به نظر من یه روزی میاد که روی کیبورد هامون به جای چهار تا مربع پیچ و تاب داده شده تصویر یک پنگون تپل مپل با نمک رو ببینیم. من که آینده رو اینجوری می بینم.
جدا از این بحث به موضوع جالبی اشاره کردی. وجود یه لوگو ویندوز روی کیبورد بزرگترین توهین به کاربرای لینوکس هست. من بابت همین یه کیبورد بیسیم اپل خریدم، خیلی هم استاندارد و راحتتر هست. لپتاپ بعدیم هم اپل خواهد بابت این موضوع.
خب کیبرد اپل برای کار با سیستم عامل های پایه یونیکس اوپتیمایز شده، تقریبا تمام کارهایی که با کیبرد های معمولی نمیشه کرد رو با اون میتونید انجام بدید، از طرفی وقتی لپتاپ اپل بخرید، لازم نیست مک رو پاک کنید و جاش لینوکس بریزید، BootCamp این امکان رو بهتون میده که لینوکس رو درکنارش نصب کنید ( و عملکرد بوت کمپ هم روی لینوکس بسیار بهتر از ویندوز بوده!) ...
در کل اپل با این که انحصار طلب بوده، ولی خیلی به اوپن سورس اهمیت میده، حتی در سیستم عاملش هم اجزای اوپن سورس زیادن!
زمانی کار با مک برای یک ایرانی رویا بود! چون تجهیزات سخت وارد ایران میشدند، ولی الان ماشالله فراوان شده، هر کی میگه میخوام مک یاد بگیرم؛ از کجا شروع کنم، من میگم از لینوکس شروع کن؛ چون هم نصبش به سختی مک نیست، هم کامندهای ترمینال و ... مشابه مک هست و کارت آسون تر میشه وقتی مک خریدی!
میدونم باورتون نمیشه، ولی علاقه من به مک ، بخاطر لینوکس بوده
وقتی لینوکس نصب کردم، و آموزشهای مقدماتی مکینتاش رو هم همزمان میخوندم تازه فهمیدم از یک قوم و قبیله هستند و هر کدوم هزاران برتری نسبت به ویندوز دارن!
اگر کنار هم استفاده بشن، که دیگه عالی میشه....