انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: سایت های پر از فلش و مشغول شدن پردازنده و هنگ مرورگر  (دفعات بازدید: 1253 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین alih988

• Full Member
  • *
  • ارسال: 114
  • هاست لینوکس حرفه ای SalamWebHost.com
    • اندیشه های رهانیده از بند
سلام
چرا وقتی یه سایت که فلش زیاد داره ( مثل سایت خبری عصر ایران یا تابناک ) پردازنده به شدت مشغول میشه تا جایی که بعضا مرورگر هنگ میکنه
این مشکل در ویندوز وجود نداره ولی روی چند تا سیستم که لینوکس اوبونتو نصب داشتم با این مشکل روبرو بودم
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم * موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19753
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
هوووم. این‌جا که طبیعیه. ولی می‌تونی با adblock plus فلش‌ها رو بلاک کنی که هم سرعتت بالا بره، هم تبلیغ نبینی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین alih988

• Full Member
  • *
موضوع سر افزونه اد-بلاک-پلاس نیستش ! اینکه که میشه پاک کردن صورت مسئله !
خب اگر این مشکل وجود داشته باشه ، باید توی ویندوز هم این مشکل مشاهده بشه ، ولی ویندوز مثل پلنگ همه  فلش ها رو مدیریت میکنه !
اینجا مشکل از کجاست ؟ از مدیریت حافظ کرنل  هستش ؟ از گنوم هستش ؟ از مرورگر هستش ؟ از فلش هستش ؟
چون واقعا این یک نقطه ضعف بزرگه به نظر من !

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19753
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
واقعا نمی‌دونم. چون من بدون هیچ مشکلی دارم می‌بینم
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4877
  • masoft قدیم
دلیل این قضیه پلاگین فلش برای گنو-لینوکس هست که برای نمایش فلش‌ها به جای استفاده از کارت گرافیک، از پردازنده شما استفاده میکنه و این باعث کارکرد بیش از حد پردازنده و سرعت پایین برای نمایش فلش‌ها میشه. البته این قضیه محدود به گنو-لینوکس نمیشه، بلکه در مورد سیستم‌عامل مک هم صدق میکنه و اونجا هم پشتیبانی از تسریع‌دهنده‌های گرافیکی بصورت کامل وجود نداره در حالی که این پشتیبانی برای مدت‌های طولانی توی ویندوز وجود داره.

خوشبختانه با مهاجرت اکثر سایت‌ها به HTML5 نیازها به فلش کمتر میشه، با نصب چیزی مثل Flashblock میتونید مشخص کنید که کدوم فلش‌ها اجرا بشه و توی جایی مثل Youtube هم با رفتن به این لینک میتونید اکثر فیلم‌ها رو در نمایش‌دهنده HTML5 بجای فلش ببینید.

در ضمن، احتمالا در آینده دیگه در فایرفاکس فلش نخواهیم داشت. (لینک)

آفلاین Mostafa Jalilianfar

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1085
اگه از بروزر اپرا استفاده کنی تنها با تیک زدن گذینه enable plug-in only on demand در مسر setting>prefrences>content
همه پلاگینها (یا پلاگینهای مورد نظر شما) بصورت یک مثلث در وسط یک دایره دیده میشن که تنها یا کلیک بر روی آنها می توان آنها را لود و مشاهده کرد
به دلیل ترک انجمن لطفا با این ایمیل MustafaJF[at]Aol[dot]com تماس برقرار کنید و از پیام خصوصی استفاده نکنید

آفلاین alih988

• Full Member
  • *
با تشکر از همه ی عزیزان ، همانطور که عرض کردم ، بحث بر سر این نیست که چطور فلش ها را بلاک یا مسدود کنیم

من در محیط کارم سیستم عامل های اوبونتو و مینت را به چند نفر از همکارانم پیشنهاد کردم و خب خیلی هم استقال شد از این موضوع
از مزایای یک او-اس متن باز نصب به ویندوز براشون گفتم ، ولی با این انتقاد در مورد کند بودن سرعت فلش ها و هنگ کردن مرورگر مواجه شدم ، که البته به اونها حق میدم
خواستم ببینم آیا راه حلی برای بهبود عملکرد فلش ها ( بدون بلاک کردن آنها ) وجود داره یا خیر

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1320
gnash را یک آزمایش بکن ولی متاسفانه نسخه های  جدید فلش را نمی تواند اجرا کند.

آفلاین peaceful1

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
secureweb.persianblog.ir
« آخرین ویرایش: 19 اسفند 1391، 01:23 ق‌ظ توسط peaceful1 »