نرم افزار اکانتینگ ibsng که اپن سورس هم هست .نیازی به خریدش نیست جواب گویی کار شما خواهد بود
ibsng در واقع رایگان نیست و باید هزینه میلیونی براش بکنید تا نسخه جدید و تمام امکانات رو در اختیارتون قرار بده البته برای کار این دوستمون نسخه رایگانش که خیلی قدیمیه مناسبه ...
الیته میتونید از dolaradius که اکانتینگ رو بر پایه freeradius انجام میده هم استفاده کنید که هم رایگانه و هم اوپن سورس به معنی واقعی.
ضمنا سیب هم هست که بر پایه فدورا6 اجرا میشه و تا 30 کاربر همزمان و 10000 هزار کاربر تعریف شده رایگانه.
فعلا قصد دارم سرویس رو راه اندازی کنم و در کنارش لینوکس رو یاد بگیرم و سرویس هاست هم اضافه کنم
در واقع سرویس v-----p------n رو برای تامین نیاز مالی میخوام
درضمن اگه راهی باشه که هم بشه cpanel نصب کرد هم v------p-----n ارائه داد خیلی خوبه
اصولا وقتی بحث بیزینس پیش میاد کمتر کسی حاضر میشه به رایگان شما رو راهنمایی کنه.
در چنین مواردی توصیه میکنم برای حصول سریع نتیجه یا هزینه راه اندازی رو به اشخاص مجرب بپردازید و یا بیشتر و عمیق تر جستجو و پرس و جو کنید.
اگر واقعا دوست دارید یاد بگیرید و هزینه ای پرداخت نکنید بهتره کم کم طبق آموزش های موجود پیش برید و هر جا که مشکل داشتید بپرسید تا راهنماییتون کنیم.
خیلی ها هیچ وقت حاضر نمیشن وقتشون رو برای نوشتن آموزشی که حداقل در 100 سایت وجود داره تلف کنن (من خودم اینطور آدمی هستم)، پس برای این که سریع نتیجه بگیرید شروع کنید به مطالعه و آزمون و خطا و پرسش (این تنها راه حل منطقی برای یادگیری اصولی لینوکس محسوب میشه)