انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: سوالات و مشکلات ابونتو ۱۱.۱۰  (دفعات بازدید: 5187 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
پاسخ به: سوالات و مشکلات ابونتو ۱۱.۱۰
« پاسخ #15 : 22 مهر 1390، 08:56 ب‌ظ »
منم هنگ کردم ، موقع سرچ یک برنامه بود فکر کنم !
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین alireza0361

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 83
« پاسخ #16 : 23 مهر 1390، 10:23 ق‌ظ »
با سلام
تو ابونتو ۱۱.۰۴ وقتی می خواستم سی دی هایی با حجم زیر ۱۰ مگابایت رو با Braseo رایت کنم سی دی می سوخت، ظاهرا تو ۱۱.۱۰ هم، چنین مشکلی وجود داره!

آفلاین ALPHArash

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 25
« پاسخ #17 : 23 مهر 1390، 12:23 ب‌ظ »
بعد از نصب compizconfig، زمانی که خواستم ازش استفاده کنم بدون اینکه هیچ تغییری در تنظیمات ایجاد کنم، یکدفعه کل یونیتی پرید، منو ها و لانچر و همه چیز فقط چند تا آیکانی که روی desktop بودن باقی موند. logout کردم و ایندفعه با unity 2d اومدم که مثل اینکه این محیط تغییری نکرده بود. توی askubuntu که می گشتم، دیدم خیلی ها این مشکل براشون پیش اومده بود بعد از نصب compizconfig، یونیتی پریده و بر نگشته. متاسفانه مجبور شدم از اول اوبونتو رو نصب کنم.

راستی gnome alsa mixer داخل 11.10 کار نمی کنه، این مشکل فقط برای من پیش اومده یا شما هم این مشکلو دارید؟!

آفلاین XERO

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 65
« پاسخ #18 : 23 مهر 1390، 02:53 ب‌ظ »
1 روزی میشه روی Virtual Box نصبش کردم (همراه با G Audition)... مشکل خاصی نداره اما یه چندتایی هست :

1 - با کامپیز نمیشه یونیتی رو دستکاری کرد هیچکدوم از تغییرات اعمال نمیشه...
2 - شاید این مشکل به خاطر استفاده از  Virtual Box باشه اما خاموش کردن زیاد طول می کشه

این Banshee خیلی سنگینه نمیدونم چرا ول کنشم نیستند !

آفلاین aref3d

• Full Member
  • *
  • ارسال: 239
« پاسخ #19 : 24 مهر 1390، 02:30 ق‌ظ »
بعد از نصب ابونتو ۱۱.۱۰ نسخه ۶۴بیتی روی چند تا سیستم و آزمایش دو روزه تا الان به یک سری مشکل برخوردم.

- بعد از نصب  nautilus-open-terminal ناتیلوس ناپایدار شد که بعد از حذف این اسکریپت مشکل برطرف شد.

- با گرافیک انویدیا ۹۸۰۰ بر روی دسکتاپ و گرافیک اینتل بر روی نت بوک هر دو محیط یونیتی و گنوم شل بدون مشکل تا الان کار میکنه. ولی در مورد سیستمی که گرافیک ATI 5770 هست اوضاع فرق میکنه. با درایور پیش فرض هر دو محیط به خوبی کار میکنند ولی با درایوری که از طریق مخازن نصب میشه گنوم شل به هم ریختگی پیدا میکنه. آخرین درایور ۱۱.۹ هم که بر روی ابونتو ۱۱.۰۴ بدون مشکل نصب میشد در اینجا نصب نشد. از هر راهی که رفتم جواب نداد فعلا بی‌خیال شدم تا درایور جدیدتری بیاد.

- نت بوک آزمایشی از نوع لمسی بود که وقتی به‌صورت مالتی تاچ باهاش کار میشه صفحه لمسیش غیر فعال میشه ولی به صورت تک انگشتی مشکلی نداره. (قابلیت مولتی تاچ پیش فرض فعال است)

یکسری قابلیت‌های جدید هم اضافه شده که گفتنش خالی از لطف نیست.

- پیش فرض از تبلت‌هایی که با قلم کار میکنند پشتیبانی میشه و قسمتی برای تنظمیات تبلت‌ها برند Wacom داره. من با یک تبلت Genius و نرم‌افزار myPaint آزمایش کردم. (Wacom برند حرفه‌ایه و جنیوس معمولی) نتیجه اینکه عملکرد فوق العاده‌ای داشت و حتی میزان فشار قلم را هم پشتیبانی میکرد. در ویندوز این قابلیت بدون نصب درایور امکان پذیر نیست.

- در گنوم شل کی‌برد مجازی باحالی اضافه شده که کار را با نت بوک‌های لمسی راحت‌تر میکنه. البته کی‌برد مجازی ابونتو  onboard هست که نسبت به نسخه‌های قبلی خیلی بهتر شده. هر کدوم خوبی‌ها و بدی‌های خودشون را دارند.

آفلاین _arash_

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12
« پاسخ #20 : 24 مهر 1390، 05:04 ب‌ظ »
سلام

ubuntu 11.4 تا چه زمانی پشتیبانی میشه ؟

آفلاین ham!d

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 599
« پاسخ #21 : 24 مهر 1390، 05:39 ب‌ظ »
سلام

ubuntu 11.4 تا چه زمانی پشتیبانی میشه ؟
یک سال و نیم(18ماه) از زمان انتشار:
11.04 + 01.06 = 12.10
تا ماه اکتبر سال 2012
*نسخه های LTS سه سال پشتیبانی دارند یعنی نسخه هایی که در آوریل سالهای زوج میلادی منتشر میشوند: 12.04 - 10.04

آفلاین ssaeidd

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 79
  • Im Persian , My land is Iran
« پاسخ #22 : 24 مهر 1390، 05:54 ب‌ظ »
آقا من یه مشکلی با 11.10 دارم . اونم اینه که وقتی میخوام توی فولدر var/www فایلی کپی کنم میام تو ترمینال میزنم sudo nautilus و nautilus باز میشه اما وقتی میرم توی اون فولدر و paste‌میکنم پنجره خد به خود بسته میشه . کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
Allow me to introdius myself:
Im PERSIAN
My land is IRAN

آفلاین aref3d

• Full Member
  • *
  • ارسال: 239
« پاسخ #23 : 25 مهر 1390، 03:28 ق‌ظ »
آقا من یه مشکلی با 11.10 دارم . اونم اینه که وقتی میخوام توی فولدر var/www فایلی کپی کنم میام تو ترمینال میزنم sudo nautilus و nautilus باز میشه اما وقتی میرم توی اون فولدر و paste‌میکنم پنجره خد به خود بسته میشه . کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
اگر nautilus-open-terminal را نصب کردید، حذفش کنید.
sudo apt-get remove nautilus-open-terminal

آفلاین AliR18

• Full Member
  • *
  • ارسال: 164
« پاسخ #24 : 26 مهر 1390، 03:08 ب‌ظ »
سلام
من چند تا مشکل دارم!

نمیدونم از کجا باید تم رو عوض کنم! یعنی تو اوبونتو ۱۱.۰۴ تو همون بخشی بود که تصویر های پس زمینه هم بودند ولی الان نمیبینمشون!

به این پنلی که گذاشتن سمت چپ چجوری میتونم چیزی اضافه کنم؟

ممنون!

آفلاین ssaeidd

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 79
  • Im Persian , My land is Iran
« پاسخ #25 : 26 مهر 1390، 08:59 ب‌ظ »
واسه عوض کردن تم میتونی از برنامه Gnome Tweak Tool که توی مقاله زیر روش نصب و کار باهاش هم توضیح داده شده استفاده کنی :
http://ubuntu.freeblog.ir/archives/956
واسه اضافه کردن بقول خودت چیز به پنل چپ باید dashboard رو باز کنی ( همون آیکون مشکی توی پنل چپ همون اولیه) بعد هر برنامه ای رو که خواستی بگیر بکش بنداز توی پنل چپ .گرفتی کاکو ؟
Allow me to introdius myself:
Im PERSIAN
My land is IRAN

آفلاین ALVAND

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
« پاسخ #26 : 27 مهر 1390، 03:56 ب‌ظ »
با سلام
چند تا مشکل
۱-هر بار وارد میشم برایتنس روی مینیمم هستش که باید از system settings تغییر بدم
۲-وقتی وارد Hardware/additional hardware میشم کارت گرافیکم به دو حالت نشون میده که اولی جلوش داخل ‍پرانتز زده (post-release update) که دکمه اکتیو بزنی وسطش ارور میده اما دومی دان و نصب میشه میشه توضیح بفرمایید داستان چیه؟
۳-توی ترمینال با دستوراتی که توی مطلب < ده موردی که بعد از نصب ۱۱/۱۰ باید انجام داد> اومده نمیشه کدک ها و فونت فارسی رو نصب کرد راه حل؟

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
« پاسخ #27 : 27 مهر 1390، 06:25 ب‌ظ »
بسم الله.
سلام
منم یه مشکل دیدم توش که برام جالب بود.
تو دانشگاه فقط از طریقvpn میشه به نت وصل شد.حالا تو این ورژن هرچی زور زدم میزنه vpn service is not started یا یه همچین چیزایی.کسی راه حلشو دید بگه.
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین AliR18

• Full Member
  • *
  • ارسال: 164
« پاسخ #28 : 27 مهر 1390، 07:05 ب‌ظ »
واسه عوض کردن تم میتونی از برنامه Gnome Tweak Tool که توی مقاله زیر روش نصب و کار باهاش هم توضیح داده شده استفاده کنی :
http://ubuntu.freeblog.ir/archives/956
واسه اضافه کردن بقول خودت چیز به پنل چپ باید dashboard رو باز کنی ( همون آیکون مشکی توی پنل چپ همون اولیه) بعد هر برنامه ای رو که خواستی بگیر بکش بنداز توی پنل چپ .گرفتی کاکو ؟
خدا خیرت بده کاکو!! ;)
یعنی چی به قول خودم؟ اسمش پنل نیت؟ یا سمت چپ نیست یا...

حالا چند تا سؤال دیگه هم دارم. من تو اوبونتو ۱۱.۰۴ طبق دستور العمل که تو فیلم های آموزشی این سایت گفته شده بود آهنگ های اوبونتو رو تغییر دادم! حلا میخوام اون آهنگ ها نباشن، یعنی آهنگ های خود اوبوتو باشه، چی کار وکنم؟
« آخرین ویرایش: 27 مهر 1390، 07:12 ب‌ظ توسط AliR18 »

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1275
« پاسخ #29 : 28 مهر 1390، 11:24 ب‌ظ »
نتورک منیجرم به طور کامل از کار افتاده
کسی نظری دارد ؟
پیشاپیش ممنون