انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کمی درد و دل  (دفعات بازدید: 6392 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 804
  • We are not users we are friends.
کمی درد و دل
« : 27 اسفند 1390، 12:37 ب‌ظ »
این تاپیک رو زدم واسه درد و دلاهای لینوکسی دوستان این فروم!
جای یه همچین تاپیکی خیلی خالی بود.
از درد و دل خودم شروع می کنم خراب نمی شه و ویروسی نمی شه رو می گذارم کنار.
یک ساله دارم خودمو جر می دم که آقا یه چیزی هست به اسم لینوکس من یه نسخه اش رو دارم امتحان کنید ببینید چیه؟ خودتون قضاوت کنید بعد اگه خواستید روی سیستمتون نگه دارید با وجود اینکه واسه تک تکشون خودم با اینترنت خودم آپدیت می کنم و هر چی که بخوان براشون نصب می کنم دائما واسه سوالهاشون در دسترسم نه واسه نه واسه هیچی دستمزد هم نمی گیرم. در آخر سر هیشکی حاضر نمی شه به مجانی امتحانی هم بکنه. چرا؟ نمی دونم چرا واقعا نمی دونم چرا.
حالا دو سه روزیه چند نفری هی بهم زنگ می زنند یا رو در رو بهم می گن این اوبونتو چه طوری نصب می شه؟ می شه به من هم یاد بدی؟
باز هم چه اتفاقی افتاده که ملت خودشون می خواهن برن دنبالش خدا می دونه!
ولی خب مثل اینکه بعضی ها توی دانشگاه دارن بهشون اوبونتو آموزش می دن اما بعضی های دیگه واقعا نمی دونم چی شده؟
ولی از این بابت خوشحالم که یواش یواش کارهام داره نتیجه می ده تصمیم گرفتم از همه چیم بزنم و شهر خودمون رو به شهری که همه با لینوکس کار می کنند تغییر بدم تمام خدمات کامپیوتری ها لینوکس نصب کنند به جای ویندوز! آخه این لینوکس (نمی شه بهش چیزی گفت غولیه آخه) ادم رو معتاد می کنه حالا ما که تزریقی شدیم چی کار کنیم مواد تزریقی (برنامه ها و مخصوصا بازی ها ی خوب و عالی) بیشتر بیاد سمتمون؟ جواب خیلی ساده است تعداد معتادها (کاربرا) رو زیاد می کنیم.
اما این کار خیلی سخت به نظر میاد.
دوستان پیشاپیش سال نوتون مبارک.
پیشنهادی هم دارید واسه تبلیغات لینوکس توی شهر هم بهم بگید. قبلا یه همچین اشاراتی کردم.
پیشن
سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره، اما بازم لاتی راه میره ....

آفلاین Mohammad Reza Soltany

• Full Member
  • *
  • ارسال: 182
    • وب نوشته های یک مینی روزنامه نگار
پاسخ به: کمی درد و دل
« پاسخ #1 : 27 اسفند 1390، 01:07 ب‌ظ »
مشکلی که دوستان لینوکس کار دارن اینه که همیشه آرمانگرایانه فکر میکنن... یه کاربر تا وقتی احساس نیاز نکنه و ندونه که چه خبره توی لینوکس و چرا بهتره بیاد به این سمت همیشه مقاومت میکنه نسبت به مهاجرت به لینوکس....پس بهتره خیلی آرمانگرایانه فکر نکنیم و فکر نکنیم که همه باید بیان سمت لینوکس

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #2 : 27 اسفند 1390، 04:34 ب‌ظ »
خب من خودم کاربر مک و ویندوز بودم ، وقتی فهمیدم بیس و پایه مک یونیکس بوده و از یونیکس سیستم عاملهای دیگه مثل لینوکس و BSD مشتق میشن، خیلی مشتاق شدم که به سمت لینوکس برم و ببینم چی به چیه!

البته به سبب اورجینال بودن ویندوزم دوست ندارم از دستش بدم، مکینتاشم که اصلا پاک نمیشه :D

ولی روی هارد اکسترنال اوبونتو دارم و ازش راضی ام! حتی به وبسایتمم مراجعه کنید الان عمده فعالیتم روی لینوکس شده تا مکینتاش که کار اصلیم بوده :)
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 27 اسفند 1390، 05:52 ب‌ظ »
بگذارید این رو اعلام کنم که سهم یونیکس در سیستم های خانگی 5% و سهم ویندوز مزخرف 95%.
خب با این آمار وقتی یک شرکت سازنده بازی مثل EA و یا شرکت محبوب من بلیزارد میاد و کلی هزینه می کنه تا یه محصولی رو آماده می کنه به نظر شما برای کدوم سیستم عامل کامپایل کنه بهتره کدوم براش بیشتر می صرفه؟
حالا فرض کنید 90% لینوکس 5% مک و 5% هم ویندوز اونموقع ورقه به سمت کی بود؟
مکینتاش و لینوکس با هم 5% سیستم های خانگی رو تشکیل دادن چند درصد لینوکس باشه که دیگه فبها.
باید تعداد کاربرا زیاد بشن البته به نفع خودشونه. چون سریع تره امنیتش بیشتره و به نظر من کار باهاش آسونتره و خیلی موارد دیگه که بخواهم دلایل برتریش رو بگم توماری می شه الته من مک رو استفاده نکردم و مقایسه هم نمی کنم.
به نظر من روزی می رسه که مخصوصا اوبونتو دنیا رو تسخیر می کنند میکروب سافت می شه یه بخشی از تاریخ و غول دنیای نرم افزار می شه کانونیکال.
من همچین روزی رو دارم می بینم.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19718
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 27 اسفند 1390، 08:55 ب‌ظ »
من هم مثل شما بودم و الآن هم تا حد زیادی هستم. اما چاره ی کار این نیست که افراد زیادی با گنو/لینوکس کار کنن. این افراد تا ندونن این گنو/لینوکس چیه، چرا به وجود اومده و روش کار باهاش چه‌طوریه نه تنها وجودشون مفید نیست، که خیلی هم مضره. پس اگه می‌خوای کسی رو به سمت استفاده از گنو/لینوکس سوق بدی قبل از هر چیز باهاش در مورد آزادی صحبت کن تا بفهمه که به نفعشه با یه سیستم آزاد کار کنه حتا اگه سیستم غیر ازاد خیلی هم بهتر باشه. بعد هم باید بهش بفهمونی که این ویندوز نیست و مسائل از راه‌حل‌های کاملا مختلفی توش حل می‌شن. بعدش هم باید بهشون ماهی‌گیری رو یاد بدی نه این که بهشون ماهی بدی و مشکلاتشون رو حل کنی. اگه به یه نفر تلفنی راه‌حل یه چیز هرچند ساده‌ای رو هم گفتی بدون که داری بهش خیانت می‌کنی. اگه کسی بهت زنگ زد یا ازت سوالی پرسید بدون رودربایستی بهش بگو «گوگل»
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
« پاسخ #5 : 27 اسفند 1390، 10:04 ب‌ظ »
مرسی از تاپیک.
فکر می‌کنم درست نیست به کسی برای استفاده از لینوکس اصرار کنیم. خوبی‌ها و مزیت‌ها استفاده از لینوکس رو معرفی کنیم و تمرکز اصلی رو بزاریم روی بهتر کردن لینوکس جوری که استفاده از لینوکس اونقدری براشون مزیت داشته باشه که نتونن ردش کنند.
چند ماه پیش مهدی یه پست خوب در این مورد نوشته بود http://azadrah.net/2011/07/some-reasons-not-try-to-convert-people-to-linux
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 27 اسفند 1390، 10:17 ب‌ظ »
دقیقا من هم مدام دارم همین کارها رو می کنم!
خوبی تمام زحمات من این شد که عده خیلی زیادی هستن که الان می دونن یه سیستم عامل دیگه هم هست کامپیوتر معنیش ویندوز نیست. خیلی کسای دیگه هم هستند که دارن زحمت می کشند(در واقع این ها هستند که دارن زحمت می کشند و مایکروسافت کارش شده کپی پیست!) الان خوشحالم که یه عده ای دارن به این سمت میان به انتخاب خودشون اطراف من داره پر می شه از عطر خوش لینوکس بقیش دیگه خیلی برام مهم نیست اما زمانی که بتونم همه رو آگاه کنم که لینوکس براتون بهتره و به انتخاب خودشون بیان به این سمت محشره.
کمک هایی هم که بهشون می کنم همیشه هر نفر واسه چند دفعه اوله اما خب توی همون مرحله تعدادی ول شدن اما الان دارن بر می گردن. فلسفه ی این چیه خودمم هم نمی دونم و بالاخره هم نفهمیدم.
کلا این تاپیک رو ایجاد کردم که بیان و درد دلهاشون رو بگن به حرف های همدیگه گوش کنیم بحث خیلی خوبی هم اتفاقا با این درد دل ما باز شد.
به نظر من یه روزی میاد که روی کیبورد هامون به جای چهار تا مربع پیچ و تاب داده شده تصویر یک پنگون تپل مپل با نمک رو ببینیم. من که آینده رو اینجوری می بینم.

آفلاین سیروس

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 615
« پاسخ #7 : 27 اسفند 1390، 11:50 ب‌ظ »
من اصلا تعجب نمیکنم که کسی مایل به امتحان کردن لینوکس نیست ولی از اینکه ایرانیها اصرار دارند که دیگران هم از این سیستم استفاده کنند شگفت زده ام.خب چپوندن علایق شخصی به دیگران بخشی از فرهنگ ماست و کاریش نمیشه کرد.ولی از اینکه دیگران هم از علایق ما پیروی کنندو از این سیستم عامل استفاده کنند جی گیر ما میاد؟ ???
بنده خودم به یکی از دوستان لینوکس رو پیشنهاد و نصب کردم اما اگر طرف دوست نزدیک من نبود چندتا مشت و لگد میخوردم.امروز pc جزء خصوصی ترین ابزار زندگیه و نباید با اون شوخی کرد
« آخرین ویرایش: 28 اسفند 1390، 12:02 ق‌ظ توسط سیروس »

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 28 اسفند 1390، 12:31 ق‌ظ »
نقل‌قول
به نظر من یه روزی میاد که روی کیبورد هامون به جای چهار تا مربع پیچ و تاب داده شده تصویر یک پنگون تپل مپل با نمک رو ببینیم. من که آینده رو اینجوری می بینم.
جدا از این بحث به موضوع جالبی اشاره کردی. وجود یه لوگو ویندوز روی کیبورد بزرگ‌ترین توهین به کاربرای لینوکس هست. من بابت همین یه کی‌بورد بی‌سیم اپل خریدم، خیلی هم استاندارد و راحت‌تر هست. لپتاپ بعدی‌م هم اپل خواهد بابت این موضوع.

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
پاسخ به: پاسخ به: کمی درد و دل
« پاسخ #9 : 28 اسفند 1390، 07:53 ق‌ظ »
و از این سیستم عامل استفاده کنند جی گیر ما میاد؟ ???
نرم افزارهای بیشتر و بهتر هر چند که الان هم عالیه، پشتیبانی شرکت های بیشتر مثلا فکر بلیزارد و یا EA بازی هاشون رو اول تحت لینوکس منتشر کنند ...
البته به نظر من همچین روزی می رسه.
« آخرین ویرایش: 28 اسفند 1390، 07:54 ق‌ظ توسط MADMAN »

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #10 : 28 اسفند 1390، 09:04 ق‌ظ »
نقل‌قول
جدا از این بحث به موضوع جالبی اشاره کردی. وجود یه لوگو ویندوز روی کیبورد بزرگ‌ترین توهین به کاربرای لینوکس هست. من بابت همین یه کی‌بورد بی‌سیم اپل خریدم، خیلی هم استاندارد و راحت‌تر هست. لپتاپ بعدی‌م هم اپل خواهد بابت این موضوع.

خب کیبرد اپل برای کار با سیستم عامل های پایه یونیکس اوپتیمایز شده، تقریبا تمام کارهایی که با کیبرد های معمولی نمیشه کرد رو با اون میتونید انجام بدید، از طرفی وقتی لپتاپ اپل بخرید، لازم نیست مک رو پاک کنید و جاش لینوکس بریزید، BootCamp این امکان رو بهتون میده که لینوکس رو درکنارش نصب کنید ( و عملکرد بوت کمپ هم روی لینوکس بسیار بهتر از ویندوز بوده!) ...

در کل اپل با این که انحصار طلب بوده، ولی خیلی به اوپن سورس اهمیت میده، حتی در سیستم عاملش هم اجزای اوپن سورس زیادن!

زمانی کار با مک برای یک ایرانی رویا بود! چون تجهیزات سخت وارد ایران میشدند، ولی الان ماشالله فراوان شده، هر کی میگه میخوام مک یاد بگیرم؛ از کجا شروع کنم، من میگم از لینوکس شروع کن؛ چون هم نصبش به سختی مک نیست، هم کامندهای ترمینال و ... مشابه مک هست و کارت آسون تر میشه وقتی مک خریدی!

میدونم باورتون نمیشه، ولی علاقه من به مک ، بخاطر لینوکس بوده :)
وقتی لینوکس نصب کردم، و آموزشهای مقدماتی مکینتاش رو هم همزمان میخوندم تازه فهمیدم از یک قوم و قبیله هستند و هر کدوم هزاران برتری نسبت به ویندوز دارن!
اگر کنار هم استفاده بشن، که دیگه عالی میشه....
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
« پاسخ #11 : 28 اسفند 1390، 02:20 ب‌ظ »
نقل‌قول
پس اگه می‌خوای کسی رو به سمت استفاده از گنو/لینوکس سوق بدی قبل از هر چیز باهاش در مورد آزادی صحبت کن تا بفهمه که به نفعشه با یه سیستم آزاد کار کنه حتا اگه سیستم غیر ازاد خیلی هم بهتر باشه.

من بیشتر از این روش استفاده کردم ٬ خدا رو شکر اکثرا جواب داده منتهی بیشتر افرادی که ازشون دعوت کردم Dialup هستند ولی با این حال خوشبختانه اکثرا قبول کردن و مشتاق بودن .

از فلسفه و پروژه گنو شروع میکنم آخرش میگم خوب کدوم دسکتاپ رو میخوای ؟ ;D
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
« پاسخ #12 : 28 اسفند 1390، 02:24 ب‌ظ »
نقل‌قول
خب کیبرد اپل برای کار با سیستم عامل های پایه یونیکس اوپتیمایز شده، تقریبا تمام کارهایی که با کیبرد های معمولی نمیشه کرد رو با اون میتونید انجام بدید، از طرفی وقتی لپتاپ اپل بخرید، لازم نیست مک رو پاک کنید و جاش لینوکس بریزید، BootCamp این امکان رو بهتون میده که لینوکس رو درکنارش نصب کنید ( و عملکرد بوت کمپ هم روی لینوکس بسیار بهتر از ویندوز بوده!) ...
البته تمام کی‌بوردها تو لینوکس به خوبی کار می‌کنند. من از دکمه‌های Chiclet و طراحی Low Profile کیبوردهای اپل خوشم میاد ولی این‌که دکمه فیزیکی برای Home و End نداره یه مقدار آزاد دهنده‌هست. مشکل دیگه‌م این‌که بلوتوث رو موقع بوت ندارم و نمی‌تونم گزینه‌های گراب رو تغییر بردم. راه‌حلی براش داری؟
نقل‌قول
در کل اپل با این که انحصار طلب بوده، ولی خیلی به اوپن سورس اهمیت میده، حتی در سیستم عاملش هم اجزای اوپن سورس زیادن!
اپل به اوپن‌سورس اهمیت میده چون بتونه یه محصول تجاری خوب باش بسازه و خوب هم بفروشه. اون‌ها اگر پروژه‌های CUPS و Webkit رو آزاد میبرن جلو چون از اول آزاد بودن و مجوزشون اجازه انتشار تجاری‌شون رو نمیداده. به هرحال اگر مجبور باشم بین یه لپتاپ ویندوزی و مک یکی رو انتخاب کنم ترجیح میدم پول اضافه‌ای که میدم به جبپ شرکت اپل بره و نه کمپانی درپیتی مثل مایکروسافت.
نقل‌قول
زمانی کار با مک برای یک ایرانی رویا بود! چون تجهیزات سخت وارد ایران میشدند، ولی الان ماشالله فراوان شده، هر کی میگه میخوام مک یاد بگیرم؛ از کجا شروع کنم، من میگم از لینوکس شروع کن؛ چون هم نصبش به سختی مک نیست، هم کامندهای ترمینال و ... مشابه مک هست و کارت آسون تر میشه وقتی مک خریدی!

میدونم باورتون نمیشه، ولی علاقه من به مک ، بخاطر لینوکس بوده Smiley
وقتی لینوکس نصب کردم، و آموزشهای مقدماتی مکینتاش رو هم همزمان میخوندم تازه فهمیدم از یک قوم و قبیله هستند و هر کدوم هزاران برتری نسبت به ویندوز دارن!
اگر کنار هم استفاده بشن، که دیگه عالی میشه....
من قبل از لینوکس کاربر OS X Tiger بودم. مگه میشد اون زمان با گنوم و ردهت ۹ کار کرد؟ :)
OS X سیستم‌عامل ساده و جذابیه، حداقل از ویندوز خیلی بهتره. به نظرم این سیستم‌عامل بیشتر به درد کسی می‌خوره که می‌خواد کارش رو به بهترین نحو انجام بده و دردسری کمتری داشته باشه ولی اون هم برای یه گیک که به آزادی نرم‌افزار اهمیت میده فرقی زیادی با ویندوز نداره.
قدرت و آزادی میزکاری مثل آرچ لینوکس + i3 wm رو اصلا یک ذره نمیشه با OS X مقایسه کرد.

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #13 : 28 اسفند 1390، 02:52 ب‌ظ »
شاید بزرگترین مشکل در ترویج لینوکس عدم پشتیبانی قوی از این سیستم عامل هاست.
اندروید مثال  خوبی هست وقتی شرکت بزرگی همچون گوگل  پشتیبانی رو بر عهده داره خوب توسعه پیدا میکنه.
اما رو  دسکتاپ ها قضیه فرق میکنه.ماکروسافت به موقع شروع کرد بازی رو و با وین 7 بازی رو خوب برده اما در اسمارت فون ها نه.
نرم افزار هایی که بصورت غیر قانونی که برای ویندوز طراحی شده با کمترین هزینه دست مشتری میرسه ،خوب کمتر کسی این فرصت از دست میده.
اگر من خودم میخواستم از نرم افزار های اورجینال استفاده کنم واقعا هزینه سنگینی رو باید می پرداختم.الانم دارم از اکسپی استفاده می کنم و11.04.چون بعضی از نرم افزارهایی که دارم فقط رو اکسپی اجرا میشه. الانم منتظر 12.04 که دوستان تعریف زیادی از بتا ش رو کردن.
برنده واقعی در این زمینه شرکتی است که نیاز مشتریان رو اولیت اول قراره بده.
برای توسعه ابونتو پشنهاد من اینکه فرآیند اسفاده از ابونتو رو ساده کنیم چه در نصب وچه در نصب نرم افزارهای مورد نیاز.
اصلا ما به عنوان جوانانی که در این کشور زندگی میکنیم خواسته واقعی ما از یک سیستم عامل چیه؟پاسخ به این سوال هدف رو روشن میکنه.

آفلاین Merdad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 486
  • سوسیال دموکراسی
    • اولین مرجع آموزش گرافیک با گیمپ
« پاسخ #14 : 28 اسفند 1390، 04:35 ب‌ظ »
اوبونتو متاسقانه درگیر یه سری مسائل قانونی هستش.
بزرگترین ایرادش همراه نداشتن کدک ها هستش. کسی که یه سیستم جدید نصب میکنه انتظار داره راحت براش کار کنه نه اینکه تازه شروع جست جو ها باشه که چطوری باید کدک نصب کنه.

به نظرم در ایران اگه برای لینوکس مینت تبلیغات بشه خیلی میتونه موفق تر باشه نسبت به اوبونتو. خیلی از ایرانی ها اصلا به اینترنت دسترسی ندارن چه برسه بخوان کدک و آپدیت دانلود کنن.
نرم افزارهای دیگه بماند که بخاطر کاهش حجم از روی اوبونتو حذف شدن. که مهمترینشون گیمپ هستش.
«زندگی میگن برای زنده‌هاست»