درباره این ورژن جدید مثل جواهر هم تلاش کنید ازش لذت ببرید و ازش انتظارات منطقی داشته باشید تا با اولین مسئله ائی که توش گیر کردید ازش زده نشید: به هر جهت هنوز بعضی مواقع مسائلی پیش میاد که حل کردن اونها نیاز به صبر داره. ولی قبول دارم : این لینوکس دیگه لینوکسی که چند سال پیش می شناختیم نیست
سلام من به تمام آنهایی که در دنیای مجازی عمری است آزادند...
مرسی از همه شما ؛ از همه شماها که همه چیز ؛ حتی جواب دادنتان هم مانند سیستم عامل تان مهربان ؛
بی منت ؛ دوستانه و دوست داشتنی است.
مدت هاست با کامپیوتر زندگی میکنم ؛ شغل من بوده؛ رشته تحصیلی ام و با تمام وجود به آن عشق می ورزیده ام. اوبونتو ۸.۰۴ داشتم ؛ برایم عادی بود ؛ هرگز فکر نمیکردم بعد از دیدن و استفاده از ویندوز ۷ ؛ چیز دیگری را کامل بدانم ؛ اما این شاهکار زیبا ؛ قدرتمند ؛ ایمن ؛ چشم گیر و واقعا برای بنده ؛
کامل کاملا افکار مرا به هم زده است. از همه بارز تر این که تمام تمام این ها را با چه احترام و چه زیبایی از آن طرف دنیا
مجانی برایم فرستادند.بله امروز جدا از همیشه ایام؛ من نرم افزاری قانونی ؛ اصلی و بی منت دارم که تمام داشته هایش را به قیمت
استفاده از آن بر من ارزانی میدارد.
انتظار منطقی؟ خیلی چیزها که بنده به عنوان عاشق سخت افزار در ویندوز آرزو ی آنها را داشتم اینجا به صورت پیش فرض نصب بودند ؛ system monitor ؛ disk utility ؛ system test ؛ از جمله این برنامه ها هستند که به واقع دهان مرا از تعجب باز نگه داشتند. خصوصا قسمت benchmark برنامه Disk utility که بسیار بسیار از آن لذت بردم. همچنین قسمت monitored resources که قابلیت نشان دادن Ram & cpu & Hard disk و چند مورد دوست داشتنی دیگر آن هم با چه جزییات و چقدر حرفه ای را دارد به واقعیت محض مرا مجذوب خود کرده است. چیز هایی که عمری است داشتنشان در ویندوز با نرم افزار قفل شکسته به همراه جزییات خیلی کمتر و از همه مهمتر با برنامه های بسیار سنگین (چیزی که از آن متنفرم) مهیا میشد. هر چند که برنامه ای ندیدم که I/O wait مربوط به cpu و یا cached & buffers رم را هم داشته باشد.شاید کسی که این جمله ها را میخواند بگوید حتما تو نمیشناسی ؛ در جواب باید بگویم اگر بخواهم تنها نام برنامه هایی که در این مورد بوده اند و بنده با آنها کار کرده ام را ذکر کنم سه چهار صفحه ای میشود که اکثرا استفاده بنده (به ناچار) غیر قانونی بوده است.همچنین Add to panel آن که نمی دانم در بارش چی بگم؟ جز اینکه فوق العاده است... به هر حال در طول همین دو یا سه روز که ۱۰.۰۴ را نصب کرده ام همه چیز آن را دیده ام و همه چیز را (تا آنجا که دیده ام) امتحان کرده ام.هر جا هم که به مشکل برخوردم با سرچ مشکلم در help کامل آن خیلی زود جواب آن را یافته ام.(مثل همین مشکل panel که آن را برطرف کردم و همچنین مشکل حرف پ). واقعا چقدر لذت بخش است که میز کار خود را کاملا حرفه ای و کاملا اختصاصی بسازیم ؛ چیزی که هر کاربر قدمی کامپیوتر دوست دارد و هر کسی میداند این همه آزادی فقط در لینوکس است.آری همه آن خوبی ها و تمام آن امکانات در ازای تنها
استفاده در اختیار شماست و این دلزدگی ندارد بلکه شگفتی دارد... به ۷ نیز سر میزنم اما تنها به خاطر visual studio آن ؛ احتمالا این هم تا زمانی است که پایتون را یاد بگیرم چون از قدرت آن زیاد شنیده ام.نمی دانم چرا بعضی ها میگویند دلمان برای ویندوز تنگ می شود در حالی اینجا که زیبا تر ؛ مهربانتر و همچنین بی منت هم است.فکر نمی کردم لینوکس و این توزیع با این همه امکانات این قدر سبک باشد ؛ از منابع سخت افزاری کمترین استفاده را داشته باشد و حجم آن بر روی هارد این قدر کم باشد(با ویستا و ۷ قابل قیاس نیست.).به هر حال اگر قابل باشیم ما نیز هم به دنیای آزاد منبع باز آمدیم ؛ آمدنی که دلچسب بود و دوست داشتنی... زنده باد لینوکس...زنده باد اوبونتو با آن معنی درخور و زیبایش...