1. چطور با خط فرمان به اینترنت وصل بشم
2. چطور میشه مدت اتصال و دیاگرام نرخ انتقال داده رو فهمید (در dial up) البته PPP tray مدت رو نشون میده ولی نرخ انتقال رو نه
3. چطور هارد دیسک رو از لوث فایل های موقت پاک کنم مثل فایل های متنی ای که نامشون به '~' ختم میشه
4. clamAV رونصب کردم ولی نمیدونم اصلا فعال هست یا نه و یا اینکه چطور بروز اش کنم یا ...
در مورد سوال اول دوستان توضیح دادند و شما میتونید با استفاده از :wvdial و یا pon از طریق خط فرمان به شبکه متصل شوید.
در مورد سوال دوم به نظرم گزینه ای مناسب تر از kppp ندیدم.
با باز کردن صفحه kppp statistics اطلاعاتی از قبیل میزان ارسال و دریافت داده، سرعت کنونی، و دیاگرام ارتباطی رو مشاهده کنید.
در ضمن با رفتن به Configure و در پنجره باز شده بخش misc و انتخاب گزینه dock into panel on connect اون رو بعنوان یک آیکون کوچک در پنل داشته باشید.
در مورد سوال سوم باید بگم که همه اونها فایلهای موقت نیستند و هر گاه شما یک فایل رو ویرایش می کنید(چه متنی و چه صوتی و تصویری و یال هر فیل قابل ویرایش دیگر)
سیستم بطور خودکار یک پشتیبان از نسخه قبل از ویرایش شما با اضافه کردن علامت ~ به ابتدای نام فایل ایجاد می کنه.
و شما با نوشتن یک شل اسکریپت که در اون گفته بشه که هر فایلی که با ~ شروع میشه رو پاک کن، به مقصود خودتون برسید.
پس برید شل اسکریپت با پایتون رو یاد بگیرید.
در مورد آخرین سوال هم نمیدونم چی بگم والا ما که تا امروز نیازی به داشتن ClamAV نداشتیم. آخه لینوکس و ویروس.....