تمامی دوستان برنامه نویس لینوکس توجه کنن که برنامه نویسی لینوکس با ویندوز فرق می کنه و مثل ویندوز از آسونی های خاص تم خودش بر خوردار نیست ولی در مقابل قدرتی که داره سیستم عامل ویندوز تو بسیاری از جهات در مقابلش کم اورده . به هر حال دونستن این چیزی که گفتم براتون مفید خواهد بود و مثل خود من بعد از چند ماه برنامه نویسی متوجه نخواهید شد .
برنامه نویسی لینوکس با اینکه ممکنه سخت باشه ولی بیسیار شیرین تر هستش . جالبه که بدونین اونقدر زبان برنامه نویسی در لینوکس هستش که بسیاری از لینوکسی ها هم حتی اسمشو هم نشنیدن.
سلام
در مورد یاد گرفتن برنامه نویسی در لینوکس یا ویندوز هیچ نظری ندارم. یعنی بستگی به کارتون داره.
ولی اگر میخواهید در لینوکس برنامه نویسی یاد بگیرید بهترین برنامه Python هست. هم آسون و هم جامع.
این هم از دو تا بهترین سایت های یادگیری.
www.pylearn.com
www.codebaz.com
به نظر من بهترین زبان برنامه نویسی است.
خوش باشید
زبان برنامه نویسی پایتون که همیشه گفتم واقعا قدرتمند هستش . و صحبتهای دوست عزیز رو تایید می کنم
برای شروع برنامه نویسی نظر من هم python هست، چون ساده و قابل درک میباشد. اگر میخوای شروع کنی کتاب Dive into python عالیه، رایگانه و میتونی دانلودش کنی
این کتاب قدیمی شده ولی به هر حال کتابهای بسیار بسیار زیادی براش هستش که تو اینترنت خیلی راحت پیدا میشه . خودم هم در حال ترجمه یه کتاب دربارش هستم .