عزیز جان
البته من تجربه ائی با مخازن از روی سی دی یا دی وی دی ندارم و تقریبا همه چیز رو از اینترنت می گیرم اما یه نکته ائی هست مه نمی دونم بدرد می خوره یا نه:
من گاهی از دوستان داخل لاگ شهرم مقداری بروز رسانی ها رو می گیرم و میارم توی منزل و روی سیستم خودم نصب می کنم (مثلا یه برنامه جدید بخوام که یکی از دوستان نصب کرده باشه). اون فایل و وابستگی هاشو کپی می کنم توی
var/cach/apt/archives
ولی هنوز سیستم اونها رو نمی شناسه. یعنی اگه بخوام همین برنامه رو نصب کنم همشو از اینترنت می گیره! مگر اینکه یکبار موقع اتصال به اینترنت دستور
apt-get update
رو بزنم و لیست مخازن بروز بشه و اونوقت همشو از همونجائی که هست نصب می کنه و چیزی از اینترنت نمی گیره.
یه مسئله دیگه هم هست: یه فایل و همه نیازمندی هاش رو میذارم توی یه دایرکتوری و با ترمینال به اون دایرکتوری می رم و دستور:
sudo bash
رو می زنم و بعدش دستور
for i in $( ls *.deb ); do dpkg -i --force-depends $i; done
و با این دستور همه فایل های با پسوند deb موجود در اون دایرکتوری نصب می شن!
و باز یه نکته: نمی دونم کجای فایل های deb ( که دربارش می تونی جستجو کنی) ولی یه جائیش همه نیاز مندی های همون بسته رو لیست کرده که می تونی اونها رو پیدا کنی ( با استفاده از برنامه gdebi که نمی دونم شما نصب شدش رو داری یا نه) و بعد یکی یکی به یک دایرکتوری انتقال بدی و بعد نصبشون کنی
ولی این قاشق بدور سر چرخاندن هست و فقط به درد نصب موارد مورد نیاز برای اتصال به مخازن می خوره.
کار دیگری هم از دست من بر میاد: توی یه پیغام خصوصی دقیقا بنویس چکاری می خواهی انجام بدی و چه کارهائی برایش انجام داده ائی تا برای شما ترجمه کنم و توی فروم انگلیسی بپرسم و جواب را هم
من واقعا می دونم وقتی یه چیزی گیر می کنه چقدر اعصاب مصرف می کنه و صمیمانه دوست دارم بدونی که می خوام مشکلت حل بشه!