انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: وظیفه ی /etc/resolv.conf چیست؟  (دفعات بازدید: 4554 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین khajavi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 361
    • کافه ی گنو/لینوکس
وظیفه ی /etc/resolv.conf چیست؟
« : 25 آبان 1386، 06:17 ب‌ظ »
وقتی به اینترنت وصل می شدم هیچ صفحه ای باز نمی شد. توی فروم گشتم یه نفر قبلا همین مشکل را داشت. با راهنمایی هایی که شده بود باید محتویات resolv.conf را به دو تا آدرس آی پی تغییر می دادم وقتی وارد دایرکتوری etc شدم چنین فایلی وجود نداشت اما پوشه ای با همین نام وجود داشت من هم نام پوشه ی resolv.conf را تغییر دادم تا بتونم فایل متنی resolv.conf را بسازم وقتی فایل را ساختم دو آی پی
nameserver 4.2.2.4
nameserver 192.9.9.3
را وارد کردم.
اینجوری مشکلم حل شد. اما حالا چند تا سوال برام ایجاد شده:
۱− احساس می کنم سرعت اینترنتم اومده پایین. توی سیستم مانیتور که می روم سرعت را ۵ کیلو بایت نشون می ده که سرعت خوبیه ولی عملا سرعت لود صفحات پایینه. چبکار کنم؟
۲− او پوشه ی resolv.conf را چیکارش کنم (منظورم همون پوشه ای که اسمش را تغییر دادم)
۳− اصلا این چیزایی که تو این فایل نوشتم چی هست؟
nameserver 4.2.2.4
nameserver 192.9.9.3

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
پاسخ به: وظیفه ی /etc/resolv.conf چیست؟
« پاسخ #1 : 25 آبان 1386، 11:57 ب‌ظ »
این فایل آدرس سرور های DNS هست که شما توش وارد کردین.
خیلی خلاصه بگم اینه که DNS سیستمی هست که وقتی شما آدرسی رو در داخل مرورگرتون وارد می کنید (یا هر جای دیگه) این آدرس رو به IP تبدیل می کنه و میره اطلاعاتی رو که خواستید رو به این آی پی می فرسته و جوابش رو می گیره و برای شما نشون میده.
این آدرس هایی هم که شما وارد کردین، آدرس DNS Server شناخته شده و معروف در اینترنت هست (آدرس DNS Server یاهو هست).
راه ساده تر برای وارد کردن این DNS سرور ها، رفتن به قسمت System > Administration > Network و رفتن به قسمت DNS پنجره باز شده هست.
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • یک تازه کار !
« پاسخ #2 : 29 آبان 1386، 11:41 ب‌ظ »
به به ! سرور شما جلوی ping رو بسته !!! یعنی نمی تونید MTU رو پیدا کنید تا بتونید یه هوا سرعتت رو بیشتر کنید !! با چه سرعتی از اینترنت می تونید دانلود کنید ؟ تست کردین ببینید که یک فایل مثلاً 1MB رو در چه مدت زمان می گیره ؟

آفلاین khajavi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 361
    • کافه ی گنو/لینوکس
« پاسخ #3 : 30 آبان 1386، 07:43 ق‌ظ »
سید زیر دیپلم حرف بزن
MTU دیگه چه صیغه ای هست؟
زنگ بزنم بشون چی بگم؟
فقط اینو میدونم سرعتم اومده پایین

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • یک تازه کار !
« پاسخ #4 : 01 آذر 1386، 04:18 ب‌ظ »
خیلی ساده بخوام بگم MTU همون Maximum Transmition Unit هست. این پارامتر، بیان کننده حداکثر حجم بسته های منتقل شونده در اینترنت هست و بسته های بزرگتر از این مقدار، ابتدا به ۲ و یا چند بسته کوچکتر تقسیم شده و بعد اون بسته های کوچیک شده منتقل می شوند. واضح هست که اگه ما بتونیم حجم بسته های منتقل شونده رو برابر مقدار ماکزیممی که سرورمون در اختیارمون بزاره قرار بدیم، سرعت انتقال اطلاعات از اینترنت یه کم بهتر می شه.
شما در ویندوز هم سرعتتون پایین هست یا نه ؟
از این برنامه هایی که سرعت کانکشن اینترنت رو به صورت زنده نشون می دن استفاده کنید و ببینید که سرعت واقعی send و recieve شما چقدره.