انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ابجاد مسیر بوت در فایل boot.ini ویندوز7  (دفعات بازدید: 14309 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین altek

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
با سلام
می خواستم در مورد ویرایش BOOT.INI  بدونم و اینکه چطور میشه فایل اجرایی  ubuntu رو در مسیر بوت قرار بدم به طوری که برای انتخاب سیستم عامل منو داشته باشم مثل زمانی که چندتا ویندوز تو سیستم هست و از طریق بوت منو یکی رو انتخاب می کنیم . و بتونم به راحتی زمان دسترسی رو در startup  ویندوز کم و زیاد کنم. آیا همچنین فکری شدنی هست؟
و اینکه ubuntu رو فقط از روی cd  می خوام اجرا بشه .ممنون

آفلاین ham!d

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 599
پاسخ به: ابجاد مسیر بوت در فایل boot.ini ویندوز7
« پاسخ #1 : 06 مهر 1390، 07:04 ب‌ظ »
می خواستم در مورد ویرایش BOOT.INI  بدونم و اینکه چطور میشه فایل اجرایی  ubuntu رو در مسیر بوت قرار بدم به طوری که برای انتخاب سیستم عامل منو داشته باشم مثل زمانی که چندتا ویندوز تو سیستم هست و از طریق بوت منو یکی رو انتخاب می کنیم. و بتونم به راحتی زمان دسترسی رو در startup  ویندوز کم و زیاد کنم.
وقتی اوبونتو رو به صورت دوال بوت کنار ویندوز نصب کنید گراب(مدیر بوت لینوکس) یک منوی انتخاب در اختیارتون میذاره که بوت به ویندوز از طریق پروسه‌ی Chainloading انجام میشه. یعنی وقتی از منوی گراب، ویندوز رو انتخاب کنین، عملیات پاس داده میشه به loader ویندوز!
ولی اگه می‌خواین منوتون ویندوزی باشه از freebcd استفاده کنین که می تونین باهاش یک مدخل واسه اوبونتو توی منوی بوت ویندوز بذارین و در این صورت باید قبلش گراب رو روی یک پارتیشن جداگانه نصب کرده باشین که chainloading از لودر ویندوز به گراب برای بوت کردن به اوبونتو امکان پذیر باشه.
نقل‌قول
اوبونتو همین جوری از روی سی-دی اجرا میشه و کار خاصی ام نمی خواد.

آفلاین altek

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 07 مهر 1390، 08:33 ب‌ظ »
می خواستم در مورد ویرایش BOOT.INI  بدونم و اینکه چطور میشه فایل اجرایی  ubuntu رو در مسیر بوت قرار بدم به طوری که برای انتخاب سیستم عامل منو داشته باشم مثل زمانی که چندتا ویندوز تو سیستم هست و از طریق بوت منو یکی رو انتخاب می کنیم. و بتونم به راحتی زمان دسترسی رو در startup  ویندوز کم و زیاد کنم.
وقتی اوبونتو رو به صورت دوال بوت کنار ویندوز نصب کنید گراب(مدیر بوت لینوکس) یک منوی انتخاب در اختیارتون میذاره که بوت به ویندوز از طریق پروسه‌ی Chainloading انجام میشه. یعنی وقتی از منوی گراب، ویندوز رو انتخاب کنین، عملیات پاس داده میشه به loader ویندوز!
ولی اگه می‌خواین منوتون ویندوزی باشه از freebcd استفاده کنین که می تونین باهاش یک مدخل واسه اوبونتو توی منوی بوت ویندوز بذارین و در این صورت باید قبلش گراب رو روی یک پارتیشن جداگانه نصب کرده باشین که chainloading از لودر ویندوز به گراب برای بوت کردن به اوبونتو امکان پذیر باشه.
نقل‌قول
اوبونتو همین جوری از روی سی-دی اجرا میشه و کار خاصی ام نمی خواد.

ممنون دوست عزیز
من زیاد حرفه ای نیستم و تازه با ubuntu آشنا شدم یک راهنمایی کنید لطفا در مورد اینکه من چطور بتونم داخل محیط ویندوز 7 دستور بوت از روی سی دی در هنگام بالا آمدن سیستم بدم و این پیغام برام هر دفعه ظاهر بشه .  من دسترسی به Bios سیستم رو ندارم
با تشکر

آفلاین ham!d

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 07 مهر 1390، 09:35 ب‌ظ »
البته نمیدونم اینکه دارم میگم جزء موارد هک محسوب میشه یا نه که اون وقت بخواد خلاف قوانین باشه. با این حال بذار بگم.

در مورد اینکه من چطور بتونم داخل محیط ویندوز 7 دستور بوت از روی سی دی در هنگام بالا آمدن سیستم بدم و این پیغام برام هر دفعه ظاهر بشه.  من دسترسی به Bios سیستم رو ندارم
ساده ترین روش از بایاس استفاده کردنه و حالا اگر روی بایاس پسورد باشه در سه سوت میشه پسورد را برداشت.

برداشتن پسورد از روی BIOS
1. وارد ویندوز شین و Run رو از منوی استارت اجرا کنین(اگه روی Run رمز بود برداشتنش کاری نداره: گوگل)
2. توی Run بنویسید: debugکه یک پنجره باز میشه.
3. سیزده خط زیر رو به ترتیب توی اون پنجره یکی یکی بنویسید و بعد از هر دستور اینتر رو بزنین. خط یازدهم یک اینتر خالی بزنین.
A
MOV AX,0
MOV AX,CX
OUT 70,AL
MOV AX,0
OUT 71,AL
INC CX
CMP CX,100
JB 103
INT 20

G
Q
البته برای همه‌ی مادربوردها جواب نمیده ولی برای اکثرشون چرا. اگه جواب نداد با توجه به مدل مادربورد گوگل رو به کمک بگیر.
موفق باشی.
« آخرین ویرایش: 07 مهر 1390، 09:39 ب‌ظ توسط Dream »

آفلاین altek

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 07 مهر 1390، 11:09 ب‌ظ »
البته نمیدونم اینکه دارم میگم جزء موارد هک محسوب میشه یا نه که اون وقت بخواد خلاف قوانین باشه. با این حال بذار بگم.

در مورد اینکه من چطور بتونم داخل محیط ویندوز 7 دستور بوت از روی سی دی در هنگام بالا آمدن سیستم بدم و این پیغام برام هر دفعه ظاهر بشه.  من دسترسی به Bios سیستم رو ندارم
ساده ترین روش از بایاس استفاده کردنه و حالا اگر روی بایاس پسورد باشه در سه سوت میشه پسورد را برداشت.

1. وارد ویندوز شین و Run رو از منوی استارت اجرا کنین(اگه روی Run رمز بود برداشتنش کاری نداره: گوگل)
3. سیزده خط زیر رو به ترتیب توی اون پنجره یکی یکی بنویسید و بعد از هر دستور اینتر رو بزنین. خط یازدهم یک اینتر خالی بزنین.
A
MOV AX,0
MOV AX,CX
OUT 70,AL
MOV AX,0
OUT 71,AL
INC CX
CMP CX,100
JB 103
INT 20

G
Q
البته برای همه‌ی مادربوردها جواب نمیده ولی برای اکثرشون چرا. اگه جواب نداد با توجه به مدل مادربورد گوگل رو به کمک بگیر.
موفق باشی.
با سپاس فراوان
دکمه تشکر رو پیدا نکردم

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19716
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #5 : 09 مهر 1390، 08:29 ب‌ظ »
آقا این کارا دردسر داره. یه گراب۲ نصب کن رو سیستم، از همه‌چی بهتره
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین altek

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 : 10 مهر 1390، 10:24 ب‌ظ »
ممنون
« آخرین ویرایش: 10 مهر 1390، 10:26 ب‌ظ توسط altek »

آفلاین altek

• Newbie
  • *
« پاسخ #7 : 10 مهر 1390، 10:30 ب‌ظ »

A
MOV AX,0
MOV AX,CX
OUT 70,AL
MOV AX,0
OUT 71,AL
INC CX
CMP CX,100
JB 103
INT 20

G
Q
موفق باشی.
با تشکر
برای این 13 دستور ، وقتی دستور 12 رو تایپ مکنم مینویسه programe terminated normally بعد که دستور 13 رو می نویسم برنامه بسته میشه ، ریستارت که می کنم بازم  پسورد هست 
لطفا راهنمایی کنید

آفلاین ham!d

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 10 مهر 1390، 11:38 ب‌ظ »
احتمالاً این روش برای سیستم شما جواب نمی‌ده. مشخصات مادربوردتون را بریزید توی گوگل ببینید چی بهتون می‌ده. روی بایاس خود کارخونه یک سری پسورد طرح میریزه که اگه اونی که به مادربوردتون می‌خوره رو پیدا کنین می‌تونین از قفل بایاس رد شین. این پسوردا بالادستیه و جدا از اونی که ادمین روی سیستم ست کرده عمل میکنه
کد: (Search for) [انتخاب]
How to clear BIOS password +your motherboard
فایل زیر رو هم آپلود کردم نگاهی بهش بندازید البته کمی قدیمیه:
« آخرین ویرایش: 10 مهر 1390، 11:47 ب‌ظ توسط Dream »

آفلاین altek

• Newbie
  • *
« پاسخ #9 : 11 مهر 1390، 08:15 ب‌ظ »
احتمالاً این روش برای سیستم شما جواب نمی‌ده. مشخصات مادربوردتون را بریزید توی گوگل ببینید چی بهتون می‌ده. روی بایاس خود کارخونه یک سری پسورد طرح میریزه که اگه اونی که به مادربوردتون می‌خوره رو پیدا کنین می‌تونین از قفل بایاس رد شین. این پسوردا بالادستیه و جدا از اونی که ادمین روی سیستم ست کرده عمل میکنه
کد: (Search for) [انتخاب]
How to clear BIOS password +your motherboard
فایل زیر رو هم آپلود کردم نگاهی بهش بندازید البته کمی قدیمیه:
مرسی
مدل مادربردم asus p5qpl است. من سرچ کردم اما چیزی که من سر در بیارم  نداشت اگه ممکنه تو این مورد هم من رو کمک کنید.
یه نکته ی دیگه اینکه تو برنامه ی run قسمتی که debug رو مینویسم زیرش اینو نوشته this will be created whit adminester provilige وکنارش علامت ویندوز رو داره ، البته چون جمله رو حفظ کردم شاید کم یا زیاد باشه .

آفلاین ham!d

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 11 مهر 1390، 10:15 ب‌ظ »
تو برنامه ی run قسمتی که debug رو مینویسم زیرش اینو نوشته this will be created whit adminester provilige وکنارش علامت ویندوز رو داره ، البته چون جمله رو حفظ کردم شاید کم یا زیاد باشه
متن زیر را توی یک فایل متنی با پسوند reg ذخیره و بعد اجرا کن ببین این عبارتی که میگی میره؟

REGEDIT4
[HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesWinOldApp]
"Disabled"=dword:0
[HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesSystem]
"DisableRegistryTools"=dword:0
« آخرین ویرایش: 11 مهر 1390، 10:37 ب‌ظ توسط Dream »

آفلاین altek

• Newbie
  • *
« پاسخ #11 : 12 مهر 1390، 08:34 ب‌ظ »
تو برنامه ی run قسمتی که debug رو مینویسم زیرش اینو نوشته this will be created whit adminester provilige وکنارش علامت ویندوز رو داره ، البته چون جمله رو حفظ کردم شاید کم یا زیاد باشه
متن زیر را توی یک فایل متنی با پسوند reg ذخیره و بعد اجرا کن ببین این عبارتی که میگی میره؟

REGEDIT4
[HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesWinOldApp]
"Disabled"=dword:0
[HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesSystem]
"DisableRegistryTools"=dword:0
با تشکر از جوابتون
وقتی که فایل رو اجرا می کنم اول اخطار میده که ممکنه برخی تنظیمات تغییر یا پاک شوند بعد که ok رو می زنم میگه کار با موفقیت انجام شد اما اون متن از بین نمیره.
متن کامل:    this task will be created with administrative privileges

آفلاین ham!d

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #12 : 13 مهر 1390، 01:23 ب‌ظ »
وقتی که فایل رو اجرا می کنم اول اخطار میده که ممکنه برخی تنظیمات تغییر یا پاک شوند بعد که ok رو می زنم میگه کار با موفقیت انجام شد اما اون متن از بین نمیره. متن کامل:    this task will be created with administrative privileges
خلاصه باید سیستم رو هک کنی بشی ادمین سیستم! اگه از روی دیسک میتونستی بوت کنی میگفتم چه طور اینکار رو بکنی ولی خوب مشکلت اینه که بایاس پسورد داره و بوت روی CD/DVD-ROMهات تنظیم نیست.
با توجه به ورژن ویندوزتون گوگل کنید و نتایج رو ازمون و خطا کنید.
http://maximumpcguides.com/windows-vista/run-a-program-with-administrative-privileges-without-uac-prompts

آفلاین bijanbina

• Full Member
  • *
  • ارسال: 200
  • جذاب دو عالم
    • بیژن بینایی
« پاسخ #13 : 14 مهر 1390، 05:00 ب‌ظ »
برای پروندن پسورد بایاس کافیه باتری مادربورد رو ۳۰ ثانیه در بیاری بعد دوباره بزنی سر جاش!

آفلاین altek

• Newbie
  • *
« پاسخ #14 : 15 مهر 1390، 01:30 ق‌ظ »
برای پروندن پسورد بایاس کافیه باتری مادربورد رو ۳۰ ثانیه در بیاری بعد دوباره بزنی سر جاش!
مرسی از جوابتون
ولی من نمی خوام در کیس باز بشه چون گارانتیش از بین میره