انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نحوه نصب فایل های tar.gz  (دفعات بازدید: 45393 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
پاسخ به: نحوه نصب فایل های tar.gz
« پاسخ #15 : 20 بهمن 1390، 10:28 ق‌ظ »
خروجی این دستور رو بذار:ls *

اضافه کنم که برای یک تیکه ای شدن کار و کشدار نشدنش،‌ خروجی این رو هم بذار:

ls -ltrhR
البته از توی دایرکتوری ای که اون فایل اصلی رو باز کردی.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین cpt.mazi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 17
پاسخ : پاسخ به: نحوه نصب فایل های tar.gz
« پاسخ #16 : 30 خرداد 1391، 08:31 ب‌ظ »
همینجا نفری یک مثبت به دانیال بدین که اینقدر با حوصله است. من هم در نقش پدربزرگ نصیحت می کنم: اگر فقط می خوای یک کامپیوتر داشته باشی که سیستم عامل داشته باشه، راه درستی رو داری می ری. ولی اگر می خوای بدونی لینوکس چیه و بتونی ازش استفاده کنی باید کمی بیشتر تلاش کنی (: بازم سوال می کنم که اصولا جواب ها رو می خونی یا نه؟ گفته بودی می خونی. خب اونجا گفتن که فایل DEB رو می تونی با یک دبل کلیک نصب کنی. من هم یکی دو بار گفتم که برای نصب آفیس کافیه بری توی سافتور سنتر و کنار آفیس تیک بزنی و اپلای یا اوکی یا همچین چیزی بکنی.

لج بازی نمی کنم باهات (: می خوام بگم که توی دنیای لینوکس چجوری باید موفق شد. اگر واقعا در این حد توانایی فنی داری که اسکرین شات می گیری و آپلود می کنی باید شروع کنی به حدس زدن اینکه اون سه تا دایرکتوری کاربرد خاصی توی حل مشکل ندارن و مثلا بهتره بری توی شاخه deb که قبلا توی همین ترد یکی گفته فایل نصبی است و ببینی توش چیه و اگر یک فایل بزرگ اون تو بود روش دبل کلیک کنی (:

برای بار سوم تکرار می کنم که اگر دلیل خاصی برای نصب این مدلی نداری،‌ روش درست نصب اینه که بری توی سافتور سنتر، synaptic یا add remove program یا هر چیز دیگه که داره و کنار LibreOffice یا OpenOffice یا هر برنامه دیگه که می خوای تیک بزنی و خودش دانلود و نصب کنه (:

برو جلو ببینیم چه می کنی (:
جناب آقای جادی خب چرا به جای حل مساله صورت مساله رو میخای پاک کنی.خب اگه روش نصب اینجور برنامه ها رو بلد نیستی پس چرا دیگه به اون بنده خدا گیر میدی؟
خب وقتی میگه میخاد فایل tar.gz رو نصب کنه لابد دلیل داره.
من واقعا متاسفم که چرا بعضیا که کاری رو بلد نیستن باز میان در موردش نظر میدن...

آفلاین آزادنویس

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 76
    • آزادنوشته های گنو/لینوکسی
پاسخ : پاسخ به: نحوه نصب فایل های tar.gz
« پاسخ #17 : 31 خرداد 1391، 11:43 ق‌ظ »
همینجا نفری یک مثبت به دانیال بدین که اینقدر با حوصله است. من هم در نقش پدربزرگ نصیحت می کنم: اگر فقط می خوای یک کامپیوتر داشته باشی که سیستم عامل داشته باشه، راه درستی رو داری می ری. ولی اگر می خوای بدونی لینوکس چیه و بتونی ازش استفاده کنی باید کمی بیشتر تلاش کنی (: بازم سوال می کنم که اصولا جواب ها رو می خونی یا نه؟ گفته بودی می خونی. خب اونجا گفتن که فایل DEB رو می تونی با یک دبل کلیک نصب کنی. من هم یکی دو بار گفتم که برای نصب آفیس کافیه بری توی سافتور سنتر و کنار آفیس تیک بزنی و اپلای یا اوکی یا همچین چیزی بکنی.

لج بازی نمی کنم باهات (: می خوام بگم که توی دنیای لینوکس چجوری باید موفق شد. اگر واقعا در این حد توانایی فنی داری که اسکرین شات می گیری و آپلود می کنی باید شروع کنی به حدس زدن اینکه اون سه تا دایرکتوری کاربرد خاصی توی حل مشکل ندارن و مثلا بهتره بری توی شاخه deb که قبلا توی همین ترد یکی گفته فایل نصبی است و ببینی توش چیه و اگر یک فایل بزرگ اون تو بود روش دبل کلیک کنی (:

برای بار سوم تکرار می کنم که اگر دلیل خاصی برای نصب این مدلی نداری،‌ روش درست نصب اینه که بری توی سافتور سنتر، synaptic یا add remove program یا هر چیز دیگه که داره و کنار LibreOffice یا OpenOffice یا هر برنامه دیگه که می خوای تیک بزنی و خودش دانلود و نصب کنه (:

برو جلو ببینیم چه می کنی (:
جناب آقای جادی خب چرا به جای حل مساله صورت مساله رو میخای پاک کنی.خب اگه روش نصب اینجور برنامه ها رو بلد نیستی پس چرا دیگه به اون بنده خدا گیر میدی؟
خب وقتی میگه میخاد فایل tar.gz رو نصب کنه لابد دلیل داره.
من واقعا متاسفم که چرا بعضیا که کاری رو بلد نیستن باز میان در موردش نظر میدن...

دوست عزیز
tar.gz برنامه نیست. بلکه یک بسته فشرده است. .tar می گه که این یک فایله که توش چند تا فایل دیگه قرار داره و gz می گه که این فایل با الگوریتم gzip فشرده شده. حالا توی این بسته هر چیزی می تونه باشه. فایل کامپایل شده مثلا deb یا سورسی که باید روی دستگاه کامپایل بشه. مساله هم بلد بودن یا نبودن نیست. مساله یاد گرفته. جادی خواسته دوستی که سوال پرسیده روش این رو یاد بگیره که مشکل رو بهتر ببینه و بهتر حل کنه.
زنده باد آزادی
http://azadnevis.wordpress.com

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
پاسخ : نحوه نصب فایل های tar.gz
« پاسخ #18 : 03 تیر 1391، 04:29 ب‌ظ »
بنده از آقایون باسواد فروم که قصد دارن ماهیگیری رو یاد این دوستمون بدن تقاضا دارم با صحبتهای بی‌ربط تازه گمراهشون نکنن. ایشون خودش به زبون بی‌زبونی داره میگه می‌خواد کلا نحوهٔ کامپایل یه بسته رو یاد بگیره. حالا شما بر میگردی میگی‌ چرا نمیری سافتور سنتر و چرا لیبره نصب نمیکنی‌ و این صحبتا.....

دوست عزیز iran2008. به زبان خیلی‌ ساده کامپایل یه بسته چند مرحلهٔ ساده بیشتر نداره و برای اکثر بسته‌ها هم مشترک هست:

شما باید اول محتویات بسته رو یه جا اکسترکت کنی‌ و بعد تو ترمینال cd کنی‌ به دایرکتوریش.
./configure  رو وارد کن. یه سری نوشته میاره. اگه تمام dependencyها نصب باشه رو سیستمتون که هیچ ولی‌ اگر نباشه اون آخر ارور میده و dependencyهای مورد نیاز رو می‌نویسه که باید اول اونا رو نصب کنید.

اینقدر باهاش کار می‌کنید تا بالاخره ./configure بدون ارور اجرا بشه و یه فایل make ساخته بشه.

حالا باید وارد کنید make

و در مرحلهٔ بعد make install

تمام

البته همون‌جور که سروران فرمودن openoffice چیزی نیست که به این راحتی‌ها کامپایل بشه. ۲،۳ روزی طول میکشه و باید با سطل آب بریزید تو سیستم!! چون نوشته deb پس precompiled هست.
« آخرین ویرایش: 03 تیر 1391، 04:31 ب‌ظ توسط arman1992 »
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 800
« پاسخ #19 : 13 اسفند 1391، 02:11 ب‌ظ »
+1

همینجوری ةفرین میگن دیگه؟

آفلاین محسن ح.

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 854
« پاسخ #20 : 14 اسفند 1391، 01:11 ق‌ظ »
پست هات که از ۱۰۰ بیشتر بشه میتونی امتیاز بدی به افراد !
گفتنش یه جورایی تابلو بازیه که من بودم +۱ دادم :دی
الان یه +۱ به خودت میدم حالشو ببر !!!
یکی هم واسه آقا آرمان گل بابت توضیحاتشون :)
« آخرین ویرایش: 14 اسفند 1391، 01:16 ق‌ظ توسط محسن ح. »

آفلاین soheilred

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
« پاسخ #21 : 12 تیر 1392، 10:43 ب‌ظ »
دوستان من فایل tar.gz مد نظرمو که یه پکیجه با اسم ARToolKit دانلود می کنم، اکسترکش می کنم، وقتی می خوام config/. اش کنم می گه:
bash: config/.: No such file or directory
دلیلش چیه و من باید چیکار کنم؟

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
« پاسخ #22 : 12 تیر 1392، 11:08 ب‌ظ »
دوستان من فایل tar.gz مد نظرمو که یه پکیجه با اسم ARToolKit دانلود می کنم، اکسترکش می کنم، وقتی می خوام config/. اش کنم می گه:
دستور اصلی /configure. هست نه اون چیزی که شما نوشتید.
راستی به پوشه cd کردید؟

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
« پاسخ #23 : 13 تیر 1392، 12:07 ق‌ظ »
یادمه اولش که اومدم تو لینوکس به علت خاصی مجبور شدم برنامه wine رو خودم کامپایل و نصب کنم ، خیلی حال داد حدود ، نیم ساعت کامپیالش طول کشید توی فرآیند کامپایل ۵۰۰ مگ ، حجم پوشه شد ! ولی حال داد فکر کردم خیلی بارمه ولی بعدا فهمیدم همچین کار شاقی هم نکردم
ولی این پیشنیاز هاش دهن بنده رو سرویس کرد.
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #24 : 13 تیر 1392، 12:13 ق‌ظ »
ولی این پیشنیاز هاش دهن بنده رو سرویس کرد.
نگو که دلم خونه  ](*,) ](*,)
ولی این جنتو تو این ضمینه فوق العادست!نصب از سورس بدون دردسر!

آفلاین soheilred

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
« پاسخ #25 : 13 تیر 1392، 01:00 ق‌ظ »
دستور اصلی /configure. هست نه اون چیزی که شما نوشتید.
راستی به پوشه cd کردید؟

بله به پوشه cd میکنم. /configure. هم اینطوری که شما گفتین زدم. این رو جواب می ده:
bash: /configure.: No such file or directory

آفلاین shahab.p

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12
« پاسخ #26 : 27 شهریور 1392، 08:20 ب‌ظ »
نقل‌قول
بله به پوشه cd میکنم. /configure. هم اینطوری که شما گفتین زدم. این رو جواب می ده:
bash: /configure.: No such file or directory

من هم یه یکی دو هفتهای هست .می خواهم eclipse.tar.gz نصب کنم ولی نمیشه.
دستور configure که مینویسم .پیغام بالا را می دهد.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #27 : 27 شهریور 1392، 10:37 ب‌ظ »
من هم یه یکی دو هفتهای هست .می خواهم eclipse.tar.gz نصب کنم ولی نمیشه.
دستور configure که مینویسم .پیغام بالا را می دهد.

دوست من شما پرونده‌ی دودویی گرفتی. چی رو می‌خوای پیکربندی کنی؟ مگه کد مبدأ داری؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین shahab.p

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12
« پاسخ #28 : 27 شهریور 1392، 11:17 ب‌ظ »
نقل‌قول
دوست من شما پرونده‌ی دودویی گرفتی. چی رو می‌خوای پیکربندی کنی؟ مگه کد مبدأ داری؟
چطوری مینونم.؟

با تشکر
shahab
« آخرین ویرایش: 27 شهریور 1392، 11:25 ب‌ظ توسط shahab.p »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #29 : 28 شهریور 1392، 09:54 ق‌ظ »
چطوری مینونم.؟

با اجرا کردن پرونده‌ی دودویی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن