انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: لینوکس مینت بهتره یا ابونتو؟  (دفعات بازدید: 18570 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ به: لینوکس مینت بهتره یا ابونتو؟
« پاسخ #15 : 15 بهمن 1390، 12:32 ق‌ظ »
خلاصه من که میخوام نصب کنم شما هم اگه نظری دارید بگید و اگه تو حرف های من اشتباهی بود لطفا کامل کنید ...

غیر از پاراگراف آخرت تقریبا درست بود صحبت‌هات. چنین سایتی که به توزیع‌های گنو/لینوکس امتیاز بده اصلا وجود نداره و نرم‌افزارهای مینت اگه کم‌تر از اوبونتو نباشه بیش‌تر نیست. در ضمن توزیع‌های گنو/لینوکس با پراکسی مشکلی ندارن و زیرنویس فارسی هم اگه درست تنظیم شده باشه مشکلی برای پخشش نیست
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ترانه

• Full Member
  • *
  • ارسال: 161
    • nadaram
« پاسخ #16 : 15 بهمن 1390، 01:43 ق‌ظ »

غیر از پاراگراف آخرت تقریبا درست بود صحبت‌هات. چنین سایتی که به توزیع‌های گنو/لینوکس امتیاز بده اصلا وجود نداره و نرم‌افزارهای مینت اگه کم‌تر از اوبونتو نباشه بیش‌تر نیست. در ضمن توزیع‌های گنو/لینوکس با پراکسی مشکلی ندارن و زیرنویس فارسی هم اگه درست تنظیم شده باشه مشکلی برای پخشش نیست
[/quote]

من خودم بی نهایت تازه کارم در واقع هیچ چیز از لینوکس نمیدونم و تازه وارد این دنیا شدم اینایی رو هم که گفتم تو تحقیقاتی که کردم متوجه شدم
اما جالبه که شما گفتید چنین سایتی که امتیاز بده وجود نداره اما من تو خیلی سایت ها اون سایت رو دیدم که همه لینک داده بودن بهش
اخه سایتی بود که تمام لینوکس ها رو بنا به نوع کار طرف توضیح میداد مثلا یه برنامه نویس( مثل خودم ) چه لینوکسی براش بهتره و ...
البته شما استادید ما را چه به این حرفا  :D :D

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #17 : 15 بهمن 1390، 02:57 ق‌ظ »
اگه منظورتون این سایت هست خوله که بدونید این یه وبلاگ شخصی هست که توش بر اساس این که اخبار مربوط به کدوم توزیع بازدید کننده‌ی بیش‌تری در وبلاگ خودش داره اون‌ها رو رده بندی می‌کنه. در وافع م میتونم با یه روز وقت گذاشتن هر توزیعی رو که شما بگین به جایگاه اول ببرم
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #18 : 15 بهمن 1390، 03:16 ق‌ظ »
دوستا ن بین این دو لینوکس کدومش برای مبتدی بهتره من کوبونتو رو چند روز داشتم اما پر باگ بود که به ویندوز گفته بود زگی حالا می خوام لینوکس مینت رو امتحان کنم به نظرتون رو در این مورد میخواستم
فکر کنم بهتر باشه اول اون باگ‌ها رو نام ببرید. بعدش با توجه به باگ‌هایی که گفتید می‌تونیم ببینیم کاربردتون چیه و چه توزیعی می‌تونه بهتر باشه.

آفلاین Mohammad Reza Soltany

• Full Member
  • *
  • ارسال: 182
    • وب نوشته های یک مینی روزنامه نگار
« پاسخ #19 : 17 بهمن 1390، 11:20 ق‌ظ »
بهرحال سایت Distrowatch به یه مرجعی تبدیل شده برای سنجیدن میزان محبوبیت توزیع های لینوکسی....و جالبه بدونین بعد از چند سال که بالاخره اوبونتو از رتبه اول اومد پایین  و جاشو به لینوکس مینت داد این خبر خیلی توی رسانه های مربوط به متن باز و لینوکس صدا کرد..

آفلاین Darknight

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 78
« پاسخ #20 : 18 بهمن 1390، 12:26 ق‌ظ »
سلام به جملگی
ببین دوست عزیز مهم اینه که شما اومدی به سمت لینوکس.
فرقی نمی کنه چه نوعی از لینوکس رو امتحان کنی و استفاده کنی. من خودم یک زمانی اوبونتو استفاده می کردم و بعد از مدتی اوپن سوزه رو تست کردم الان هم دارم با مینت کار میکنم.
خیلی فرقی ندارن باهم مهم اینه که همشون امن هستن و راحت. هرکسی بستگی به نیازهاش و بستگی به علاقه و راحتیش به یکی از نسخه های لینوکس رو میآره.
شما هم تست کن هرکدوم خوب بود اونو انتخاب کن.
موفق باشی.

آفلاین sanaderi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 44
    • پروژه کیوت فارسی
پاسخ : لینوکس مینت بهتره یا ابونتو؟
« پاسخ #21 : 14 اسفند 1391، 03:28 ب‌ظ »
سلام آیا من می تونم از مخازن ابونتو در مینت استفاده کنم!؟
باران باش و ببار ونپرس کاسه های خالی ازآن کیست!کورش کبیر

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
« پاسخ #22 : 14 اسفند 1391، 04:13 ب‌ظ »
بعله !
من مینت ۱۴ دارم ، نصبش که بکنی توی خودش مخازن اوبونتو ۱۲.۱۰ هست !!!

آفلاین sanaderi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 44
    • پروژه کیوت فارسی
« پاسخ #23 : 14 اسفند 1391، 08:28 ب‌ظ »
من ابونتو استفاده می کنم و بعد از کلی تست توزیع fedoraوسوزی و..دارم ابونتو استفاده می کنم!یعنی برتر هست..به نظرتون پشیمون نمی شم!؟اصلا می تونم یه جورایی ابونتو رو به مینت ارتقا بدم که نرم افزار و تنظیماتم به هم نریزه!میشه؟!
باران باش و ببار ونپرس کاسه های خالی ازآن کیست!کورش کبیر

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
« پاسخ #24 : 14 اسفند 1391، 08:36 ب‌ظ »
من ابونتو استفاده می کنم و بعد از کلی تست توزیع fedoraوسوزی و..دارم ابونتو استفاده می کنم!یعنی برتر هست..به نظرتون پشیمون نمی شم!؟اصلا می تونم یه جورایی ابونتو رو به مینت ارتقا بدم که نرم افزار و تنظیماتم به هم نریزه!میشه؟!
ارتقاع که فک نکنم ولی میتونین با نرم افزارهایی مثل آپتون از پکیج هایی که دارین یه بک آپ بگیرین و روی مینت پیاده کنین ، منم اوبونتو داشتم ولی انصافا مینت یکم پایداریش بیشتره و همه چیز هم داره !
(واسه بک آپ گرفتن یکم بگردین تا بهترین ابزار رو پیدا کنین من خودم این کارو نکردم ولی میدونم که میشه :) )

آفلاین Object69

• Full Member
  • *
  • ارسال: 136
« پاسخ #25 : 15 اسفند 1391، 07:45 ب‌ظ »
دوست عزیز من خودم یه مبتدی هستم ولی به عنوان کسی که الان حدود 4 سال هست که داره استفاده میکنه بهت میگم که اوبونتو از همشون بهتره . توی اوبونتو خیلی راحتتر میتونی باهاش راه بیفتی چون هم این فروم هست و هم کتاب ها و مراجع زیادی هست برای اینکار . برای توزیع های دیگه به اندازه اوبونتو نمیتونی منبع آموزشی پیدا کنی.  من ووقتی اوبونتو 12.10 اومد تقریبا همه ی توزیع های برتر رو تست کردم هیچ کودوم سریع تر از اوبونتو نبودند . خیلی راحت میتونی پیکر بندی های اولیه رو انجام بدی . محیط یونیتی خیلی سبک هست و منابع سیستم رو زیاد درگیر نمیکنه . در هر صورت بازم خودت باید تصمیم بگیری ولی من بهت اوبونتو رو پیشنهاد میدم .

آفلاین javad-b

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 82
« پاسخ #26 : 16 اسفند 1391، 06:40 ق‌ظ »
دوست عزیز من خودم یه مبتدی هستم ولی به عنوان کسی که الان حدود 4 سال هست که داره استفاده میکنه بهت میگم که اوبونتو از همشون بهتره . توی اوبونتو خیلی راحتتر میتونی باهاش راه بیفتی چون هم این فروم هست و هم کتاب ها و مراجع زیادی هست برای اینکار . برای توزیع های دیگه به اندازه اوبونتو نمیتونی منبع آموزشی پیدا کنی.  من ووقتی اوبونتو 12.10 اومد تقریبا همه ی توزیع های برتر رو تست کردم هیچ کودوم سریع تر از اوبونتو نبودند . خیلی راحت میتونی پیکر بندی های اولیه رو انجام بدی . محیط یونیتی خیلی سبک هست و منابع سیستم رو زیاد درگیر نمیکنه . در هر صورت بازم خودت باید تصمیم بگیری ولی من بهت اوبونتو رو پیشنهاد میدم .
مینت همون ابونتو البته با طعم نعناست، یعنی تقریبا تمام مشکلات توی مینت رو میشه با راهنمایی هایی که توی همین فروم شده حل کرد. در ضمن میزکار مینت که به اسم سینمون شناخته میشه از یونیتی سبک تره.
Free software is not software, Free software is the culture and thinking, not only about the copyright.

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
« پاسخ #27 : 16 اسفند 1391، 12:50 ب‌ظ »
در ضمن میزکار مینت که به اسم سینمون شناخته میشه از یونیتی سبک تره.

و البته mate-desktop ...
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
پاسخ : پاسخ به: لینوکس مینت بهتره یا ابونتو؟
« پاسخ #28 : 16 اسفند 1391، 02:40 ب‌ظ »
اگه منظورتون این سایت هست خوله که بدونید این یه وبلاگ شخصی هست که توش بر اساس این که اخبار مربوط به کدوم توزیع بازدید کننده‌ی بیش‌تری در وبلاگ خودش داره اون‌ها رو رده بندی می‌کنه. در وافع م میتونم با یه روز وقت گذاشتن هر توزیعی رو که شما بگین به جایگاه اول ببرم

وبلاگ خبری + مرجع شناسایی توزیع های مختلف براش مناسب تره تا یه وبلاگ شخصی!
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین desatir7316

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 499
« پاسخ #29 : 22 اسفند 1391، 02:37 ب‌ظ »
دوستان ببخشید ولی چرا شما همش از این دیسترو می پردید اون یکی؟
دلییلی داره بگید ماهم بدونمیم
خوب بشینید یه دیسترو رو کامل کار کنید دیگه خودتونم اذیت نکنید