انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: شبه راهنما برای Compiz-Fusion در اوبونتو ۷/۱۰: یک اتفاق جدید...  (دفعات بازدید: 35748 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین m0H53n

• Newbie
  • *
  • ارسال: 23
من در ccsm هیچ درایه ای را نمیتوانم تغییر دهم. واقعیت این است که checkboxها غیر فعالند. راهنمایی کنید لطفاْ. در ضمن از وقتی کامپیز نصب کردم  kopete نتونسته kdewallete رو باز کنه در حالیکه برنامه های دیگه میتونن! :D
حالا سوال اینه که چی میشه که اینجوری میشه؟ میخوام تنظیمات کامپیز رو عوض کنم ](*,) ولی نمیشه
.
.
.
لطف کنید با یونیکد بنویسید.بعضی از پاسخ ها انکودینگ متفاوتی دارند.
<div style="visibility: hidden">Save your identity my friend! The big brother is watching.</div>

آفلاین m0H53n

• Newbie
  • *
وای خدای من!
من چند دقیقه رفتم بیرون از خونه وقتی برگشتم دیدم همه چیز درست شده و تنظیمات کامپیز هم قابل تغییره!  ???
من همچنان در این وضعیتم:  ](*,)
<div style="visibility: hidden">Save your identity my friend! The big brother is watching.</div>

lomion

• مهمان
اگه منظور جدی از پست آخر نداشتید، در قسمت Preference توی ccsm، دو حالت مربوط به Backend رو امتحان کنید. احتمالا Flat-File باید کار کنه.

آفلاین m0H53n

• Newbie
  • *
نه کاملا جدی بود بدون اینکه تغییری در آن بدهم درست شده بود یعنی یادم نیست دقیقا کجا چی کار کردم!
ولی الان درست شده است.
یک سوال برای اینکه هر بار با بالا امدن میز کار کی دی ای ؛ کامپیز هم بالا بیاید باید دستی آن را به فایل bashrc اضافه کنم؟

lomion

• مهمان
جدی؟ جالبه! :)

اما قسمت دوم. تا جایی که یادمه توی در آدرس kde/Autostart./~ یه فایل بسازید که توش Compiz-Fusion اجرا بشه.

متن فایل همین باشه

#!/bin/bash
compiz --replace

و بعد اون فایل رو اجرایی کنید:

chmod +x FILE
که FILE می‌شه آدرس فایلی که ساختید.و از این به بعد به شکل خودکار اجرا می‌شه.

آفلاین m0H53n

• Newbie
  • *
خیلی متشکرم.
ترجیح میدهم در فایل مذکور از کد زیر استفاده کنم که خودتان در ویکی قرار داده بودید
compiz --replace --sm-disable --indirect-rendering &در ضمن تشکرم را تجدید میکنم. خیلی ممنون ;)

آفلاین m0H53n

• Newbie
  • *
با پیدا کردن این صفحه بسیاری از مشکلاتم حل شد:
http://compiz.org/FAQ/Users

آفلاین jalal

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 84
سلام
این برنامه رو 8.4 نصب نمیشه ؟

من از ساختمان قلب خود در شگفتم که چون سنگ مقاوم و گاهی چون شیشه بی طاقتاست . طوفانهای حوادث مرا تکان نمیدهد ولی از یک نسیم محبت به خود می لرزم .

آفلاین iqson716

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
    • اُرِم
چرا جلال جان نصب میشه
من 8.04 دارم  compiz رو هم نصب کردم
1-    sudo apt-get install compizconfig-settings-manager2- System --> Preferences --> Advanced Desktop Effects Settings

آفلاین jalal

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 84
مرسی حل شد
من از ساختمان قلب خود در شگفتم که چون سنگ مقاوم و گاهی چون شیشه بی طاقتاست . طوفانهای حوادث مرا تکان نمیدهد ولی از یک نسیم محبت به خود می لرزم .

آفلاین SAD195

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
  • SAD195
دوستان اگه اوبونتویی به اینترنت دسترسی نداشته باشه جایی هست که کامپایز رو همراه با نیازمندی هاش یکجا دانلود کرد البته فایل deb رو  ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مي رسد روزي كه رسم عاشقي دلدادگي است
...
آن زمان هر دل فقط يك بار عاشق مي شود

lomion

• مهمان
روی 8.10 به صورت پیشفرض هست ولازم نیست نصب کنید. فکر کنم روی نسخه فبلش هم بود. می تونید با نصب کارت گرافیکی فعالش کنید. توی انجمن جستجو کنید پیدا میشه

آفلاین ARH

• Full Member
  • *
  • ارسال: 135
  • Hardware Enthusiast
    • پروفايل شخصي من در گوگل
سلام

امکانش هست که effect که برای minimize شدن پنجره استفاده میشه رو از effect که برای maximize کردنش داره جدا کرد ؟ من هرچی میگردم  یک گزینه بیشتر نیست که اونم برای هردو یک نوع افکت رو انتخاب میکنه !