انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: معرفی brosix جهت مکالمه ویدیویی در اوبونتو+ مقایسه با برنامه‌های مشابه  (دفعات بازدید: 1720 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین arashk

• Newbie
  • *
  • ارسال: 19
مدتی بود دنبال یک برنامه مکالمه ویدئویی تو محیط لینوکس بودم .چون مسلما باید بدونین اسکایپ روی خیلی از isp ها جواب نمیده و oovoo هم لینوکس رو ساپورت نمیکنه. گشتم و گشتم متوجه برنامه‌ای به اسم Brosix شدم. این برنامه روی اکثر سیستم عامل ها همچون ویندوز ٬ مک ٬ آندروید ٬ ios و از همه مهمتر برای ما لینوکس پشتیبانی میشه.  این برنامه چیز کمتری از اسکایپ نداره و خیلی چیزای بهتری هم داره که الان میگم.

امکانات برنامه :
  • چت نوشتاری + آفلاین
  • ذخیره چت‌های پیشین
  • مکالمه صوتی
  • مکالمه تصویری
  • تبادل فایل
  • پیش‌نمایش لینک‌ها
  • صفحه وایت‌برد
  • اشتراک‌گذاری صفحه
  • آپدیت خودکار

یک ضعفی که نسبت به اسکایپ و بقیه نرم‌افزارها داره نمیشه از طریق این برنامه با تلفن تماس گرفت. اما امکاناتی مثل صفحه وایت‌برد که شما میتونین توش مثلا یک عکس یک نقشه محلی رو با قلم نشانه گذاری کنین و واسه فرد مخاطب بفرستین.
اشتراک‌گذاری صفحه‌هاش هم سرویس خوبیه که تو گذاشتن.
خلاصه از لینک زیر دانلود کنید و لذت ببرید. \\:D/
http://www.brosix.com/download/linux/

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
چقد جالب.
واقعا ممنون.
حالا خودتون اون مکالمه ویدئویی رو چک کردین یا فقط بر اساس خونده هاتون مطلب رو نوشتین؟
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین arashk

• Newbie
  • *
  • ارسال: 19
چقد جالب.
واقعا ممنون.
حالا خودتون اون مکالمه ویدئویی رو چک کردین یا فقط بر اساس خونده هاتون مطلب رو نوشتین؟

من چک کردمش بار اول مشکلی نداشت اما بار دوم delay داشت. شما امتحان کنین ببینید درسته یا نه٬ ضرری نداره.

آفلاین نگاه سرد

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 43
  • حضور تو ظهور حادثه ای ناب
من دانلود کردم بعد فایل دیگه میخواست اونم گرفتم . وقتی نصبش تموم شد و آیکونش توی برنامه های اینترنتی اومد هرچی روی آیکونش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته لطفا راهنمایی کنید ....
من کارمیک دارم ..
چرا بعضی برنامه ها این مشکل رو دارند آیا به  QT4 ربط داره و این چی هست اصلا ...
سپاسگذار
چرا اوبونتوی ما اینقدر گمنامه؟

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
من دانلود کردم بعد فایل دیگه میخواست اونم گرفتم . وقتی نصبش تموم شد و آیکونش توی برنامه های اینترنتی اومد هرچی روی آیکونش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته لطفا راهنمایی کنید ....
من کارمیک دارم ..
چرا بعضی برنامه ها این مشکل رو دارند آیا به  QT4 ربط داره و این چی هست اصلا ...
سپاسگذار
تو پنلتون آیکنش نمیاد؟
البته من فایل اجراییش رو داتنلود کردم که برا اجراش میرم تو ئوشش و دابل کلیک و بالا میاد.
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.