انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: دوستان برنامه نویس من تقریبا هیچی از برنامه نویسی سر در نمیارم حالا  (دفعات بازدید: 6975 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین moslemqeshmi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 41
باید از چه کتاب و منبعی شروع کنم آیا باید برنامه نویسی رو توی ویندوز یاد بگیرم یا توی لینوکس

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
سلام
در مورد یاد گرفتن برنامه نویسی در لینوکس یا ویندوز هیچ نظری ندارم. یعنی بستگی به کارتون داره. ;)
ولی اگر میخواهید در لینوکس برنامه نویسی یاد بگیرید بهترین برنامه Python هست. هم آسون و هم جامع.
این هم از دو تا بهترین سایت های یادگیری.

www.pylearn.com
www.codebaz.com
به نظر من بهترین زبان برنامه نویسی است.  ;)
خوش باشید

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 2643
    • فروشگاه اینترنتی شهر کودک
برای شروع برنامه نویسی نظر من هم python هست،‌ چون ساده Ùˆ قابل درک می‌باشد. اگر میخوای شروع Ú©Ù†ÛŒ کتاب Dive into python عالیه، رایگانه Ùˆ می‌تونی دانلودش Ú©Ù†ÛŒ  ;)
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین moslemqeshmi

• Jr. Member
  • *
از کجا دانلود کنم بعدش برنامه هایی که با بیتون نوشته میشه طو ویندوز هم اجرا میشه

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 661
  • محمد باقر حمایت می کند از : Ogre3D , CrystalSpace
    • کتاب و انجمن فارسی گیمپ
ترجمه کتاب شیرجه در پیتون توی سایت اصفهان لاگ هست .

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
باید از چه کتاب و منبعی شروع کنم آیا باید برنامه نویسی رو توی ویندوز یاد بگیرم یا توی لینوکس

درود

هدفتون از برنامه نویسی چیه
و می خواید در آینده چی کار کنید؟
رشتتون چیه؟

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین moslemqeshmi

• Jr. Member
  • *
اینترنت و فروشگاه اینترنتی و بیشتر اینترنت

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
تمامی دوستان برنامه نویس لینوکس توجه کنن که برنامه نویسی لینوکس با ویندوز فرق می کنه و مثل ویندوز از آسونی های خاص تم خودش بر خوردار نیست ولی در مقابل قدرتی که داره سیستم عامل ویندوز تو بسیاری از جهات در مقابلش کم اورده . به هر حال دونستن این چیزی که گفتم براتون مفید خواهد بود و مثل خود من بعد از چند ماه برنامه نویسی متوجه نخواهید شد .
برنامه نویسی لینوکس با اینکه ممکنه سخت باشه ولی بیسیار شیرین تر هستش . جالبه که بدونین اونقدر زبان برنامه نویسی در لینوکس هستش که بسیاری از لینوکسی ها هم حتی اسمشو هم نشنیدن.
سلام
در مورد یاد گرفتن برنامه نویسی در لینوکس یا ویندوز هیچ نظری ندارم. یعنی بستگی به کارتون داره. ;)
ولی اگر میخواهید در لینوکس برنامه نویسی یاد بگیرید بهترین برنامه Python هست. هم آسون و هم جامع.
این هم از دو تا بهترین سایت های یادگیری.
www.pylearn.com
www.codebaz.com
به نظر من بهترین زبان برنامه نویسی است.  ;)
خوش باشید
زبان برنامه نویسی پایتون که همیشه گفتم واقعا قدرتمند هستش . و صحبتهای دوست عزیز رو تایید می کنم
برای شروع برنامه نویسی نظر من هم python هست،‌ چون ساده و قابل درک می‌باشد. اگر میخوای شروع کنی کتاب Dive into python عالیه، رایگانه و می‌تونی دانلودش کنی  ;)
این کتاب قدیمی شده ولی به هر حال کتابهای بسیار بسیار زیادی براش هستش که تو اینترنت خیلی راحت پیدا میشه . خودم هم در حال ترجمه یه کتاب دربارش هستم .

آفلاین moslemqeshmi

• Jr. Member
  • *
یعنی یک برنامه طرز نوشتنش در پایتون لینوکس و پایتون ویندوز فرق میکنه

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
اینترنت و فروشگاه اینترنتی و بیشتر اینترنت
رشتتون چیه؟
آیا در زمینه کامپیوتر نحصیل می کنید ( یا علاقه دارید ادامه بدید)
اگر جواب مثبت هست

اول سی و سی ++و بعد خودتون با مطالعه به پختگی ای میرسید که زبان مناسب رو انتخاب کنید

وگرنه php رو پیشنهاد می کنم

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033

صد در صد. یکی از مثالاش. در ویندوز برای کرنل خود ویندوز برنامه مینویسید .یا برای الگوریتم ساخته شده ی خودش مینویسید. ولی در لینوکس یه جور دیگست.

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *

صد در صد.
سلام . نه تفاوت چندانی از نظر ظاهر برنامه نویسی و یا بعضی موارد نداره ولی از نظر الگوی برنامه نویسی و پیاده سازی و حافظه و غیره چرا فرق می کنه . مثلا برنامه ای که برای لینوکس می نویسید رو اگه بخوایید روی ویندوز اجرا کنید فقط ممکنه یه تغیر جزئی بدید همین . چون خود پایتون کراس پلت فرم هستش یعنی قادره تو تمام سیستم عامل ها اجرا بشه .
اگه برنامه نویسی پیشرفته می خوایید باید درک صحیحی از ساختار ویندوز و لینوکس داشته باشد .
برنامه نویسی در لینوکس آسون تر از ویندوز هستش

آفلاین moslemqeshmi

• Jr. Member
  • *
بایتون در طراحی سایت میتونه کمکم کنه

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
نصاب رد هت با پایتون نوشته شده . و اینکه باهاش هر چی دلت بخواد از دسکتاپ گرفته تا برنامه ها پو سایت اینترنتی و بازی و خلاصه هر چی که بخوایی می تونی بنویسی. آسون ولی قدرتمند

آفلاین moslemqeshmi

• Jr. Member
  • *
خوب حالا پایتون رو انتخاب کردم حالا من که اول اول اول اول راهم و تازه میخوام اولین برنامه نویسی رو یاد بگیرم باید برم دنبال کتاب و سایت
دوستان اگه کتابی سایتی سراغ دارن رو کنند
اگه کتاب چاپی باشه خیلی خوبه