینکه دیتابیس رو برداریم میشه دزدی اطلاعات میتونند از طریق مراجع قانونی پیگیرمون باشند
دومن اینکه من برای راه انداختن انجمن جدید یه سری افراد حرف زدم و می تونند هم قالب درست کنند و هم راه اندازی کنند و هم پشتیبانی فنی داشته باشند(که خودم هم از اونام )و..
تنها راهی که برامون میمونه به نظرم اینکه انجمن جدید راه اندازی بشه و یکسری از افراد تاپیک های خوب و مفید این انجمن رو به انجمن جدید انتقال بدن. بعد صفحه اصلی این انجمن قدیمی هم یه تغییر کوچولو یدیم و می نویسیم انجمن جدید ابونتو به فلان آدرس انتقال داده شد!
در ضمن میتونیم به تمام وبلاگ ها و انجمن های لینوکسی هم بگیم که از ما پشتیبانی کنند و ما رو معرفی کنند
این کار مستلزم اینکه همه افراد(به خصوص افراد فعال) انجمن همکاری و حمایت کنند
درضمن اضافه کنم که باید این کار با رضایت بیشتر افراد فروم انجام بشه
مخالفم...
ببینید بحث سر امکاناته، مدیر اصلی اینجا یعنی آقای زبردست باید تصمیم نهایی رو بگیرن؛
کلا در فرومهای دیگه همیشه افراد فعالتر مدیر میشن و روی کاربرا نظارت می کنن. مدیران قدیمی هم به گروه مدیران باز نشسته منتقل میشن اینجوری همیشه روح انجمن جوون می مونه.
اگه بحث سرور هست که من خودم حاضرم با هزینه ی شخصی خودم یه سرور با هر سیستم انجمنی رو در اختیارتون قرار بدم. اما چرا چرخ رو از اول اختراع کنیم، چرا اینجا رو بهبود ندیم؟؟؟؟، مدیریت سایت اگه بتونه از بین شما جوونترها افرادی رو به عنوان ناظران این انجمن قرار بده با حق دسترسی کافی برای فقل، حذف و ویرایش ارسالها و همچنین اجازه بده که کاربران رو کنترل کنید و با خاطیان برخورد کنید...
دیگه مشکلی از بابت پستها نخواهید داشت،
از طرفی سیستم SMF که سیستم این انجمن هست در کل امنیت پایینی داره... و باید از اساس به فکر تغییرش بود.
حواست نباشه یه روبوت اومده با کلی اسپم دمار از روزگار انجمن در آورده که نمونش رو همه دیدن توی این انجمن. انجمن فارسی گیمپ که ماشاالله پره از روبوتهای اسپمر.
با تشکر