انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: طرح ترجمه‌ی نشریه‌ی حلقه‌ي کامل؛ هر کاربر، یک صفحه!  (دفعات بازدید: 68763 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
ترجمه رو تو گوگل پلاس بپستم؟

نه ترجمه رو باید در گوگل داکز (درایو) ذخیره و به اشتراک گذاشت
گوگل پلاس برای برقراری ارتباط و چت و ... هست

اگه وقت داری و به گوگل درایو آشنا هستی یک سند با نام Persian full circle mag 64 ایجاد کن و اون رو برای همه مترجمین به اشتراک بزار
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
ترجمه رو تو گوگل پلاس بپستم؟

نه ترجمه رو باید در گوگل داکز (درایو) ذخیره و به اشتراک گذاشت
گوگل پلاس برای برقراری ارتباط و چت و ... هست

اگه وقت داری و به گوگل درایو آشنا هستی یک سند با نام Persian full circle mag 64 ایجاد کن و اون رو برای همه مترجمین به اشتراک بزار

با گوگل داکز یکم ور رفتم. فکر کنم هم فهمیدم که چجوری میشه به اشتراک گذاشت باهاش. اما اگه شما هم یه توضیح بدی که بهتره  ;D برای به اشتراک گذاری هم من یه پیشنهاد بهتر دارم، میتونیم به اسم همون شماره یه فولدر درست کنیم و توی اون فولدر یه برای بخش های مختلف، هر کدوم یه سند درست کنیم. اینجوری به نظر من بهتر میشه فایلها رو دسته بندی کرد. البته باز هم هرچی که شما بگی  ;D

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
پس از ترجمه این نسخه می‌تونیم مجله‌های پیشین رو هم ترجمه کنیم ؟
بخش های قدیمی تر رو میتونیم به صورت تفننی ترجمه کنیم :)

• High Hero Member
  • *
با گوگل داکز یکم ور رفتم. فکر کنم هم فهمیدم که چجوری میشه به اشتراک گذاشت باهاش. اما اگه شما هم یه توضیح بدی که بهتره  ;D برای به اشتراک گذاری هم من یه پیشنهاد بهتر دارم، میتونیم به اسم همون شماره یه فولدر درست کنیم و توی اون فولدر یه برای بخش های مختلف، هر کدوم یه سند درست کنیم. اینجوری به نظر من بهتر میشه فایلها رو دسته بندی کرد. البته باز هم هرچی که شما بگی  ;D

پیشنهاد شما خیلی بهتره
پس یک پوشه بسازید و اون رو برای همه قابل دیدن و ویرایش رو رو به اعضای خاص (دعوت نامه) محدود کنید و ایمیل خودتون و آدرس صفحه رو در پست
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,42207.0.html
قرار بدید
در مورد ترجمه حرف من اهمیتی نداره مهم اینه که هر کسی یک گام به جلو برداره
« آخرین ویرایش: 11 شهریور 1391، 03:41 ب‌ظ توسط MustafaJF »
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *

پیشنهاد شما خیلی بهتره
پس یک پوشه بسازید و اون رو برای همه قابل دیدن و ویرایش رو رو به اعضای خاص (دعوت نامه) محدود کنید و ایمیل خودتون و آدرس صفحه رو در پست
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,42207.0.html
قرار بدید
در مورد ترجمه حرف من اهمیتی نداره مهم اینه که هر کسی یک گام به جلو برداره

یه سوال، الآن از طریق گوگل پلاس چجوری میشه چت کرد؟ چون به یه مشکل برخوردم  :(

اگر هم چت از طریق گوگل پلاس ممکن نیست الآن یاهو آن هستم اگه ممکنه تشریف بیارین  ;D
hamedsepehry[at]yahoo.com

• High Hero Member
  • *

اگر هم چت از طریق گوگل پلاس ممکن نیست الآن یاهو آن هستم اگه ممکنه تشریف بیارین  ;D

با هنگ اوت میشه چت کرد

ولی راه ساده‌تر اینه که توی گوگل تاک و یا جیمیل آی‌دی من رو wuxuxow رو اضافه کنید تا بتونیم چت کنیم
خواهشا در پوشه‌ای که ساختی یک فایل هم بساز تا همه‌ی مترجم‌ها برای استفاده‌های آینده ایمیل‌هاشون رو در اون قرار بدن

• High Hero Member
  • *
یک فایل ساختم که همه مترجم‌ها ایمیل‌هاشون رو در اون قرار بدن و هر زمان که لازم بود خودشون ایمیلشون رو تغییر بدن
آدرس اون
https://docs.google.com/document/d/1MGcK932fzALgeaW8WSbf8Ls1K1Z5qFhCLHpFxLhLkPI/edit

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *

با هنگ اوت میشه چت کرد

ولی راه ساده‌تر اینه که توی گوگل تاک و یا جیمیل آی‌دی من رو wuxuxow رو اضافه کنید تا بتونیم چت کنیم
خواهشا در پوشه‌ای که ساختی یک فایل هم بساز تا همه‌ی مترجم‌ها برای استفاده‌های آینده ایمیل‌هاشون رو در اون قرار بدن

فعلا که مشکلی رو که داشتم تو پیج گوگل پلاس نوشتم  ;D

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
یک فایل ساختم که همه مترجم‌ها ایمیل‌هاشون رو در اون قرار بدن و هر زمان که لازم بود خودشون ایمیلشون رو تغییر بدن
آدرس اون
https://docs.google.com/document/d/1MGcK932fzALgeaW8WSbf8Ls1K1Z5qFhCLHpFxLhLkPI/edit

شما که خودت ساختی، پس دیگه چرا به من گفتی که بسازم؟  ???

اومدم میلم رو توش وارد کنم گفت دسترسی ندارم. روی گزینه ای که ایمیل میفرسته تا بهم دسترسی ویرایشش رو بدی کلیک کردم :)

• High Hero Member
  • *

اومدم میلم رو توش وارد کنم گفت دسترسی ندارم. روی گزینه ای که ایمیل میفرسته تا بهم دسترسی ویرایشش رو بدی کلیک کردم :)

چون نساختید ساختم
الانم مشکلی نیست شما می‌تونید هر تغییری که دوست داشته باشید در اون بدید
پوشه برای اشتراک مقاله‌های ترجمه شده ساختید ؟ تا امشب چند نوشتار ترجمه خواهد شد
برای امنیت اون رو محدود به دعوت‌نامه کردم

• High Hero Member
  • *
من شما رو به لیست اضافه کردم و مالکیت سند رو به شما تغییر دادم
فایل رو به درون پوشه انتقال بدید و در حفظ اون کوشش کنید

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *

چون نساختید ساختم
الانم مشکلی نیست شما می‌تونید هر تغییری که دوست داشته باشید در اون بدید
پوشه برای اشتراک مقاله‌های ترجمه شده ساختید ؟ تا امشب چند نوشتار ترجمه خواهد شد
برای امنیت اون رو محدود به دعوت‌نامه کردم

الآن میلم رو توش وارد میکنم.

مگه قرار نیست هرکسی ترجمش رو تو گوگل داکز خودش بذاره؟ الآن من اون پوشه رو درست کردم و شیرش هم کردم. آدرسش رو هم تو پیج گوگل پلاس پست کردم :)

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
من شما رو به لیست اضافه کردم و مالکیت سند رو به شما تغییر دادم
فایل رو به درون پوشه انتقال بدید و در حفظ اون کوشش کنید

ای بابا... حالا من هی میگم از کارای گوگل سر در نمیارم و کلا هنگ میکنم شما همه کارها رو بده به ما.... :|

• High Hero Member
  • *
الآن میلم رو توش وارد میکنم.
مگه قرار نیست هرکسی ترجمش رو تو گوگل داکز خودش بذاره؟ الآن من اون پوشه رو درست کردم و شیرش هم کردم. آدرسش رو هم تو پیج گوگل پلاس پست کردم :)

نه همچین قراری نیست

قرار بر اینه که شما یک پوشه بسازید و مالکیت اون رو در اختیار داشته باشید و همه مترجم‌ها فایل‌های ترجمه رو در اون پوشه قرار بدن
فایلی رو که ساخته بودم تحت مالکیت شما قرار دادم و شما الان باید از اون مراقبت کنید و سعی کنید همه فایلهایی که می‌سازید پرمیشن‌هاش رو طبق اون تنظیم کنید

• High Hero Member
  • *
ای بابا... حالا من هی میگم از کارای گوگل سر در نمیارم و کلا هنگ میکنم شما همه کارها رو بده به ما.... :|

یکمی باهاش ور بری همه چیز دستت میاد
اصلا سخت نیست
اگه با گوگل مشکل دارید تا من پوشه مورد نظر رو بسازم و به اشتراک بزارم